İş arkadaşlarımın bana olan tavırları aniden değişti?

Sessiz ve soğuk biriyim ama işe girdiğimden beri kimseye karşı bir kabalığım olmadı. Herkese nazik ve anlayışlı davrandım. İlk başlarda iş arkadaşlarımla iyiydik fakat bir süre sonra beni kendi aralarına almamaya başladılar. Çocukluğumdan beri böyle olduğum için ben bir şey yapmışımdır dedim yine de yakınlaşmaya çalıştım ama olmadı. bir şey ikram ediyorum alır mısın diye almıyorlar, dışarı çıkalım diyorum gelmiyorlar bende iletişimi neredeyse kestim iş dışında konuşmuyorum. Baktım bu sefer çok da yakın olmadığım bir tanesi terslemeye yakın konuşmaya başladı, aynı odada çalıştığım diğeri benden istese alabileceği çok normal bir şeyi başkasından almaya başladı. Bir çocuk var benden üç yaş büyük, onunla da aramda ufak bir şey geçmişti ama şimdi benden sürekli kaçıyor gibi hissediyorum tahammülsüz davranıyor uzaktan baktığını görüyorum ben bakınca başını dönüyor. Diğerleri de beni tersliyor gibi konuşuyor. Anlamıyorum ben ne yaptım onlara. Sizce sebebi ne olabilir? Uzun oldu kusura bakmayın.
İş arkadaşlarımın bana olan tavırları aniden değişti?