Kişilik & Karakter Sizin sakinleştirici ilacınız kimdir/nedir? Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 38 Yapay Zekaya Sor Yoga 💅💐🌸🌻 Güncellemeler1 yıl Süper soruu💫💅💅 Sizin sakinleştirici ilacınız kimdir/nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 174,3b cevap paylaştı. Benim kimsem yok maalesef.. rahatlatan sadece sigaram var o kadar 1 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yeğenlerim 🤔 her şeyime çöküyorlar 2 17 Yorumla Zümra526 1 yıl Değerlilerdir 😅 Yorumla Catutigernos 1 yıl çikolatalarıma, pastalarıma yemeklerime her şeyime çöküyorlar eskiden kahvaltıma da çöküyorlardı Yorumla Zümra526 1 yıl yemeğini paylaşmazsın normalde kesin 😅 Yorumla Catutigernos 1 yıl Küçük olan 4-5 sene önce ramazanda iftarıma çöktü Yorumla Zümra526 1 yıl ahah kaç yaşındalar Yorumla Catutigernos 1 yıl 9 ve 6 Yorumla Zümra526 1 yıl oo büyümüşler mini mini birler Yorumla Catutigernos 1 yıl 3. de yolda bakalım :D Yorumla Zümra526 1 yıl Hadi inşallah 😅 Yorumla Zümra526 1 yıl O da hangi yemeğini yer artık 😂 Yorumla Catutigernos 1 yıl acımdan giderim artık :D Yorumla Zümra526 1 yıl Henüz değil 😅 Yorumla Catutigernos 1 yıl Cips aldım bir baktım cips torbada yok 😱 Yorumla Zümra526 1 yıl ahah tatlı bela :p 😅 Yorumla Catutigernos 1 yıl Coktuler cips ve çikolatalarima şimdi de spora getirdim zibidileri Yorumla Zümra526 1 yıl ahah enerjilerini atsınlar 😅 Yorumla Catutigernos 1 yıl Şimdi de gittim tatlı istediler tatlı aldım 🤣 Yorumla
ft06yl Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Görüyorsun 🎀https://www.dailymotion.com/video/k5kJB5NOidV5yJAIbBK 1 0 Yorumla
mehmerotoo Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 94% 1 yıl enim sakinleştirici ilacım arkadaşımdı. O da küstü. Gerçi ben küstürmeyi başardım. Şimdi sadece ilaçlarım sakinleştiriyor... 1 0 Yorumla
Rossoneri2206 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Valla yemek yemek, cerez kola vs beni cok iyi sakinlestirir😅Oturup Behzat C den bi bolum acarim darlanirsam... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yoga ile depresyonu, anksiyeteyi ve saplantıyı yenmem mümkün mü? 1 1 Yorumla Zümra526 1 yıl Evet mümkün Yorumla
atmc123 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Spor. Salonda sinirliysem agirliklara girip kosuyorum vs rahatliyorum rahatsam zaten daha rahat spor yapiyorum stres sinir kalmiyor 1 0 Yorumla
ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 111 , eic 100% 1 yıl Askitoskom bebiskom canim yavrum gulum askim dir. Bi sarilmasi yetiyor oys ozledim simdi aq niye gordum ben bu soruyu 1 0 Yorumla
PuellaGladiis Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Zaten çok sakinimdir, ama sinirliyken gözüm sadece gerçekten sevdiğim insanı görür 1 0 Yorumla
gariphikaye01 Takip Et Xper 7 Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl 51 yaşındayım, spor yapıyorum,, deniz sakinlestiriyor beni 1 0 Yorumla
daktırmaktırr Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yürümek. Kapalı havada ve sahilde olursa daha iyi olur. 1 0 Yorumla
purpoless_creature Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 458 cevap paylaştı. Yoga olmadığı kesin yoga ve papatya çayı bende sinir yapıyor aksine 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Valla sakinleştirici ilacım bir sigara bir kahve birde araba 1 0 Yorumla
