Ruh eşinizi siz tasarlıyorsunuz? Kalem sizde olsa nasil bir ruh eşi tasarlardiniz? İç güzellik , dış özellikleri, duygu, karakter aklıma ne gelirse sen tasarlayacak olsan nasıl biri oluşturursunuz.
Ruh eşinizi kendiniz tasarlama şansınız olsa iç/dış özellik , karakter olarak nasıl oluşturursunuz?
Dışına dair bir fikrim yok onu es geçiyorum absürt olmadığı ya da rahatsız edici özellikleri olmadığı sürece sorun değil beni daha çok karakteri yaşama tarzı ilgilendiriyor nasılsa çocuksu eğlenceli meraklı komik sabırlı dürüst anlayışlı kafa dengi zeki ve çok yönlü olduğunu yazarım belki birkaç şey daha eklerim sonrasında aklıma bunlar geldi şu an
Evet dediğin gibi ruh eşi aynilik ama biz mantıken doğruluğuna değil de , hani derler ben böyle böyle özellikte biri olsun suyu olsun boyu 185 olsun parası olsun evi olsun derler ya hani, işte o mantıken sordum. Tamam soruyu senin için güncelleme yapıyorum. İleri zamanda ki kocanın, sevgilinin , flortunun nasıl bir ozellilere sahip olmasını isterdin sen tasarlasaydin? Evet , senin cevabında var. Üşendim. Teşekkürler
Temel konularda aynı düşüncelere sahip olmak. Merhamet duygusunu barındıran, düşünceli, saygılı biri huyu suyu güzel olsun diyelim hatta direkt evet Sonra böyle sevgisini her daim hissettirebilen, empati yapabilen Kendini düşünen, seven Sağlığına zarar verecek şeylerden, sigara alkol gibi uzak duran Mümkünse mutfağa ilgi duyan, işbirliği içinde olan biri