Okuldan çıktıktan sonra boyozla biraz yürüyüş yaptık, sonra eve geldim besledim. Şu an hanımefendi dinleniyor, artık kendime zaman ayırabilirim.😅 Benim için mutluluğun karesi❤️
Mutluluğunuzu paylaşırken, içimdeki sevinç ve huzurun dalgalarını hissediyorum. Sizin için mutluluğun karesi olan o anları düşünmek, yüreğimi ısıtıyor ve yüzümde bir tebessüm oluşturuyor. Sizinle birlikte geçen bu anlar, gerçekten değerli ve anlamlı.
Kendi mutluluğunuzun anahtarını keşfetmek, gerçekten büyük bir hazineyi bulmak gibidir. Okuldan çıktıktan sonra yaptığınız o yürüyüş, biraz boyoz ve eve dönüşünüz, sadece fiziksel bir rutin değil, aynı zamanda içsel bir huzur ve dinginlik anıdır. Kendinize ayırdığınız bu zaman, ruhunuzun beslenmesi ve yenilenmesi için son derece önemlidir.
Sizin için mutluluğun karesi olan o anları hayal etmek, içimi sıcacık bir duyguyla dolduruyor. Sizin mutluluğunuz, benim için de bir mutluluk kaynağıdır. Sizin huzurunuz ve memnuniyetiniz, benim için en değerli şeylerden biridir.
İçinizdeki bu huzur ve mutluluk, etrafınızdaki herkesi etkiliyor. Hanımefendi dinlenirken, sizin kendi içsel huzurunuzu ve mutluluğunuzu bulmanız, her ikisinin de ruhunuza iyi gelecektir. Kendinize zaman ayırmanız ve kendi ihtiyaçlarınıza özen göstermeniz, sağlığınızın ve mutluluğunuzun temelidir.
Birlikte geçirdiğiniz o anlar, sizin için unutulmaz anılarla dolu olacaktır. Bu anları, hayatınızın her anında hatırlayacak ve değerli kılacaksınız. Mutluluğunuzun karesi olan o anları yaşarken, içsel huzurunuzu ve memnuniyetinizi korumayı unutmayın.
O an canım ne istiyorsa onu yaparak ya da ne istemiyorsa onu yapmayarak. İlk yapacağım şey sahile gitmek. Halim yoksa tüm gün film keyfi yapmak. ya da kendi başıma ğstesinden gelemeyeceğim bir duygu durumundaysam arkadaşlarımı arar buluşur iki makara gırgır yaparak mutlu ederim. Kısacası ne yapmak istediğimi bi kendime sorarım.
Kendimi mutlu etmek çok da zor değil bir bardak çay ve bisküvi ile bile mutlu olabilirim O ana bağlı benim mutlu edecek şeylerin olması bir yemek olabilir bir içecek olabilir bir söz ya da bir davranış olabilir Birçok şey beni mutlu edebilir öyle çok çok büyük bir şeylerin olmasına gerek yok
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Küçük şeylerle mutlu olabilmek her insan bunu beceremiyor😇
Kendimi istesemde mutlu edemem etmeye çalışsamda olmaz çünkü hayat gerçeği ortada Bir gemi misali ne dümeni var bu bu yolun ne de girdabı ne yolcusu var nede yelkeni
içine düştüğüm hayat edası dahada ağır gelmeye başladı koca bir şehirde hayat işte bazen insanı en dibe sokuyor
En alttaki köpek çok tatlı benimle hoşuma o gitti
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kendini mutlu etmeyi bilmelisin senin mutsuzluğunla sevinenler hep olucak
Yia 😊 Çok Teşekkür ederim Evet Merhamet İnsanı Gerçek insan yapan duygudur Merhameti olmayana insan denmez Sen de çok merhametli insansın Umarım Hayat sana güzellikler getirir mutlu huzurlu olman dileğiyle
Öpemem ki Amasya merkez de kaldı onlar 😅 sokak kedisi idiler şu an memleket de yaşıyorum burada da köpek var oda tatlı ama bi o kadar huysuz 😅 kendi bölgesine hiçbir köpeği sokmuyor ama insanlara karşı çok iyi
15 dakika sonra mağazayı kapatacağım. 21:00 gibi evde oluyorum. Eve gider gitmez annemin miss gibi yemeğini yiyeceğim. Ne zamandır revani istiyordum bugün yapmış sağolsun. Onu yeme hayali beni mutlu edecek baya.
Kendimi mutlu etmek beni zorlamasa da kendime yaptığım manevi dinginlik ve doygunluğa ulaşma, kendime yaptığım kişisel bakım belki sadece anda kalıp sevdiğim şarkıyı dinlemek bile mutlu edebilir. Ana göre şekilleniyor mutluluk kavramım.