elianamelia Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Doğada vakit geçirmek temizlik yapmak düzen yapmak spor yapmak kitap okumak 1 0 Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Morfin etkisi gösteren biri var.. Gün içinde 3 kez aramazsa akşam evde buluyorum kendisini.. 😃 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. benim sakinleştiricim babam ve abim temiz hava ağaçlar ve evcil hayvanlar 1 0 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı. Alkol başka hiçbir şey bu zamana kadar ilaç olamadı içer uyurum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yarma şeftali ve yağlı güreş 😎 birde kaymak. Kaygan her şeyi severim. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kendimi delirten de sakinleştiren de benim 😂Koç burcu olmak böyle bir şey.. 1 0 Yorumla
neyzen37 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Ney üflemek, kitaplar, yeğenler 😀 1 2 Yorumla Zümra526 1 yıl Motive verici hepsi gerçekten 💐😅 neyzen37 1 yıl Kesinlikle 🤗
Perigibikızım Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Şarap aşkito içiyorsun tertemiz sakinleşiyorsun 1 3 Yorumla Zümra526 1 yıl Bayılıyorum onda uykum geliyor 😂 Yorumla Perigibikızım 1 yıl Konumuz sakinleşmek değil miydi işte ne güzel oh miss gibi Yorumla Zümra526 1 yıl Sen de haklısın 😅 Yorumla
pinkman55jesse Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Sakıncası yoksa adının anlamını sorabilir miyim? 1 3 Yorumla Zümra526 1 yıl Akıllı kadın demek Yorumla pinkman55jesse 1 yıl Çok hoşmuş. İyi geceler, teşekkürler. Yorumla Zümra526 1 yıl Rica ederim iyi geceler Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Temiz hava ağaçlar sokak kedileri 1 3 Yorumla Zümra526 1 yıl Çok güzel Yorumla 1by_efendi 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Zümra526 1 yıl Rica ederimm Yorumla
Asnasnasn Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Tek başıma deniz kenarına cekip seyretmek müzik dinlemek 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kendim kendime yönelirsem sakinlerim. 2 0 Yorumla
Ozangibiii Takip Et Yoda Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 315 cevap paylaştı. Meditasyon kitap zikir 😀 birazda şarap veya viski 1 9 Yorumla Zümra526 1 yıl Her şey var djdjsjs Yorumla Ozangibiii 1 yıl Güzel bir kadının güzel sesi de olabilir yukarda yazdığım herşeyi yaşatır bir erkeğe 😀 Yorumla Zümra526 1 yıl Doğrudur tabii Yorumla Ozangibiii 1 yıl Doğru evet deneyimleme yinede sen 😀 Yorumla Zümra526 1 yıl Neyi Yorumla Ozangibiii 1 yıl Güzel kadın olayını 😂 Yorumla Zümra526 1 yıl Bir erkeğe unutturur ama bana değil 😅 Yorumla Ozangibiii 1 yıl Ha iyi tamam yazık olurdu buguzelliginde lgbt batağına düşmesi 😀 Yorumla Zümra526 1 yıl Ahah hayır düşmedim 😅 teşekkürlerr Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sakinleştiricim kendim. 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kızım müziğim kitabım 1 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Adı S ile başlayı M ile biten o zalımdır 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çözümü yine kendimde ararım. 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Annem 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Enstrümantal müzik 1 0 Yorumla
angelonmyshoulderxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yürümek, sıcak bir duş, sauna 1 0 Yorumla
selayilayda Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Sigara ve kahve 1 5 Yorumla Zümra526 1 yıl Ayrılmaz ikili.. Yorumla selayilayda 1 yıl Valla öyle ❤️ Yorumla Zümra526 1 yıl 💅💖 Yorumla selayilayda 1 yıl 💅💅 Yorumla selayilayda 1 yıl Bazende alkol Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. 16 saat kesintisiz uyku 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Filmler 2 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Müzik..🎶💙 2 0 Yorumla
