Bende çirkinim ve yakışıklı değilim. İnsan alışıyor zamanla. Bu kadar takma boş ver. Eskiden ben çok üzülüyordum ama alıştım artık Allah böyle yaratmış. Çirkin olabilirsin ama mutlaka bakımlı ol. Hijyenine, giyimine, duruşuna (dik dur), dişlerine , saçlarına falan özen göster
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben çok şey yaptım benimi aldırdım saçımı boyatmış kaşımı boyattim. Ama yeni bir ben çıktı. Dişlerim uzun burnum büyük, kulaklarım büyük. Güzel olan tek şey saçlarım. İnsanlar benle konusunca çok huzurulular ama ben güzel olmak istiyorum. Benle konuşunca huzurlu olmaları ayrı bir konu. Anlayacağın çok şey yaptım makyaj da yapsam güzel değilim hatta erkek arkadasimin annesi beni beğenmedi kadın kendi söyledi bunu biz de ayrıldık. Hayat gerçekten çok zor. Ve Bende her gecen gün daha kötü oluyorum şükür etmeye çalışıyorum ama yok. Güzel olmadığım için de bir şeyleri başarabilecegimi düşünmüyorum çünkü çirkinim.
010 Yorumla- +1 yıl
Böyle düşünmen Özgüvensizliğinin göstergesi bu arada , sen o kadının seni öyle gördüğünü ve Çirkin olduğun düşüncesini kabullenmişsin belki de Çirkin olduğun için değil de Özgüvensizliğinden ötürü beğenmedi?
- +1 yıl
@Bana1caykoy ben ilk defa birisinin ailesiyle tanıştım. Ayrıca kadının suratını bir görseydin ne demek istediğimi anlardın. Hayalleri yıkıldı resmen. Bana sanki ben başka dünyadan gelmişim gibi davrandı. Ozguvensizlikten ötürü değil zaten kadını 1 dakika gördüm. Beğenmedi yani nasıl özguvensizlikten ötürü olucak bu neyin kafası? Güzellik anlamında beğenmedi
- +1 yıl
@Loghtmon Erkek arkadaşının seni sevdiğinden şüpheliyim
- +1 yıl
@Loghtmon Özgüvenin Kelime anlamına bak , Üniversite mezunuyum diyorsun daha Özgüvenin ne demek olduğunu bilmiyorsun, Başkasından aldığın Güven ve Cesaretle Özgüveni karıştırma özgüven kendine duyduğun sevgi saygı ve güvendir Erkek arkadaşın seni bıraktı diye Güvenin yok olduysa o özgüven olmuyor çok farklı şeyler Yanında biri varken o şeyi yapabiliyor ama Tek başına yapamıyorsan o konuda Özgüvensizsindir ben ciddi ciddi 2 yıl öncesine kadar kendimi ifade edemiyordum sadece düzenli gittiğim Psikiyatristim ile konuşabiliyordum Geçen yıl Doktora gittiğimde sorunlarımı ben yerine Annem anlatmaya başlayınca Doktor annemi susturdu ve Sen sus Kendi anlatsın az güveni olsun çocuğun kendine dedi ve sebepsiz yere utandım o zamandan beri Her yere tek başıma gidiyorum kendimi ifade etme / utanma sorunumu Atlattım sayılır hatta tanımadığım insanlara gerektiğinde Soru bile sorabildim normalde asla yapamayacağım bir şeydi
Benim gibi bir Loser bile bu tür basit şeyleri yapmaktan acizse ve sırf bunun için çabalıyorsa Dış görünüşün bu konuda pek bir önemi kalmıyor yani başkalarının senin hakkında ne düşündüğünü olabildiğince düşünmemek lazım böylesi daha sağlıklı - +1 yıl
@Bana1caykoy Her şeyi üniversite mezunusun bunu mu bilmiyorsun tarzı saçma sapan düşüncelere kapalıyım öncelikle. Ayrıca bahsettiğim özgüven, erkek arkadaşım beni beğeniyor ve gercekten biri tarafından seviliyorum, begeniliyorum bu beni mutlu ve tatmin etmiş ki ben tamamlanmışım yani demem o ki bir dönem özgüvenim kırıkken tekrardan oluşmuş ben ilk defa bir aile ile tanıştığım icin hayal kırıklığına uğramış olmam da gayet normal. Sonuçta evleneceğim dediğim adamın annesi beni beğenmiyor ve surat ifadesi sanki ben uzayliymisim gibi bir tavırdı. Mesela sizde psikyatristin yönlendirmesi sayesinde özgüven oluşturabilmişsiniz. Ama ben her zaman özgüvenli olamıyorum ki bence herkes zaman zaman böyle şeyler yaşıyordur. Size göre önemli olan karakterdir bana göre önemli olan dış görünüştür. Çünkü çevremdeki insanlara baktığım da güzel buldukları insanlarla sohbet ediyorlar. Ayrıca erkek arkadaşım zaten çok güzel bir kızla sevgili oldu. Mesele bu mu evet maalesef ki bu.
