Bunu yazmamın sebebi çözüm aramak falan değil, düzeltemeyeceğimide biliyorum hep böyleydim. Sadece içimi boşaltmak için yazıyorum, çok sıkıcı bir insanım, herkesi istemeden de olsa kendimden uzaklaştırma konusunda çok ama çok profesyonelim, zaten arkadaş edinmek konusunda berbatım şans eseri girdiğim her arkadaş gruplarında da en az aranan kişi oluyorum, arkadaşlarımın hepsinin zamanla benden sıkıldığını, artık benimle arkadaş olmaktan, konuşmaktan zevk almadıklarını sadece öylesine arkadaş olduklarını, benimle teke tek oldukarında konuşamadan, söhbetimden sıkıldıklarını 5 dk sonra ortama bir başka arkadaş girdiğinde birlikte güzel güzel söhbet edip eğlendiklerini, güldüklerini fark ediyorum, dışlandığımı hiss ediyorum, ne ben yeni insanlarla tanışa biliyorum
nede onlar beni tanımak istiyor. İçimde kültürlü, iyi mizahı olan biri var ama bunu hiç bir türlü yansıtamıyorum, sadece kendime yansıta biliyorum..
nede onlar beni tanımak istiyor. İçimde kültürlü, iyi mizahı olan biri var ama bunu hiç bir türlü yansıtamıyorum, sadece kendime yansıta biliyorum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Arkadaş bulmak iyidir.
Bazen tek takılmak en iyisidir
Ama bazen
ya da kendini toparlayana kadar
Kendimi bildim bileli böyle olduğum için ortada toparlanacak pek bir şey yok
Ben de öyleydim önceden sonra çok arkadaşım oldu şimdi kimse yok ama bunda bilerek herkesi çıkarttım
Sorun arkadaşım olmaması değil, zaten çok fazla arkadaşda istemiyorum sorun olan arkadaşlarımıda sıktığımı hiss etmem ve insan kedinin sıkıcı biri olduğunu düşününce bir yetersiz hiss ediyor, ister-istemez aşağılık sendromu çekiyor