Hayalinizdeki doğru insandan bahseder misiniz? Doğru insan nasıl olmalı ve siz nasıl hayal ediyorsunuz?

Hayalinizdeki doğru insandan bahseder misiniz? Doğru insan nasıl olmalı ve siz nasıl hayal ediyorsunuz?

Merhaba,
Edepli, ahlaklı, namuslu, sadık, vefakâr, fedakâr, kanaatkâr, çocukları seven, Allah korkusu olan, aklı fikri ya da önceliği cinsellik olmayan, para göz olmayan, tip fizik önceliği olmayan, beni ben olduğum için sevebilecek, saygılı, buram buram güven kokan, merhametli, hoşgörülü, şefkatli bir eş isterim...
Sadece üç tanesi de olsa yeterli, içinden üç tanesi! 😅
Olmazsa olmazzz! O kadarrrr.
Olur olur niye olmasın olurları düşünelim 😅🤣😅kim demiş olmaz diye bal gibi olur 😅🤣
Kişiliği kendisine özgü ve hiçbir insanda olmayan olmalı. Kişilik konusunda profesyonel birisi olup gelişmiş birisi olmalı. Karakteri benim karakterim ile uyumlu olması lazım. Karakterimiz uygun olduğu zaman hayatta birbirimizi destekleyerek ilerleriz. Karakteri ise; iyilik, özgürlük, aşk , yaradılışsal gizem , fütürizm , ruh gibi konularda benle uyum sağlamalı.
Umarım layığını bulursun
aynı hayallerdeyiz öyle biri bulunur mu?
Biri Ahu, öteki Jale😂 bende yapayım kendime isim önerin bana jsjsjjx
Hayalinde ki insan ote biri yok tamamen film karakteri olur.
Çok seven, hep seven, sürekli seven.. iyi anladiniz dimi yani sevecek skejsjsj anlayışlı, merhametli, sanki dünyada bir tek dişi ben varmişim gibi falan filan işte bu kadar jdjsjd yazarsam birakamiyorum
Tekrar hoşgeldinnn. Dur düşünelim onu bi biz 😅
Siz ikiniz düşünün enişte bulun msjsjs
Ben buldum Hayri mi Poyraz mı? 😂
Poyraz olsun Hayri ne be jsjshshs
Hahahaha. İkisi çok farklı insanlar ama 😂
Poyrazcım Karayel deki poyraz olsun
Hee üstüne kurdaale de olsun mu? 😂😂
Olmussken orada olsun
Hayalini kurduğum insan yok. Ama herkes kendini sevsin, çevresindeki insanlara saygı duysun, insanları eleştirmek yerine kendisi için güzel şeyler yapsın, geliştirsin falan işte 😃
Değil mi ama sen doğru olunca doğrusu gelir seni bulur zaten. Umarım 😅
Bulmasın beni kimse 😃
Saklanırsan bulamazlar 😂
😅 saklanıyorum zaten djdj
Tarihin tozlu sayfalarında güzel yerlerin var demek ki 😅
Saklandığım yeri söyleyemem 😅
Tabi herkesin saklandığı bir yer vardır illaki söylemediği. Yoksa saklanamaz ki 😂
Hıı öyle, demek ki ben de söylememeliyim 😂
Ambulansın numarası kaçtı 😂
112 shsj benim için mi arıyorsun hadsiz
Senin için arayan polisi arasın, olmadı Müge Anlı ya çıksın ben kendim için istemiştim 😂
ahahaha ne yapacaksın sen ambulansı? Ayrıca bana niye polis ya
Saklanıyorsun ya hani bulamazlarsa kayıp ilanı verirler belki. Tansiyonum oynadı bii yaa ondan ambulans 😅
Cevap
3Cevap
Benden büyük olmalı eğlenceli olmalıdır
Ne kadar büyük mesela
Belli bir tarifi yok, kâlben sevdiysem, içim sebepsizce ona ısınıyorsa olur bizden.
hayal kurmuyorum. yine bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
Aga bee
Benim gibi içi dışı bir olsaydı ama öyle birisi yok
Vardır bee
Güven vermeli her konuda konuşabileceğim birlikteyken eğlenebileceğim ortak noktada buluşabileceğim tartışırken bile saygıyı elden bırakmayacak sadakatli biri olmalı ketçap mayonez de olsun 😅
Dürüst, Akıllı, İyi kalpli , Çalışkan, Cömert, Hayvansever 1.80 boy beyaz tenli
Ketçap mayonez barbekü sos 😂😂
Kendini yetiştirmiş geliştirmiş olmalı anne kuzusu olmamalı saygılı merhametli dürüst olmalı nerde nasıl davranması gerektiğini bilmeli olgun olmalı cömert çalışkan akıllı olmalı. Hayatında ki kadının fikirlerine düşüncelerine saygı duymalı ve kararlarını desteklemeli iyi kalpli olmalı akıllı olmalı konuştuğunda mantıklı konuşmalı tarz sahibi olmalı bencil olmamalı cömert olmalı görünüş olarak 1.80 boy beyaz ten kahverengi göz. Azimli hırslı olmalı kendine bakan bakımlı biri olmalı
tabi bunlar önemli kriterler latife yapmak istemiştim.
Bence en önemlisi kendini yetiştirebilmiş ve kendi ile barışık olmalı
Yetişmiş olması çok önemli
Merhametli, edepli, vicdanlı, cömert, sevgi dolu iyi birisini istiyorum.
Merhamet çok önemli
Kesinlikle
Anlayışlı, sadık, espirili, edep sahibi, yerine göre davranmayı bilen, akıl ve davranış olarak olgunlaşmış biri.
Artik hayal bile kurmuyorum
Her defasinda hayallerim yerle bir oldugu icin heves bile kalmadi
Efendi merhametli saygılı
Çok önemli özellikler
Kesinlikle
Her konuda saygı duyacağım birisi olmalı.
Off saygı dedin nokta
Zeki ve net bir karakterli olmalı.
Güzelmiş kısa ve öz
İmanlı olsun yeter.
Allah gönlüne göre versin
Yok öyle biri
Öyle mi diyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?