- +1 yıl
@Loghtmon Hayır mesele bu değil maalesef benim çevremde öyle insanlar fazla yok karşıma çıksa da muhatap olmuyorum
Annesi beğenmedi diye sevdiğini kolayca bırakabiliyorsa bu eleman normal değildir ne seni sevmiştir ne kendi kararlarını alabiliyordur ne de sorumluluk sahibidir
Yapman gereken sadece çevreni değiştirmek Dış görünüşe takıntılıyım güzel olmadığım sürece kimse beni sevmesin diye Ajitasyon yapacaksan sen bilirsin
Ha öyle zor da değil artık 21. Yüzyılda yaşıyoruz Teknoloji ve Tıbbın geliştiği Çağdayız bu kadar kafana takılıyorsa bu durum Dış görünüşünü seni tatmin edecek yönde değiştirmek için uğraşırsın yapan da yapıyor zaten Estetiksiz yüzünde boya olmayan kız kalmadı Kardeşim bile popüler kültür bataklığına düşüp yapmaya başladı..
yani böyle sevilmek istiyorsan imkansız değil ama bu yönde edineceğin ilişkilerin ne kadar sağlıklı olacağını az çok tahmin edebiliyorsun diye düşünüyorum
+1 yılSpor yapıp kaslan aga. Toplum tarafından en çirkin olarak nitelendirilen insanlar bile güzel bir vücuda sahip olunca ilgi görüyor, sevilip sayılıyor. Saç sakal stilini değiştirince bambaşka bir insan olabiliyorsun. Kendi tarzını yakında bulursun ama üzerine kıyafet yakışmaz fiziğini geliştirmezsen. Sporculara bak sanki çok mu çekiciler? Vücudu güzel olduğu için rağbet görüyor çoğu.
10 Yorumla
+1 yılBen bu durumu aşmak için, güzel, cool. Giyinirdim. Takım elbise olabilir, başka bir şey olabilir. Sana yakışan, en sevdiğin, kıyafetleri giyip, bakımlı olduğunda, kendini o an yakışıklı hissedeceksin ve bu durumu aşmış olacaksın. Bana kalırsa sürekli güzel giyin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, insanlar genelde kendilerini beğenmezler zaten yani bu da normaldir ve güzellik göreceli bir kavramdır ayrıca. Başkasının beğenmediğini biz beğenebiliriz veya bizim beğenmediğimizi başkası beğenebilir vs. Yani bunu çok kafanıza takmamanızı tavsiye ederim.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Önce senin kendini sevip begenmen lazım ki sonra insanlar da sevip beğensin önce kendine değer ver gerisi gelir🙂
019 Yorumla
Soran+1 yılYa insanların beni sevip sevmemesi derdinde değilim ben, kendimi de seviyorum aslında ama çirkinim işte tipimi sevmiyorum gerçeği inkar edemem ki
Soran+1 yılYüz nakli mi yaptırsam
Soran+1 yılTipimi bi görsen bana hak vercende neyse
Soran+1 yılBen o kadar çirkinim ki yolda beni görsen bir tarafta ben, bir tarafta timsah dolu bir göl olsa bu tipi görmektense timsahlar tarafından saldırıya uğrama riskine girip timsah dolu gölün yanından yürümeye başlarsın sonra bir insan nasıl bu kadar çirkin olabilir diye düşünüp psikolojin bozulur psikolojin bozulduğu içinde tedavi görürsün ama tedavi işe yaramaz ve daha çok depresyona girersin ve dini inancın varsa Allah nasıl insanları bu derece çirkin yaratacak kadar acımasız oluyor diyip dinden çıkarsın sonra vicdan yapıp dünyada bu kadar çirkin insanlar varken ben yüzle yaşayamam diyip yüz derini yüzersin, yüz derini yüzdüğün içinde hem hiç bir işe giremezsin hemde kimse seninle evlenmek istemez. İşin olmadığı ve evlenemediğin içinde geçinemezsin, geçinemezsende aç kalırsın ve evin olmaz, evin olmazsa yıkanamazsın ve aç kalırsın, yıkanamadığın için mikroplanırsın mikroplanırsanda sağlığın kötüye gider, sağlığın kötüye giderse tüm mikroplar seni yer, tüm mikroplar seni yerse de ölürsün ya da açlıktan ölürsün.
Yani anlayacağın...
Çirkinim :/
Soran+1 yıl22
- +1 yıl
Okurken delirdim, nasıl bir akış bu? Bence yapman gereken bir psikoloğa gitmek ya da yüzündeki kusurları bir şekilde kapatmaya çalışmak. mesela eğer paran yoksa çalış kendini geliştir. Emin ol başarılı olduktan sonra kimse dış görünüşüne bakmaz, umurlarında bile olmaz yüzün sadece başarına imrenirler. Paran varsa da yüzünü değiştir. Örneğin; burnunu beğenmiyorsan estetik ol çeneni beğenmiyorsan çene ameliyatı ol. Ki bence en önemlisi ten rengini açtır bir şekilde kendine uygun olan bıyık sakal ya da saç modelini öğrenmeye çalış. Emin ol şimdi ki halinden çok daha farklı olursun.
- +1 yıl
Merak ediyorum görünüşünü
Soran+1 yılPff ne bu tantana ya bi susun 2 dk sormadım soruyu tamam
Soran+1 yılAlla alla
Soran+1 yılNedir bu ya
- +1 yıl
gerçekten çirkin olduğunu düşünen insan çok ciddi depresyona girer (marjör) ve bunu bu derece rahat bir şekilde ifade etmesi imkansız ötesidir. bu arkadaş troll gibi bir şey evet çirkin olabilir ama en küçük bir problemi yok. farklı bir açıdan bakıldığında çok çok herkesin anlayacağı "ilgi çekmek" yani kız/kadınlara "gel, gel" yapmak (bunun çok büyük olasılık olduğunu düşünüyorum) zihinsel insan "çirkinlikten" etkilenmez. her durumda kendini iyi hisseder zira her şey zihninin kontrolundedir. beğenmediği yerleri için birşeyler yapar vesair.
