Kişilik & Karakter Fiziksel olarak güzel bir kadını tanımlayabilir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Örneğin beyaz tenli,... boylu, dalgalı saçlı, küçük kafalı... Güncellemeler+1 yıl Sapık yorumlar yasak!! Fiziksel olarak güzel bir kadını tanımlayabilir misiniz? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben kalbi güzel olanı severim. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Şu ablan, hem fizik hem yüz 10/10 doya doya bak abisihttps://www.instagram.com/itsbabytana/ 0 15 Yorumla biradettubaa +1 yıl Sen ne anlarsın be Yorumla Oluştur +1 yıl @biradettubaa bu işin duayeni benim, kim anlayacaktı başka Yorumla Soran +1 yıl Plastiğim ben diye geziyor bence güzelden çok seksi bir kadın bu Yorumla biradettubaa +1 yıl Hiiçç 😒 Yorumla yaabırah +1 yıl Yalnız cidden çok iyiymiş. Ben bile düştüm Yorumla biradettubaa +1 yıl Görümce ayıp ediyosun he Yorumla Soran +1 yıl @yaabırah abla sana benziyor bu arada senide şişirsek aynısın Yorumla yaabırah +1 yıl Ederim hayatım 💅🏻 görümceliğin şanındandır🐍 Yorumla yaabırah +1 yıl Kız ben zaten şişiğim, sen kendine bak inik. Yorumla biradettubaa +1 yıl Görümceliğin hakkını veriyorsun 😗🌸 Yorumla Soran +1 yıl @yaabırah o şiş bu şiş değil abla botoks olan şişlik Yorumla yaabırah +1 yıl Nasıl yani ben yanlış mı şiştim kandırıldım mı? Yorumla Soran +1 yıl @yaabırah yok abla doğal yapmış doktorun belli olmuyor. Yorumla biradettubaa +1 yıl Aşkım ödem yapmış 😌 iner o Yorumla yaabırah +1 yıl Yia yerim 🥰 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bazen kimsenin beğenmediği biri gözüne hoş gelir bazen de herkesin beğendiğini begenmezsin 1 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Manken güzelliği uzun boyBalık et, sarıya yakın kumral, buğday ten 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dolgun göğüsler ve büyük kalçalar eşlik etmeli bahsettiklerine 0 0 Yorumla
lukwist93 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl evet tabikidetabi benim için kriter olarak tanımlarım 0 0 Yorumla
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 636 cevap paylaştı. Uğraştırma beni işte aynaya bak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aa sağol çok iyisin 🥹 Yorumla
kedigibiseverim34 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl beyaz tenli , güleryüzlü , küçük memeli 0 0 Yorumla
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kumral ve ela gözlü 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yani sen 💗 Yorumla biradettubaa +1 yıl :) ben ela gözlü değilim Yorumla Soran +1 yıl Olsun o zaman senin göz rengin diyelim ona ay iltifat ediyorum hemcinsime suç mu? Yorumla biradettubaa +1 yıl Teşekkürler güzelim 🎀🌟 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Normal kadin iste 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Çok var ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl En belirginleri say Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl İnce belli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben kalbi güzel olanı severim.
Şu ablan, hem fizik hem yüz 10/10 doya doya bak abisi
https://www.instagram.com/itsbabytana/
Sen ne anlarsın be
@biradettubaa bu işin duayeni benim, kim anlayacaktı başka
Plastiğim ben diye geziyor bence güzelden çok seksi bir kadın bu
Hiiçç 😒
Yalnız cidden çok iyiymiş. Ben bile düştüm
Görümce ayıp ediyosun he
@yaabırah abla sana benziyor bu arada senide şişirsek aynısın
Ederim hayatım 💅🏻 görümceliğin şanındandır🐍
Kız ben zaten şişiğim, sen kendine bak inik.
Görümceliğin hakkını veriyorsun 😗🌸
@yaabırah o şiş bu şiş değil abla botoks olan şişlik
Nasıl yani ben yanlış mı şiştim kandırıldım mı?
@yaabırah yok abla doğal yapmış doktorun belli olmuyor.
Aşkım ödem yapmış 😌 iner o
Yia yerim 🥰
Bazen kimsenin beğenmediği biri gözüne hoş gelir bazen de herkesin beğendiğini begenmezsin
Manken güzelliği uzun boy
Balık et, sarıya yakın kumral, buğday ten
Dolgun göğüsler ve büyük kalçalar eşlik etmeli bahsettiklerine
evet tabikidetabi benim için kriter olarak tanımlarım
Uğraştırma beni işte aynaya bak
Aa sağol çok iyisin 🥹
beyaz tenli , güleryüzlü , küçük memeli
Kumral ve ela gözlü
Yani sen 💗
:) ben ela gözlü değilim
Olsun o zaman senin göz rengin diyelim ona ay iltifat ediyorum hemcinsime suç mu?
Teşekkürler güzelim 🎀🌟
Esra bilgiç
Normal kadin iste
Büyük kalçalı balik etli
Çok var ki
En belirginleri say
İnce belli