TheLeydimmmm Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı. uyumak 2 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 61% 1 yıl Xanax 2 16 Yorumla Both_Angel_and_Devil 1 yıl @Edameda06 o ilaç içildiğinde uçuş moduna geçiyormuş insan öyle duymuştum Yorumla Edameda06 1 yıl @Both_Angel_and_Devil düşük dozda hiç bir şey olmuyor. Gayet kontrollü sakinleşiyorsun. Yorumla Both_Angel_and_Devil 1 yıl Anladım bilmiyordum en son babam kullanıyordu vefat etmeden önce içtiğinde bayağı sakin ve mutlu oluyordu Yorumla Edameda06 1 yıl @Both_Angel_and_Devil 1 mg bile çok. 0,5 iyidir Yorumla Both_Angel_and_Devil 1 yıl Ben hiç kullanmadım bilmiyorum öyle zamanlarda içip uyuyorum Yorumla Edameda06 1 yıl @Both_Angel_and_Devil ne içip? Yorumla Both_Angel_and_Devil 1 yıl Alkol tabii ki tekila veya viski Yorumla Edameda06 1 yıl @Both_Angel_and_Devil o ilaçtan daha masum değil Yorumla Edameda06 1 yıl Zaten o ilaç da kırk yılda bir içilmeli Yorumla Both_Angel_and_Devil 1 yıl Evet masum değil ama denemedim bana iyi gelen sadece onlar şuanlık ilacı psikiyatri yazıyor ulaşması zor üstelik Yorumla Both_Angel_and_Devil 1 yıl Sen çok mu içiyorsun? Yorumla Edameda06 1 yıl Hayır nadir. Yorumla Both_Angel_and_Devil 1 yıl Sadece mutlu ettiğini biliyorum ilacın o kadar sevindim fazla tüketmemene Yorumla Edameda06 1 yıl 👍🏻 Yorumla Both_Angel_and_Devil 1 yıl iyi geceler eda Yorumla Edameda06 1 yıl İyi geceler. Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sabah sporu 1 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sevdiklerim 1 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çikolataa 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Benim kimsem yok maalesef.. rahatlatan sadece sigaram var o kadar
Yeğenlerim 🤔 her şeyime çöküyorlar
Değerlilerdir 😅
çikolatalarıma, pastalarıma yemeklerime her şeyime çöküyorlar eskiden kahvaltıma da çöküyorlardı
yemeğini paylaşmazsın normalde kesin 😅
Küçük olan 4-5 sene önce ramazanda iftarıma çöktü
ahah kaç yaşındalar
9 ve 6
oo büyümüşler mini mini birler
3. de yolda bakalım :D
Hadi inşallah 😅
O da hangi yemeğini yer artık 😂
acımdan giderim artık :D
Henüz değil 😅
Cips aldım bir baktım cips torbada yok 😱
ahah tatlı bela :p 😅
Coktuler cips ve çikolatalarima şimdi de spora getirdim zibidileri
ahah enerjilerini atsınlar 😅
Şimdi de gittim tatlı istediler tatlı aldım 🤣
Annem ve yeğenlerim diyebilirim
https://www.dailymotion.com/video/k5kJB5NOidV5yJAIbBKGörüyorsun 🎀
enim sakinleştirici ilacım arkadaşımdı. O da küstü. Gerçi ben küstürmeyi başardım. Şimdi sadece ilaçlarım sakinleştiriyor...
Valla yemek yemek, cerez kola vs beni cok iyi sakinlestirir😅Oturup Behzat C den bi bolum acarim darlanirsam...
Yoga ile depresyonu, anksiyeteyi ve saplantıyı yenmem mümkün mü?
Evet mümkün
Spor. Salonda sinirliysem agirliklara girip kosuyorum vs rahatliyorum rahatsam zaten daha rahat spor yapiyorum stres sinir kalmiyor
Askitoskom bebiskom canim yavrum gulum askim dir. Bi sarilmasi yetiyor oys ozledim simdi aq niye gordum ben bu soruyu
Zaten çok sakinimdir, ama sinirliyken gözüm sadece gerçekten sevdiğim insanı görür
51 yaşındayım, spor yapıyorum,, deniz sakinlestiriyor beni
Yürümek. Kapalı havada ve sahilde olursa daha iyi olur.
Yoga olmadığı kesin yoga ve papatya çayı bende sinir yapıyor aksine
Valla sakinleştirici ilacım bir sigara bir kahve birde araba
Doğada vakit geçirmek temizlik yapmak düzen yapmak spor yapmak kitap okumak
Morfin etkisi gösteren biri var..