Soran+1 yıl@VuRKaN25 şimdi sana bir küfür ederim bir küfür ederim... Neyse tutacağım kendimi. Depresyona girmedim mi sanıyorsun? Bu durum yüzünden ben neler çektim haberin var mı senin? bilip bilmeden her şeye atlama o aptal önyargını da al ve defol burdan
Soran+1 yıl@VuRKan25 insanların hayatlarını bilmeden yargılamak ne haddine senin bilmediğin meselelere atlama cahil gibi
Soran+1 yıl@burak7821 kral estetik değilde ihtiyacım olan şey terapi gibi görünüyor. Gayet yakışıklısın diyorlar hatta dalga geçiyorum sandı bir kaç kişi. Sanırım sorunum psikolojik, tedavi görmüştüm daha önce ve bir süreliğine asmıştım bunu ama sanırım tekrar görünme zamanım gelmiş bir psikiyatriste.
Soran+1 yılAşmıştım*
- Kişilik & Karakter konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılAntipatik olmadıgın sürece çirkinliğin tek başına sorun olmaz..
10 Yorumla
+1 yılbunun ruh haliyle alakası var... psk normaş degi demek ki... çünkü çok güzeşşer bile kendini çirkin bulabiliyor bir kadın daha iki yıl önce dünyaca ünlü ve çok güzeş bir yabancı kadın çirkin hisswdiyoruk diye kendini öldürdü... birincisi güzellik o kadar önemli degil ikincisi insanı yükselten aurdır bazen çok güzel olmayan kadın inanılmaz çekicidir... Ben özel günlerde kendimi çirkin görüyorumm resmen öyle resim faln çekinirsem sonra geçem baktım ne güzelim dedim anladım ki o anki ruh haliyle alakalı neden çirkin hissetim ki diye düşündüm...
11 Yorumla
+1 yılÇirkinlik insanın elinde olmayan bir şey.. Elimizde olmayan ve çözümü için herhangi bir çaba ve emek harcamanın faydasının olmadığı konularda üzülmek çok yersiz.. Kendimizi bu şekilde tanımanın ve bu şekilde sevmenin yollarını bulmamız lazım ya da çirkinliği tolere edecek farklı konularda kendimizi geliştirmemiz gerekiyor..
10 YorumlaNeden böyle hissediyorsun bunun sebebini bulmalısın… muhtemelen seni değersiz hissettiren sana kötü şeyler söyleyen bir çevren oldu. Kendindeki güzellikleri keşfedip başkalarıyla kıyaslamamalısın.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok olmadı
+1 yılKendini başkasıyla kıyaslamadığın sürece sorun olmaz ama bunun için Özgüven ve öz benliğe olan saygı gerekiyor Ben atlatamadığım için tavsiye veremeyeceğim Aşağılık kompleksi kadar iğrenç bir durum yok kendini başkası ile kıyaslarsın ya bir anda özgüvenin yükselir ya da Dibi görürsün iki ucu b. klu değnek
11 Yorumla- +1 yıl
bu durumu başka insanlar yaratır. diyelim vasat birisin (toplumun tanımına göre) bu durumda yeterince sevilir, beğenilir ve ilgi görürsen toplumda "yakışıklı" diye tanımlanan erkekle "kıyasa" girmeye gerek duymazsın. fakat toplum tabi özelde (kızlar/kadınlar) çok acımasızdır bu konuda net tavırları vardır (yakışıklı tiplere) ve vasat (tabi vasat altı da var) bu erkeklere tamamen ilgiyi keser. buna bağlı olarak bu erkek yakışıklı erkeklerle kıyasa girer ve senin söyledğin özgüven, öz benliğe saygı yerler bir olur, tabi aşağılık kompleksi vs hepsi ortaya çıkar. sorunu kendiniz de aramaktan vazgeçin...
1 yılöncelikle kendini tanımalı ve kendinin farkında olmalısın.. kendini yüzünle fark ettirmek yerine farklı özelliklerini yansıtabilirsin.. çünkü güzellik ve çirkinlik insanın elinde olan bir durum değil.. sen kendine özen gösterip bakımlı olmaya gayret et.. ayrıca senin kendini çirkin hissetmen herkesin seni böyle göreceği anlam taşımıyor.. Bir noktadan sonra yüz güzelliği ikinci planda kalıyor, emin ol..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence kendine değer vermeye başlayarak durumu atlatabilirsin.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBakımlı olman lazım. Sohbetinin sarması ve iyi bir enerjinin olması lazım. Bu arada bunların olması demek her önüne gelenle anlaşabileceğin anlamına gelmez, uyumlu olabileceğin birisi karşına çıkınca anlaşabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam çirkin değilmişim sıkıntı yok
+1 yılGüzellik, çirkinlik klasik olacak ama göreceli bir kavram senin kafanda belli bir profil vardır ve buna uymadığını düşünüyor olabilirsin. Tavsiyem şu özgüvenli olmaya çalış, fiziksel olarak nereni beğeniyorsan oraya odaklan hatta spor yap.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇirkinim işte çirkinim offf
Soran+1 yılKeşke geberip gitsem
- +1 yıl
Önce psikoloğa git sen ciddiyim bak
Soran+1 yılGitmiştim
Kendini her şekilde kabul edip sevmelisin.
