Hangi eleştirileri ve kimden gelenleri ciddiye alırsınız?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hangi eleştirileri ve kimden gelenleri ciddiye alırsınız?
olumsuz eleştirilerden bahsediyorsak; bir yaştan sonra kazandığım özellik. boş insanlar tarafından yapılan değil, görüşlerine değer verdiğim ve güvendiğim insanlardan gelen her türlü eleştiriye açığım. kimse mükemmel değil ve hepimizin eksikleri var. karşınızdaki kişi sırf canınızı acıtmak için söylemiyorsa mutlaka söylediğinde haklılık payı vardır. size karşı yapılan eleştiriye karşı çıkmak yerine, göğsünüzde yumuşatıp üzerine düşünürseniz emin olun kazançlı çıkacaksınız.
Sadece hayatıma dahil ettiklerimin eleştirilerine bakarım onlar hayatımdalarsa zaten eleştirileri yapıcı olur. Geri kalan insanlar ağzını açsın bakalım bana bi 😂
Aynı fikirdeyiz 😂
Hakkımda eleştiri yapılmasını olumsuz şeyler söylemesini severim, insanın hatalarını veya yanlışlarını gerçek bir şekilde yüzüne söyleyen insanlar bu insanın gerçek dostudur. Her zaman yüzüne karşı sen iyisin sen güzelsin sen haklısın diyen insanlar samimi değildir, ama eleştiri adı altında beni ezmeye küçük görmeye hakaret etmeye çalışan veya bu şekilde hissettiğim bir insan olursa gerekli çizgiyi veya sınırı çekerim.
Ben kimin eleştirdiğine bakarım sevdiğim insanların mantıklı ve yapıcı eleştirilerine daima açığım.. fakat sırf kötülemek için yapılanları umursamam ben
Cevap
12Cevap
Bir lafa bakarım laf mı? Bir de söyleyene bakarım kim? Diye. Ona göre değerlendirip ciddiye alırım. Gerisi fıs gelir gider.
Aynı kafadayız sonuçta ağzı olan konuşur
Kesinlikle torba değillerki büzecek insan ağzı insanlar konuşur iyiyi de kötüyü de ama konuşur.
Boş teneke ses çıkarır 😂
Doğrusun😄
Seviyeli eleştiriye her zaman açığım..
Bu örnekte de olduğu gibi bence ikinci yorumun haklılik payı var, sert görüşte bulunanların çoğu bişeye benzemiyor ama hep en olumsuz şekilde yargılıyor sitede de çok örneği var:)
Sevdiğim ve güvendiğim çok az insanın eleştirilerine açık ve saygılı hatta ilgili olurum, onların eleştirilerini ilgiyle dinleyip ciddiye alırım sadece, diğerleri umurumda bile olmaz, karşılık vermeksizin engellerim..
Özellikle ergenliğimin ortalarında ailem ve özellikle abim tarafından hep yargılandım, hiçbir konuda takdir görmedim bu yüzden sosyal açıdan gelen eleştirilere aşırı sinirleniyorum. Mesela kalabalık bir grubun içindeyken ya da tanımadığım insanlarla birlikteyken pek konuşmayı sevdiğim söylenemez hatta biri benimle konuşmadıkça neredeyse ağzımı bile açmam birisi bu konuda bana tepkili bir şekilde eleştiride bulunursa cinlerim tepeme gelir.
Güzel bir üslup ile söylenirse açığım hatta çok memnun olurum bir eksiğimi düzeltme fırsatı sunulduğu için. Ama Mezopotamya eşeği güzelmiş sevdim 😂
Yapıcı eleştirileri itirazım yok fakat ezik ruhlu mankurtların boş beleş yaratıkların lüzumsuz eleştirilerine kapımı açık tutacak değilim. Kısacası beni eleştiren insanın benden fazlası olmalı
Kapalıyız elhamdulillah
Kimin yaptığına bağlı. Mantıklı, akıllı, saygılı eleştirilere açığım ama tanıdığım kişiler tarafından.
Eleştiri ile hakareti ayırmak lazım tabi. İlki sadece eleştiri yapmış. İkincisi hakaret etmiş
Düşüncelerini önemsediğim birilerinden duymadığım sürece o eleştiriler benim için önemsiz kalır
Kimden geldigi onemli tabii. Onune geleni elestirip kendine ceki duzen vermeyi bilmemis biriyse baskasini elestirmesi mantikli degil.
İnsan gibi, pozitif eleştiri yapan her eleştiriye açığım. İnsanları yerip nefret kusmak için yapılan her yoruma da haddini bildirmeyi severim
Eleştiri yapmayı bilen her insanın eleştirilerine açığım.
Eleştiri ile aşağılamayı karıştırmamak gerekiyor. Aşağılamaya müsaade etmem.
Kimsenin eleştiri hakkını elinden alamam yapabilirler ama saygı çerçevesinde.
Ruh halime göre tepkim değişir ama alakasız biri beni eleştiremez.. ya dostum olmalı ya yakınım..
Sadece sevdiğim insanlardan gelen eleştirileri belirli bir çizgiye kadar ciddiye alıyorum.
eleştiriye açık değilim. ben sormadığım sürece kimse eleştirmesin
Hahah böyle diyenlere gıcık oluyorum 😂😂 hemen karşılaştırma çabası
Açığım ne kadarını ciddiye alıyırom , sadece yakınlarımın yaptığını 😄
çok alıngan ve hassasım
Çevrendekiler ona göre davranır bence 😇
Ama herkesten gelen eleştiriye de alınmam. Sevdiklerim eleştirirse üzülüyorum hemen jsjdjsnd
Üzülme sen yine de belki iyiliğin için😇
Hiç hemde hiç 😀 minik kalbim var benim
Ponçik panda 😇
Yapan kişiye ve statüsüne göre değişir
Beni almazsın mesela 😂
Neden almayayım yahu
Benle uğraşıyorsun ya 😂
Yemin ederim seninle yorumlaştığım kadar hiç kimseyle yorumlaşmıyorum şu sitede jsjsjsj
Hahaha biliyorum farkındayım 😂 e senin de farklı bir yerin var şimdi 😂
Yo sen herkesle samimisin sjdj
Oha stalklanmışım😂
Sadece bu soruya baktım jdjdj
Senden uzunu var mı 😂
Yok gibi😃
O zaman haksızsın 😂
Sadece olumlu eleştiriye açığımmm
Kim sana olumsuz eleştiri yapacak pehhh
daima açıgım öz-elestiri bile yapıyorum kendimi
Deger veriyosam en ufak sözü üzer ama degilse çok agır konulursa üzülürüm
Açığım, sorun yok.
Kimin yaptığına ve hangi üslupla konuştuğuna bağlı
Bazen alınıyorum çünkü hassas olduğum konular var.
O gün ruh halim ne kadar açıksa.
Hiç değilim Hiç
Eleştiriyi yapan kişiye göre değişir
Kimin yaptigina bagli
kimse de beni eleştirebilecek g. t yok
Eleştirsinler az eğlenelim
Değerli insanlara açığım
Açık değilim yerle bir ederim 😂
Eleştiri sevmem
Her zaman açığım.
Hiç değilim
Açık değilim