Selammm🥳
Artık evde oturmak dışarda olmaktan daha zevkli, sessizlik sevmeye başladım, artık yargılamamaya başladım herkesin belli amaçları var insanları anlıyorum, biz küçükken böyle değildi vs demeye başladım jdjjd

Peki senin en yaşlı özelliğin ne?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selammm🥳
Artık evde oturmak dışarda olmaktan daha zevkli, sessizlik sevmeye başladım, artık yargılamamaya başladım herkesin belli amaçları var insanları anlıyorum, biz küçükken böyle değildi vs demeye başladım jdjjd

Peki senin en yaşlı özelliğin ne?
Birkaç kişi aynı anda konuşsa aman susun be kafam şişti diye söylenirim. Sürekli bel ağrım var. Bazen oturup kalkarken iç çekip çok şükür yarabbi diyorum. Evdekilere sürekli bi meyve alın yiyin curutuyorsunuz diyorum. Gelen misafire yemek yer misiniz diyorum hayır diyorlar çay koyarım diyorum zahmet etme derler yok yok der çayın yanına yemekte hazirlarım hsamsksmkzm türkü falan çaldığı zaman x kişisiyle ne zamanlar geçirdik şimdi olsaydı burada suna şöyle tepki verirdi, buna böyle derdi diye eskileri anıyorum JAKKSMMSKKAALSL
Çok iyi 😂
Yaşlı özelliğin değil, yaş alma özelliğin bunlar ki gayet iyi özellikler. Çok daha fazla yaş alsalar da bu özelliklere sahip olamayanlar var. Umarım daha da yaşlı değil yaş alma özelliği eklersin 🤣🙏
Yaşlı özelliği için dizlerin falan tutmaması lazım. Bak ben 105 yılı devirdim daha bende de yok o özellik jdkdkd
Benim yaş alma özelliklerim de seninkilerle aynı, birkaç tane daha var. Ayeıca birkaç tane daha eklemem gereken de var.
Yaşam böyle bir şey.
Sobanın veya şöminenin başında oturayım. Hiç dışarı çıkmayayım. Kimse bana dokunmasın isterim. Bir de plak çalsa mis gibi
O da çok nostaljik🙄
Ne güzel işte 🤩
Teşekkür ederim
kışın atlet giyiyom
Aaa dekolteli mi ksksk
Cevap
25Cevap
yaşlı bir özeliğim yok ama üşümek veya yorulmak diyebilirim.
Yaşlılığı reddediyorum ben gençliği bile genç tutarım EvelAllah 😃✌️
Efor sesi çıkarmadan oturduğum, uzandığım yerden doğrulamıyorum :D Ya da mutlaka bir yerlerim kütürdüyor yeğenlerim dayı yaşlı diye dalga geçiyorlar benimle :D
Kucukken dedigi de gecen sene falan 😀En yasli ozelligim akp ye oy vermek olacak artik oyumu tayyibe vercem 😛🤣
Ben gençliğimi hiç hissedemedim ki hep yaşlı gibiydim saçlarım sakallarım beyazladı hep evdeyim asosyalim hüzünlüyüm yalnızım arkadaşım çevrem yok sürekli halsizim hareketli bir hayatım yok
Bazı dönemler evde durmayı severken bazı dönemler gezmekten eve de gelmiyorum. Random yaşaması güzel😃
Evden bi yere çıkmak istemiyorum. Yemek yemeye gidiyorum mesela ama yemekten sonra direkt eve dönüyorum. İnsan, ses ve türevlerine katlanamıyorum
Lise çıkışlarında bu gençlik nereye gidiyor diyorum...
Kalabalık arkadaş grubuyla etkinlik yapamamak sosyalleşememek
Şarkılar harici kafam ses kaldırmıyor yav
Yaşlılar gibi oturup kalkarken falan ayy off falan diyorum artık..
Kaşlarım beyaz
Telefon numaram. 2
1998 de almistim.
Yüksek ses rahatsız ediyor
Yaşlı özelliğim yok ki
Sabirsizlik olabilir
Dışarıda sosyalleşip para harcamıyorum.
Aşırı arabesk dinlerim bu sanirim
Erken uyanıyorum hjk
Erken uyuyorum 😅
Yakında atlet giymeye başlarım
Ara ara piniklemem