Bu arada KS'nin bu sorunun kapağına koyduğu görsel hiç hoş değil. Bariz çirkin bir adam koysalardı keşke. Tamam bu da yakışklı değil ama yine de normal bir tip. O adama hakaret olmuş.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılLütfen kendini bu kadar değersiz ve çirkin hissetme sen çok özelsin bunu unutma hiçbir insan çirkin değildir. Çirkinlik de güzellik de görecelidir bunu unutma kardeşim eğer bu durumu aşamıyorsan psikoloğa git çok rahatlarsın
00 Yorumla Şana yine gelmişley objektif biy şekilde sülüyoyum. Çikin diğilşin benim Kore güjellik anlayışım vay çeniin tipini biyoyum bak Kore üjerine konuşuyoyum çikin diğilşinn
05 Yorumla
Soran+1 yılKore üzerine konuşuyorsan durum ciddi ben ikna oldum kxjxhxh neyse ya bu sorunu bir ara aşmıştım ama nedense tekrar tetiklendi, sanırım ben kendimi başkalarının gördüğü gibi göremiyorum tekrar terapi alsam iyi olur gibi. Bazıları ilgi çekmeye falan çalıştığımı düşünmüş mdhxhx soruyu sorduğum soracağıma pişman oldum çok önyargılılar.
Soran+1 yılSanırım öyle oldu ama bir süredir kulak sancısı ile mücadele ediyorum o yüzden yapabilecek pek bir alternatifim yok şu an xd
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
çirkinim erkeğe yakışmamış bence "tipsizim" daha tutarlı olur. bunu aşmanın yolu aslında zor değil, parayı bulman lazım tabi buna bağlı iyi yaşamın olması lazım, biraz fizik yapman lazım (ne kadar olursa) ve kişisel gelişim.
00 YorumlaSenin tercihimln olmayan seyler yüzünden kendini suçlama ergenlik döneminde burnum alay konusu olurdu hep ve uzun bir süre bu yüzden takıntılı biri olarak yaşadım. sonra aslında beni ben yapan yani kimliğim gibi bir şey olduğunu keşfettim. onemli olan görüntüsünden daha çok sağlıklı koku alabilmek... hayattasın kara toprak senden üstün olunca ne güzellik ne cirkinlik kalacak yaşamaya devam et...
02 Yorumla
Soran+1 yılBen böyle avutamıyorum kendimi
Spor yap, kendini başkaları ile kıyaslama, saç şeklini sakalını düzelt, kendine yeni bir giyim tarzı oluştur. Çirkin erkek yoktur bakımsız erkek vardır 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılHer türlü çirkinim
+1 yılGüzelliği veya çirkinliği bu denli önemseme. Bu hayatta daha ciddi ve daha önemli konular var. İnan güzellik veya çirkinlik çok çok arka planda kalıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır, güzellik son derece önemli.
- +1 yıl
Demek ki sana göre önemli. Ya da toplumun baskısı dolayısıyla böyle düşünüyorsun. Ne diyebilirim ki? Anksiyeteli hayatında başarılar dilerim.
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Allah baht güzelliği versin sağlık versin nice eli ayağı tutmayan sağlık durumu yerinde olmayan güzeller var hepimiz toprak olup gidicez çokta kafaya takmamak lazım böyle şeyleri
03 Yorumla- +1 yıl
bütün sorun "doğruyu" söyleyip yapmamaktadır, mesela bu yorumu atıp 1dk sokağa çıktığında "çirkin" insan sana baktığında bunu "es" geçmektir. insan denilen canlının bilmediği hiçbir şey yoktur sorun "kötü" olmasıdır. bilir bile bile yapmaz. amele yazsa herkes "emeğinle kazanıyosun, değerlisin" der.. prtakitke bunu asla göremeyiz lütfen biraz samimiyet .. manipulasyondan gına geldi.
- +1 yıl
Ben olan şeyleri söyledim sırf herkese iyi gözükmek için yorum yapmam neyse onu söylerim herkes ne yapar ne söyler bilmem.. ayrıca ben gercekten güzelliğe cirkinlige önem vermem kendini bilen insanlarda vermez bence sağlık karakter herşeydir bu hayatta..
Ayrıca herkesi aynı kefeye koyma! - +1 yıl
çirkinlik-güzelliğe önem vermemek sadce sana öğretilen, öğrendiğin ve doğru kabul ettiğin bir şey, gerçeği söyleyeyim "buna önem veriyorsun" sadece önem verdiğini bilmiyorsun bu "bilmiyorsun" aslında farkında olduğunun ama bunu sadece bilmediğini gösterir. farkındalıklarını öğrenmek zaman alır tabi. bazıları bunu başarabilir.
Kardeşim keramet tipte değil dilde 😀edebiyatın özgüvenin nekadar yüksek olursa nekadar tavan olursa okadar seçeneklerin artar önce kendine güvenn birazda cebine para koy sonra olanları seyret 😎
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence kafana takma, her aynaya baktığın da "Ben çirkinim, benden olmaz mı?" diyerek kendini küçük düşürmüş olursun.
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama çirkinim napim
- +1 yıl
Çirkin insan yoktur, bakımsız insanlar vardır.
- +1 yıl
Gerçekten şaka gibisin.
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Ya da senin psikolojin bozulmuş. İnsan neden kendine "Çok çirkinim." der mi? Anlam veremiyorum beya. 🤔🤔
Soran+1 yılÖyle olduğu için olabilir mi
- +1 yıl
Olabilir, bence psikoloğa gitmen gerekir. Geçmiş olsun.
Soran+1 yılGitmiştim aslında
- +1 yıl
Ne söyledi?