Gün içinde 3 kez aramazsa akşam evde buluyorum kendisini.. 😃
benim sakinleştiricim babam ve abim temiz hava ağaçlar ve evcil hayvanlar
Alkol başka hiçbir şey bu zamana kadar ilaç olamadı içer uyurum
Yarma şeftali ve yağlı güreş 😎 birde kaymak. Kaygan her şeyi severim.
Kendimi delirten de sakinleştiren de benim 😂
Koç burcu olmak böyle bir şey..
Kedim ve yürüyüş
Ney üflemek, kitaplar, yeğenler 😀
Motive verici hepsi gerçekten 💐😅
Kesinlikle 🤗
Şarap aşkito içiyorsun tertemiz sakinleşiyorsun
Bayılıyorum onda uykum geliyor 😂
Konumuz sakinleşmek değil miydi işte ne güzel oh miss gibi
Sen de haklısın 😅
Sakıncası yoksa adının anlamını sorabilir miyim?
Akıllı kadın demek
Çok hoşmuş. İyi geceler, teşekkürler.
Rica ederim iyi geceler
Temiz hava ağaçlar sokak kedileri
Çok güzel
Teşekkür ederim
Rica ederimm
Tek başıma deniz kenarına cekip seyretmek müzik dinlemek
Müzik dinlemek gerçekten. Her zaman işe yarar.
Kendim kendime yönelirsem sakinlerim.
Meditasyon kitap zikir 😀 birazda şarap veya viski
Her şey var djdjsjs
Güzel bir kadının güzel sesi de olabilir yukarda yazdığım herşeyi yaşatır bir erkeğe 😀
Doğrudur tabii
Doğru evet deneyimleme yinede sen 😀
Neyi
Güzel kadın olayını 😂
Bir erkeğe unutturur ama bana değil 😅
Ha iyi tamam yazık olurdu buguzelliginde lgbt batağına düşmesi 😀
Ahah hayır düşmedim 😅 teşekkürlerr
Sporda yüksek kiloyla çalışmak
Sakinleştiricim kendim.
xanax ve diazem
Kızım müziğim kitabım
Uzak doğu müzikleri..
Yağmur sesi kesinlikle
Köpeğim vardı o da öldü
Adı S ile başlayı M ile biten o zalımdır
Çözümü yine kendimde ararım.
Annem
Duvara yumruk atmak 👊
Kendim başka kim olacak
Sakinleşemiyorum
Sigara ve doğa
Enstrümantal müzik
Yürümek, sıcak bir duş, sauna
Ben ve youtubem. Ben ve yatagım
Sigara ve kahve
Ayrılmaz ikili..
Valla öyle ❤️
💅💖
💅💅
Bazende alkol
16 saat kesintisiz uyku
Filmler
Müzik..🎶💙
Besmele
uyumak
Xanax
@Edameda06 o ilaç içildiğinde uçuş moduna geçiyormuş insan öyle duymuştum
@Both_Angel_and_Devil düşük dozda hiç bir şey olmuyor. Gayet kontrollü sakinleşiyorsun.
Anladım bilmiyordum en son babam kullanıyordu vefat etmeden önce içtiğinde bayağı sakin ve mutlu oluyordu
@Both_Angel_and_Devil 1 mg bile çok. 0,5 iyidir
Ben hiç kullanmadım bilmiyorum öyle zamanlarda içip uyuyorum
@Both_Angel_and_Devil ne içip?
Alkol tabii ki tekila veya viski
@Both_Angel_and_Devil o ilaçtan daha masum değil
Zaten o ilaç da kırk yılda bir içilmeli
Evet masum değil ama denemedim bana iyi gelen sadece onlar şuanlık ilacı psikiyatri yazıyor ulaşması zor üstelik
Sen çok mu içiyorsun?
Hayır nadir.
Sadece mutlu ettiğini biliyorum ilacın o kadar sevindim fazla tüketmemene
👍🏻
iyi geceler eda
İyi geceler.
Sabah sporu
Sevdiklerim
Hafta sonları kitap okumak
Uyku
Çikolataa
Hiçbir şey