Ben sabah erkenden kalkıp hamur yoğuruyorum ve kafam gürültüyü kaldırmıyor 🙃

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben sabah erkenden kalkıp hamur yoğuruyorum ve kafam gürültüyü kaldırmıyor 🙃

Benim yaşlı özelliğim pek yok ama.. genelde kafam bazı şeyleri sesleri falan kaldırmaz çok bitkin olurum. bazen çok uykum gelir. canım hiç bir şey yapmak istemez.. canım her şeyden sıkılır aksi huysuz olurum. çocuk sesi kaldıramam. parkta tek başıma sigara içerim. pek arkadaşımda yoktur. sevgili aşk konularından da umudum yok.. şimdi baktım da evet yaşlanmış ruhum :D
dün yanıtladım galiba bu soruyu böyle bazen bacağımda eklemlerimde bi sızı oluyor elimle tutup ay anam anam diyorum yaşlılar gibi 😂 bir de ayaklarım asla ısınmaz hep en kalın çoraplar vardır ayağımda evde 😂 kızlar bizde kaldıklarında onlarla gece sohbet ederken bacaklarıma tv battaniyesini alır dinlerim ee diye 😃 gözümde gözler olur ve kafam çok ses kaldırmıyor artık işte yaşlılık belirtileri 😃
gözümde gözler değil gözlükler olur 😂
Romatizma da var mı hkskdj
var galibamsı yavrıım 🥺
Kafam gürültü kaldırmıyor, etrafında dönen şeyler midemi bulandırıyor ve ne zaman dışarda yemek falan yiyecek olsam evde o paraya daha iyisini yaparız diyorum. Ha bir de dizlerim ağrıyor
Seni anan benim için yoğurmuş canım , hamurunu benim için yoğurmuş.
😂😂😂 Şarkısı geldi birden aklıma.
Kleopatra gibi uzanıp telefon ve laptoptan bazı araştırmalar yapmak yaşlı özelliğim.
Tek tabanca gibi gezerim. Sanki bütün arkadaşlarım öldü gibi.
Cevap
60Cevap
Durup dururken Sen çok büyüksün Ya rabbi diye yükseliyorum kqjsjs
Her gün vücudum ağrıyor ve günde 2-3 ağrı kesici içiyorum
Usul usul araba kullanmak...
Bazen telefonu uzakta tutup mesaj okuyorum falan.
aga bee hahah
Ellerini arkaya bağlayarak gezerken fazla zorlanıyorsundur diye ben de baston getirdim dedeciğim 😻. Torunun olmak bunu gerektirir.
Ah dedeciğim seninle uğraşmak bile yaşlı olmandan ötürü zorluyor seni. Kıyamam 😻.
Aynı şeyi defalarca anlatamıyorum, sanırım yaşlanıyorum 😅
O kadar yaşlı özelliğim yok ama çocuklara tahammül edemiyorum bu olabilir.
Ellerimi arkaya bağlamak ve kalkarken ah sırtım diye kalkmak 😂
Ev dağınıkken uyuyamam mutfakta bulaşık varken huzurlu yatamam car car her şey karışırım çok müdahale ederim çok eleştiririm kolay kolay hiçbir şeyden kolay kolay memnun olmam herhalde bendeki başak etkisinden kaynaklı bu özelliğim. 😅
Allah çok büyüksün yarabbi diyorum durduk yere, Veletlerin sesini kaldıramıyorum, ezan okununca ellerimi açıp dua ediyorum, bazen dizlerim ağrıyor (çok bağdaş kurduğumdan da olabilir)
Her sabah böyle uyanıp yerdeki halıya bakıyorum yarım saat
Aşırı ekrana bakmaktan gözlerim yorulduğunda yakını görememe sorunu oluyor, telefonu kolumun uzundığı son yere götürüyüm ekrana öyle bakmak benim en yaşlı özelliklerimden biri son zamanlarda.
Kardeşime hep nasihat vermem sanırım, çocuğum sen akıllı ol arkadaşlarının aklına uyma derslerine odaklan vs vs
Yüksek sesleri sevmem, çocuk çocuk bağırtsı sevmem , sabah erkenciyim hep 6 7 gibi bazen 5, kendi yemeğimi yapmam
Bir şeye şaşırınca anaa diyorum, sanki çok derdim varmış gibi 4 tane sakinleştirici içiyorum. Bu arada hepsini doktorum yazdı.