Soran+1 yılOKB tehşisi konuldu ama bunun OKB ile alakası olduğunu sanmıyorum, anksiyete vs'de var ama onu aştım diye düşünüyorum. Bu arada yorumlarda zorbalığa uğruyorum modum zaten düşük daha da düştü şimdi keşke sormasaydım bu soruyu
- +1 yıl
Keşke sormasaydın.
Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı. Maalesef toplumda tip bir yere kadar çok önemli. Tabi bunu önemli kılanlar sadece dış görünüşe aldananlardır. Bunu kafaya takıyorsan çevrende Dış görünüşe önem veren çok fazla insan vardır ya da senin önem verdiğin bir insan Dış görünüşe önem veriyordur. Bu durumun sana kötü hissettirmesine izin verme. Tip Sadece belli bir yaşa kadar önemlidir ki ben hiçbir insanın çirkin olduğunu düşünmem.
024 Yorumla
Soran+1 yılToplum ile alakası var mı bilmiyorum kimse bana çirkin demiyor ama öyleyim işte
Soran+1 yılHayır öyle bir şeyde olmadı hatırladığım kadarıyla
Soran+1 yılSadece çirkinim
Soran+1 yılÇirkinim.
- +1 yıl
Kilolu olduğum için çirkin hissediyorsan zayıfla, zayıf olduğun için çirkin hissediyorsan kilo al. Cildini beğenmiyorsan bakım yap. Fiziğini beğenmiyorsan spor yap. Yüzünü çirkin buluyorsan giyim tarzına önem ver; temiz bir tarz tavsiyem. Bunlar seni olduğundan daha iyi gösterecektir. Çirkinin diyip çekilme
Soran+1 yılYa ben en iyisi kendimi atayım sen bak görünce hak verirsin bana buraya atacağım ama gördükten sonra hemen sil yorumumu olur mu
Soran+1 yılBaşkalarının sevmesine ihtiyacım yok zaten
Soran+1 yılKendimi seviyorum sadece dış görünüşümü sevmiyorum
Soran+1 yılAyrıca sende çirkin olduğumu düşünüyorsun
Soran+1 yılGörmek istemiyorsun bile, çoktan ikna olmuşsun sen çirkin olduğuma
Soran+1 yılSende gözlerine bu kötülüğü yaşatmak istemiyorsun anlıyorum
Soran+1 yılYani çirkin olsamda yalan söylecektin. Tamam anladım ben şeyapmaya gerek yok daha fazla
Soran+1 yılHayır, sadece yalanı sevmiyorum ve benim moralimi daha da bozdun şu an seni de kırdıysam özür dilerim
Soran+1 yılGörmeden yorum yapmak pek mümkün değil, dolayısı ile de bu soruyu paylaşmam saçmaydı aslında haklısın
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok sevildiğin bir ilişki yaşarsan özgüvenin yükselir takıntı yapmazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılYok yaw ilişki milişki istemiyom boş iş
- Kişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı.
+1 yılKız olup çirkin olsan *ntihar ederdin herhalde sen dimi
016 Yorumla
Soran+1 yılCinsiyet ne fark ediyor ki intiharı zaten denemiştim
- +1 yıl
kesin iyi bi tipin vardır böyle diyenler hep düzgün tipli çıkıyor at bakıcam
Soran+1 yılSonra ilgi meraklısı falan olmiyim ama bak az önce biri öyle dedi sildim onun görüşünü
Soran+1 yılBu arada gerçekten çirkinim, baktıktan sonra sil
- +1 yıl
sana ağız dolusu söverim çocuk
- +1 yıl
ağır ergensin büyünce geçer
Soran+1 yılBu üslup ne alaka noluyor?
- +1 yıl
tipini gördüm
- +1 yıl
Gayet düzgün ortalamanın üstü dudakları yüzü güzel bi çocuksun işte
- +1 yıl
Ergen
Soran+1 yılBunun için mi bu kadar sinirlendin kdjxhxhj tamam galiba ben abartmışım sorunum psikolojik olmalı, aslında terapi alıyordum ama tekrar psikoloğa görünmem lazım sanırım. Herkes bir sorun yok diyor belli ki benim gördüğüm ile başkalarının gördüğü aynı değil hatikaten bilerek yapmıyorum bunu elimde değil yemin ederim
Soran+1 yılAma ergen demen olmadı
- +1 yıl
Ama ergensin bu bir gerçek
Soran+1 yılSendin demek djxhxh sen neden benimle uğraşıp duruyorsun ben sana bir şey yapmadım ki
- +1 yıl
Uğraşmıyom ya.. fazla dikkatimi çekiyorsun. Ama tepkim dürüsttü yani, beni kızdırdın.
Soran+1 yılBunun için üzgünüm. Sadece şu an demiyorum genel olarakta benimle uğraşıyor gibisin ben sana naptım ki
Saç stilini ve giyim tarzını değiştir. Hoş erkek kokusu kullan.
