"Aynı şey değil mi yahu, ne uzatıyorsun?" diyorsan, Karadeniz iskontosu seni bekliyor :D

"Aynı şey değil mi yahu, ne uzatıyorsun?" diyorsan, Karadeniz iskontosu seni bekliyor :D
Ben duruma göre karar veririm.. bazen yeri gelir bakışımı bazen de yolumu değiştiririm ama genellikle yolumu değiştiriyorum.. bir şey olmadıysa sonuna kadar denerim nerede hata yaptığıma bakarım ilk olarak.
İkisinde de oynamalar yaparım. Radyo bazen cızırdadığında, sadece anteniyle oynamak gerekir. Bazen tamamen tek ses çıkartmaya başladığında ya da daha fenası ses vermediğinde onun üzerinde vakit kaybetmek lüzumsuz olur. Mesela radyom bozuldu diye üzülüp, bir şey yapmamak da var seçeneklerde. Radyoyla beraber bozuladabiliriz hani problem değil. Keyf bu belli mi olur :)
Görüşe bak sen, istediğim cevaplar böyle böyle geldikçe nasıl mutlu oluyorum
Bakış açımı değiştirmediğim sürece yolun sonu hep aynı yere çıkar. O yüzden önce nereye nasıl bakmam gerektiğini bulmaya çalışırım. .
Ne güzel bakışlar geliyor böyle, iyi ki sordum
Hayatta her şeyin kısmet olduğunu nasip olduğunu bilirim, bazen bazı şeyler için her ne kadar çaba göstererek Bir şeylerin olması için elimizden geleni yapsak da, Allah'ın bize nasip ettiğinden fazlası olmuyor. Bu nedenle mantığımı kullanarak bazen olmayacak bir şey söz konusu olduğunda hiç riske atmadan, mantıklı bir şekilde o işten vazgeçmeyi tercih ederim.
Cevap
8Cevap
Bazen yol değiştirmek yapılabilecek en doğru şeydir bir şey olmuyorsa olmuyordur bir söylemenin hem insanın kendisine zarar verir hem de boşuna zaman kaybıdır
@Luccᴀ beğeni için teşekkürler
Rica ederim
🌸
Yolumu değiştiriyorum çoğunlukla. Ama sürekli köklü değişiklikler hiçbir yola bağlı kalmamaya neden oldu.
Yolumu değil, bakış açımı değiştirmeyi seçiyorum😊
Yolu her seferinde değişiyoruz fakat aslında asıl gerçeğin bakışlarda gizli olduğunu sonradan farkediyoruz:)
Evet. Evet aynen tamda bu aslında 😊 net özeti bu yani
Bakış açımı değilde yolumu değiştirme kararı aldım son dönemlerde..
Peki seni buna iten neden ne oldu?
Olaylar değişmediği sürece bakış açısını değiştirmek faydasız.. yol değiştirmek daha makul..
Peki o halde, teşekkür ederim
:)))
😏
Noldu?
Yolumu değiştiriyorum. Epeydir ortalıkta yoktun.
Gidiyordum ama yine vazgeçtim, sondu. Neyse...
Yolumu değiştiriyorum, bakış açısı kesmiyor beni
Saranlarin, yeni yollardan çok; bakış açılarını değiştirmelerini dileyelim de, mesaj buradan gitsin Alfamsi 💫
Ee sen öyle diyorsan 👍
🌸
Bir yola kolayca çıkmayan ve çıktığı yoldan da kolayca vazgeçmeyen birisi olduğum için ben bakış açımı değiştiririm. Bazen bir kez bazen de birden fazla kez..
Bakışımı değiştiririm😬
Yolunu değiştirmek "kapıdan giremediğim eve bacadan girmek" gibi olur. Kediler bunu sevebilir ama ben sevmem😂
Yolumu değişirim geldiğim yere tıpış tıpış dönerim 🚶🏻♀️➡️🚶🏻♀️➡️🚶🏻♀️➡️🚶🏻♀️➡️🚶🏻♀️➡️
Bakışımı değiştiririm sürekli yol değiştirirsen kaybolursun çünkü.
Genelde yolumu değiştiririm, başka çözümler ararım
Bakış açımı değiştiririm yolumu değiştirsem de bakış açımı değiştirmeden yolu değiştirmenin bir anlamı olmaz yol hep çıkmaz sokağa çıkar ilk önce bakış açımı değişir sonra yolumu değiştiririm...
Ben yolumu değiştirirdim
Hic birini degistirmem, bi şekilde uydururum 🤓🤓
Kılıfa bir şekilde uyarlarim dedin yani, peki 😌
Yolun sonu çıkmaz sokaksa, oradan nasıl bir bakis acisiyla yolu çizeceksin? 😒
Lafın bittiği yerdeyiz...
Asla 😄
Yolumu değiştirirdim
1 çift mi 6 çift mi sarayım ablama? Ajdj
Tıkla diye oraya koyduysam tiklayacaksin 😡
1 çiftliklerden 6 tane alıp, sonra iade etmek de bak güzel fikir aslında ajdjd
Affettim hadi neyse 😏
Yolumu değiştirmem inandığım şeyden vazgeçmiyorum
Çoğu kişi yolumu değiştiririm dedi ve senin görüşün ilgimi çekti, ben de aslında senin gibiyim
Yol bana ihanet etmedikçe ben hiç etmem
Teşekkürler, güzel 💫
Ricalar 😇
Bakışımi da yolumu da
O hesabı kendime çevirmeyi başarırım..
Bakış acımı değiştiririm
bakışımı değiştiririm
Yolu değiştiririm
Evreni değiştiririm. Herşeyi yenilerim.
Planımı
Yarına çıkacağım ne malum diyip günü kurtarıyorum
Yolu degisirim