Dışarı çıkmayı çok sevmiyorum
TV izlerken bı dizinin ya da filmin sonunu getirmeden uyuyakaliyom
Merhaba. Müzik benim için MP3 player'dan dinlenen bir şey. Fakat piyasada artık rağbet görmüyor. Bu beni oldukça yaşlı hissettiriyor.
Eskiden her şey daha güzeldi diye başlıyorum sanki çok büyükmüşüm gibi jdjjdj
Oturdugum yerden. kalkasim gelmio asasyole bagladim iyice
Evdeyken hava biraz iyi bile olsa üstüme hırka, yelek giyiyorum 😄
Gürültüye tahammülsüzlük
Boşuna yanan ışıkları kapatmak
Belim ağrıyınca belimi tutup belim belim diye sızlanıp yürüyorum
Ben bunun aynını evde yaparım diyorum. Yapamayıp gıdıp yine hazır alıyorum 😂
Kafam gürültülü mekanları kaldırmıyor ve yoruluyorum çabuk. Alkol sigaram yok
dış kapıya daha yirmi otuz adım varken anahtarı elimde tutup hazırlamam.
Bacaklarım ağrıyor ve sürekli bu konuda şikayetlenmek istiyorum 😂😂
Bazen emekliliği gelmiş amcalar gibi doğanın içinde kendi sebzemi yetiştirerek yaşamak istiyorum
Bizim zamanda çocukluk böyle miydi, gençlik böyle miydi lafları kullanmak sdfkjdf
Sese, kalabalığa gelemiyorum; sıcağı sevmiyorum ama gece yün yorganla yatıyorum. 😂
Son zamanlarda çok fazla konuşuyorum ve soru soruyorum
Kafam ses kaldırmıyor, oyy belim ağrıyor oyy kolum ağrıyor diye yakınmalarım var
Her özelliğimle yaşlı bir insanım, bazen gerçekleri kabul etmek gerek : ))
Durduk yere Allah çok şükür diye sesli söyleniyorum
Çok yorgun olunca vay anam vay diye kalkar otururum 😂
Sabah namazından sonra kitap okuduğum için akşam en geç 11 de yatiyirum
Kafam gürültüyü kaldırmıyor akşamları hep evde yatmak istiyorum
Bizim zamanımızda böyle degildi diyorum bir de merdiven çıkarken korkuluğa tutunuyorum😃
Kendimi bazen hulusi kentmen gibi hissediyorum
Evde günlerce hic sikilmadan oturabilirim dedeler gibi 😂
Sabah 5:30 kalkıyorum sanırım en yaşlı özelliğim bu
Saçlarım sakallarım bembeyaz oldu eklemlerim ağrıyor hiç halim enerjim yok çok hareketsiz yaşıyorum
Avuç içlerimle diz kapaklarimi kapatarak oturuyorum
En ufak bir durumda siz nasıl üniversite okumuşsunuz diyorum
Sessizliği seviyorum.
Yaz kış çorapla geziyorum
Çok düşünüyorum ve 18 yaşındayım bu yaşta bu kadar düşünmek çok ağır gelir ki üstüne her şeyi kafama takıyorum. 18 im ama kendimi 25 hissediyorum
Kafam ses kaldırmıyor ve TV deki yeni dizilere yeniler de çok bozdu diye sokraniyorum ve karakterlerle konuşuyorum
Yelek seviyorum çok
8 yıl. once girdiğim bu siteye geri dönmek:)
Çok kalabalık mekanlar beni rahatsız ediyor ve sakin huzurlu yerlerde takılmayı seviyorum :(
hiçbirşeye katlanamazz oldukk yaşlandıkk...
Kimseye tahammül edemiyorum
Genç özelliğimiz mi var bizim
Sürekli uyumak
@Kirginimcokk0 neden
Uyanmaya değer bir şey yok hayatımda
Sabah namazına kalkıyorum
Sen hamur yoğurmazsin sosyete dgdf
Başım ses kaldırmıyor.
Çabuk yorulmak. Acıkınca eli ayağı titremek.
Gürültüye karşı aşırı hassasım. Kalp kırarım.
Çocukların gürültüsünü kaldıramıyorum.
Gürültü sevmiyorum
Evcimen takılmayı seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?