02 Yorumla
Soran+1 yılKötü mü sence
Olsun ben de çirkinim ne yapalım ölecek halimiz yok..😃
01 Yorumla
Soran+1 yılSen ölme ben ölim
Hep mi böyle hissediyordun bilmiyorum ama yeni olduysa önce sebebini bulmalısın bence
041 Yorumla
Soran+1 yılHep
Soran+1 yılAma zaten çirkinimde
Soran+1 yılSen az çok biliyorsun beni bence sana göre de çirkinimdir
Soran+1 yılŞişko muyum yani xd
Soran+1 yılBilmem şişko muyum sence soruyorum yani fkjxhx
Soran+1 yılHayır yani dışardan şişko mu görünüyorum xd
Soran+1 yılYüz nakli yaptırayim ben ya komple değiştireyim yüzümü kdjxhz
Soran+1 yılNeyimi beğeneyim beğenilecek hiç bir şeyim yok jfjxhx
Soran+1 yılStephen Amell geliyor şu an aklıma
Soran+1 yılNiye sordun ki xd
Soran+1 yılYakışıklılık algım nasılmış peki bxkxjxh Stephen yakışıklı mı
Soran+1 yılNasıl biraz ya uzun saçlı haline baktın mı onun kfjxhx
Soran+1 yılGenç haline daha doğrusu
Soran+1 yılSen atsana yakışıklı bulduğun birini xdjdhd
Soran+1 yılSenin güzellik algın yok sanırım mfjxhxj
Soran+1 yılE kim söyleyecek bana şimdi çirkin olup olmadığımı kdhxhx
Soran+1 yılÜzülmiyim diye öyle söylüyorsun bence xd
Soran+1 yılBilmem eder miydin dmxjx
Soran+1 yılŞu an iki porsiyon dolusu çikolatalı kek yiyorum o yüzden çok mutluyum ama çirkinim
Soran+1 yılSağol
Sebebi basit...
Aynaya baktım- +1 yıl
Senin aynaya bakış şeklin ksdjdj
https://resmim.net/i/f6vsT7
Soran+1 yılSayılır ama bu kadar göz teması kuramıyorum ben jfjxhx
+1 yılSpora başla ve kendini sevmeyi keşfetmeyi hobi edinmeyi dene
03 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin olduğum gerçeğini değiştirmez bunlar
- +1 yıl
Kime göre neye gire sen kendini beğenip sevmezsen kimse sevmez unutma
Soran+1 yılKimsenin beni sevmesine ihtiyacım yok ben kendimi beğenmiyorum işte sorun bu
Çirkinlik de için dışa yansıması çirkin bulduğun yerler neler, ona göre söyleyeyim
05 Yorumla- +1 yıl
konuyu uzatmamak için bütün bunların "başka insanlar" kaynaklı olduğunu söyleyeyim. bir insanda "doğal" oluşan her şey başka insanlar kaynaklıdır.. bilim bile bunu "bireyde" görür. böyle bir şey mümkün değil.. peki bilime bile bunu düşündüren ne? insanın "zihinsel" olması yani insanı akıl-zeka dan ibaret yani "beyinden" ibaret bir canlı gibi görmesi. o yüzden yaratılan her durumun "zihinle" aşılabileceği veya zihnin yarattığı düşünülür. bu asla böyle değildir. temelde insan doğal bir canlıdır zihinsel tarafı "doğal değldir" basit olarak depresyona girmiş bir insanı doktora götür. doktor dışsal tüm olumsuzlukları "ekarte" edip kişiye yönelir ve tedaviyi (ister ilaç, ister psikoterapi) kişi üzerinden düzeltmeye çalışır. esasen yaratılan "yaşam" insan zihninin ürünüdür. yani yaşamı insan zihni yaratır ve bu "doğal değildir" ve doğal insanın tepkisi insan zihininn yarattığ yaşama ve davranışlarıdır yani hayatın tümüne.. zaman içinde doğallıktan tamamen çıkıp, zihinsel insan yaratılmak isteniyor, yani insan zihinin tanrı olduğu ve yarattığı yaşama herkesin uyum sağlaması gerektirği bu tabi süreç, yaratıcıya "si... ktir" çekmiş olan insan zihni, olması gereken insanları "evrimsel olarak yaşamaması gereken" olarak tanımlayıp dizayn ettiği yaşama uyum sağlayan insanlar istiyor. derin bir konu..
+1 yılKızlar çirkin seviyor zaten Seksi güzel. kizlarin yanında hep çirkin erkek görüyorum.
00 YorumlaKendinle bir şekilde barışık yaşamayı öğrenmelisin
00 YorumlaBeden dismorfik bozukluk diye psikolojik bir hastalık var googledan bakabilirsin belirtileri benziyor mu?
22 Yorumla
Soran+1 yılBenziyor
Kendini önem ver ve tarzını düzelt saçlarini şu an her yerde olan saçlar tarzın bol şeyler giyin şimdiki modalari giy herkesin ilgini çekersin açıkçası kendine Önem ver. (Kimse senden değerli değil)
00 YorumlaHerkesin kendine göre kusurları vardır senın kusur gordugun yerıne bir baskası asık olabılır hatta begenebilir her insanın bir kusuru vardır hayatta kafaya takılıcak daha ciddi baska konular varkı haline sükret neren eksik.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik göreceli bir kavramdır bazen çirkinligi seversin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeverek yaptığın meşguliyet veya hobiler keşfedip, o yönde kendini geliştirerek. Bu sayede özgüvenin de yükselir
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen hala gençsin böyle düşündüğüne göre, şu bir gerçek erkeklerde bir yaştan sonra tipe değil paraya bakılır çirkinim diyorsun kime göre neye göre..! Tip düzeltilmeyecek bir şey değil ki bu kadar üzülüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de aynı öyleyim tiksinerek böyle dikkatlice yüzüme bakan kişileri görüyorum dışarı cikinca
012 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi
Cevap sahibi+1 yılBugün kırk yılın başı markete gideyim dedim 2 adam cins cins beni izledi baya dikkatli baktı sonra kasadaki kiz da aynı şekilde
- +1 yıl
Hayır öyle değil size öyle geliyo
Cevap sahibi+1 yılNe biliyon
Cevap sahibi+1 yılŞimdi bile yürüyüş yapıyorum kadının teki karşımdan gözünü kaldira kaldira geliyor
Soran+1 yılBence ikimizinde sorunları var ama seninki farklı gibi
- +1 yıl
Aslında baya baya bize öyle geliyor bende 2-3 yıl önce daha baskındı bu , Okulda o kadar zorbalandım ki artık minibüs gibi ortamlarda herkesin gözü benim üzerimdeymiş gibi hissediyordum ama aslında kimse seni s2lemiyor sadece yaşadığın bu tür olaylar sonucu diğer insanların da senin hakkında öyle düşündüğünü düşündüğün için bu psikolojiye giriyorsun bende de henüz geçmiş değil Geçen Hastaneye tahlil vermeye gittim Tuvaletim gelsin diye hemen gidil Marketten Kek ve meyve suyu alıp köşeye oturdum sonra nedensizce ulan ben şimdi bunları burada yiyorum da Gariban gibi gözükmüyorum de mi la? Diye düşünmeye başladım ve önümden geçen insanların bana baktığı hissine kapıldım haliyle ama sonra kafamı yukarı kaldırıp onlara bakınca umurlarında bile olmadığımı fark ettim
Cevap sahibi+1 yıl@lordofjungle nasil farklı gibi?
Cevap sahibi+1 yıl@bana1caykoy senin olay daha farklı sen yaptiklarindan ötürü insanlar ne düşünür gozundesjn ben dümdüz, yürüyorum kadin değişik değişik bakıyor bugün markete girdim briaz gizli hareket ettim 2 adam bana baktı dikkatlice sonra kasa ya gectigimde de arkasını döndü baktı kasadaki kiz da dikkatlice baktı aslında şöyle tipi bembeyaz tenliyim minyonum yüzümde burnumdan gozaltlarima doğru turuncumsu cillerim var burnum falan normal yüzüm alerjiye kızarıyor sivilce izi gibi küçük şeyler oluşuyor bazen. Bugünde gunes kremi sürüp çıkmıştım dışarıya markete pek bir şey umursamadigim için zaten kimse begenmez diye sadece gunes kremi kulakndimiyorum
- +1 yıl
Ben genelde ortamda bulunan kimseye bakmıyorum onlar bana bakıyorsa da fark etmiyorum kendimi çirkin olarak tanımlasam dahi öyle Dikkatli dikkatli bakanını görmedim açıkçası yani ne kadar çirkin olsan da Yoldan rastgele geçen bir insanın dikkatli bakıp surat ifadesi takınması normal değil anormal olan senin çirkinliğin değil insanların bu kadar dikkatli olması çevreyle de alakalı olabilir nerede yaşıyorsan artık
Cevap sahibi+1 yılTokatin ilcesindeyim yanimdan birisi geçse ben ya yere ya sağa sola bakarım hiç kimsenin yüzüne bakmam dikkatlice ama ne bileyim ben mi garibim anormalim bilemiyorum
- +1 yıl
@bana1caykoy aslında bunu irdelediğinde "insan" başka insanların seni "si.. klemesini" istedğin sonucu çıkar.. peki insan bunu neden istiyor? ya da başka insanların açısından baktığında o insanlar neden başka insanları "iplemiyior" bu bende de vardı, yani herkes bana bakıyor, tipime bakıyor, inceliyor vesair. tabi bunu aslında yapmıyorlar ya da yapıyorlar. aslında yapıyorlar mı , yapmıyorlar mı? sorusu irdelendiğinde cevap: bunu yapıyorlar ve yapmıyorlarmış gibi davranıyorlar. daha da derinleştiğinde bir başka insanı aslında "umursamadıkları, umursamak istemedikleri" sonucuna varıyorsun.. tabi bunun temelleri var.. evet çok yakışıklı birini bile vasat bir kız umursamayabilir. tabi gerçeği bulmak için gittikçe derinleşmen lazım. buda baya bir düşünmeyi üzerinde çalışmayı gerektirir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha 22 yaşındasın herhalde gençsin ve sağlıklısın şükret
02 Yorumla
Soran+1 yılBunlar yetmiyor
Cevap sahibi+1 yılYapacak bir şey beyfendi o zaman
Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Ben de öyle hissediyorum kendimi yetersiz buluyorum
00 YorumlaBende çirkinim boş ver
10 Yorumla
+1 yılkimsenin kirletemeyeceği, temiz bir kalbin ve güzel düşüncelerle dolu bir zihnin varsa ne aynada gördüğün resmin ne de başkalarının onda gördüklerinin hiçbir önemi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTakım elbise giy. Her erkek kendine yakistirir bunu böylece kendini yakışıklı bulup aşarsın
00 Yorumla
+1 yılÇirkin insan yoktur ya bakımsız insan vardır. Belki kendinde birtakım değişiklikler yaparak ilk adımlarını atabilirsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılBakımlıyım
- +1 yıl
Bilemiyorum o dışarıdan yüzü çok pürüzsüz bambaşka görünen insanlarda aslında kuaförlere çok para ödüyorlar yani öyle herkes anasının karnından süper güzellikte çıkmadı. Cilt bakımlarıdır, lazerdir, çeşitli krem ve ilaçlardır üst baş kıyafet yani..
Soran+1 yılBakımlıyım.
- +1 yıl
Anladık bakımlisin 2 kere söylemene gerek yok
- +1 yıl
Algılayabiliyorum dostum
Soran+1 yılSorun orada değil yani
+1 yılBak ben sana soylıyım güzel kızlar çirkin erkekleri secıyorlar ama özgüvenli olman lazım agzın iyi laf yapsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBen kız mız derdinde değilim, çirkinim
Valla yapacak bir şey yok beğenmediğin yerlerini yaptıracaksin
018 Yorumla
Soran+1 yılTümden beğenmiyorum
Soran+1 yılProfil fotosu yapamam ama gördükten sonra hemen görseli paylaştığım yorumu silmen şartı ile yorum olarak paylaşabilirim
Soran+1 yılGörür, burada baktım hemen cevap veremedin senin görüşünü kaldırabilirim en azından
Soran+1 yılNeyse tamam boş ver
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılYok beni görenler yakışıklısın diyorda bende sorunumun psikolojik olduğunu fark ettim
Soran+1 yılAma ruh halim çabuk değişiyor bazen evet oda var
Soran+1 yılBurç diye bişi yok
+1 yılBende öyle hissediyorum bilen bana da söylesin lütfen...
00 Yorumla
+1 yılBen de hissediyorum kendimi çirkin gerçekten nasıl aşarız bunu
00 Yorumla
+1 yılhisler gerçeği yansıtıyormu ki. kendini süperman hissetsen süpermen mi olacan
00 Yorumla
+1 yılDert ettiğin şeye bak en azından sağlığın yerinde tıp estetiklede hallolur
01 Yorumla- +1 yıl
Tip*
Her insanın kendine ait bir güzellik ve özelik var. ONLARI BULMAYA ÇALIŞ ❤️
00 YorumlaGöreceli kavram ya. Herkesin yüzü bir güzellikte olsa olmazdı zaten, kendine has olanı yeter
00 Yorumla
+1 yılEstetik, spor, sağlıklı beslenme vb
01 Yorumla
Soran+1 yılBunlar bir şey değiştirmez ki psikolojik bu
+1 yılErkeğin çirkini makbuldür
016 Yorumla
Soran+1 yılYa bi si-
- +1 yıl
Edepsiz shdjdd
- +1 yıl
Niye böyle saçma sapan konuştun
- +1 yıl
Seni alakadar etmez benim düşüncem 🙃
Soran+1 yılKadının çirkini makbuldür bana göre de hadi bakim
- +1 yıl
Şunu unutuyorsun başkasının özgürlüğünün başladığı yerde senin özgürlüğün biter
- +1 yıl
Ne alaka awwwwww susun pls
Soran+1 yılE senin dediğin ne alaka? Önce onu açıkla sen
- +1 yıl
Ben senin lafına bir şey demiyorum ki öyle diyorsan öyle olsun. Bu öbür arkadaşın dediğin anlayamıyorum. Benim fikrim sonuçta size ne ahajaj
- +1 yıl
Ben aşırı yakışıklı ve güzel görünen erkekleri erkeksi bulmuyorum bu kadar djfjf
Soran+1 yılTamam yine de merak ettim açıkla hadi niye çirkin erkek makbul oluyo
Soran+1 yılNe y@rr@k kürek bi düşünce la bu ömrümde bunun kadar slakça çok az şey duydum
Soran+1 yılNe alakaaaaa
Soran+1 yılYakışıklı erkekler bana bakmıyor demiyorda
Malaq- +1 yıl
Mevlam üslup güzelliği versin surata yansımışsa senin demek ki sjdjd sus artık
- +1 yıl
S. git sana soran yok yrk suratlı at kafalı embsl sandalye dölü üf be ahahajsjd ergen
- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendinizi sevmekle işe başlayın öncelikle
01 Yorumla
Soran+1 yılKendimi seviyorum ama dış görünüşümü sevmiyorum
+1 yılInstagrama ara ver.
04 Yorumla
Soran+1 yılDepresyona mı sokuyor
- +1 yıl
Evet özgüven eksikliği yaratır. Bu da depresif bir hâle sokabilir.
Soran+1 yılInstagrama pek girmem depresyonda da değilim çirkinim işte
Soran+1 yılBen o kadar çirkinim ki yolda beni görsen bir tarafta ben, bir tarafta timsah dolu bir göl olsa bu tipi görmektense timsahlar tarafından saldırıya uğrama riskine girip timsah dolu gölün yanından yürümeye başlarsın sonra bir insan nasıl bu kadar çirkin olabilir diye düşünüp psikolojin bozulur psikolojin bozulduğu içinde tedavi görürsün ama tedavi işe yaramaz ve daha çok depresyona girersin ve dini inancın varsa Allah nasıl insanları bu derece çirkin yaratacak kadar acımasız oluyor diyip dinden çıkarsın sonra vicdan yapıp dünyada bu kadar çirkin insanlar varken ben yüzle yaşayamam diyip yüz derini yüzersin, yüz derini yüzdüğün içinde hem hiç bir işe giremezsin hemde kimse seninle evlenmek istemez. İşin olmadığı ve evlenemediğin içinde geçinemezsin, geçinemezsende aç kalırsın ve evin olmaz, evin olmazsa yıkanamazsın ve aç kalırsın, yıkanamadığın için mikroplanırsın mikroplanırsanda sağlığın kötüye gider, sağlığın kötüye giderse tüm mikroplar seni yer, tüm mikroplar seni yerse de ölürsün ya da açlıktan ölürsün.
Yani anlayacağın...
Çirkinim :/
Aşılmaz valla kardeşim. Kendimden biliyorum.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal kanka kasma bende pek beğenmem kendimi
00 Yorumla
+1 yılTipini atar misin merak ettim ?
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Beyninin bedenine eziyet etmesine izin verme
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat