Kişilik & Karakter En sevdiğiniz cümle/kelime nedir? Ayhan67 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor En sevdiğin motivasyonel söz veya cümle nedir ve seni neden motive ediyor? En sevdiğiniz cümle/kelime nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Seni seviyorum kelimesini severim. ama duyulmuyor hiç 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Sen ne borçlar kapattın bunu mu kapatamayacaksın cümlesi, kendimi motive için sıkça kullandığım bir cümledir :) 2 1 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Bu güzeldi sevdim 😅😅 Yorumla
MҽαCυʅρα Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ancora imparo hala öğreniyorum demek hiçbir zaman %100 olmayacağımı bildiğim için motivasyon sağlıyor 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Ne s a la klar yapıyor, sen bu zeki ve akıllı halinle mi yapamayacaksın 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Hayat kadere inat seni sil baştan yaşayacağım 1 3 Yorumla yeterhayeterhayat +1 yıl Bu motivasyon cümlesi değil, şarkı sözü yalnız 😄😄 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl @yeterhayeterhayat Yeni dinledim de🙂 Yorumla yeterhayeterhayat +1 yıl Ebru Gündeş baş tacıdır, demir attım yalnızlığa dinlemeni de tavsiye ederim :) Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. En sevdiğim cümle yok 1 0 Yorumla
VEGA0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı. Mayhoş 1 0 Yorumla
MsBetty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. İyi birisin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seni seviyorum kelimesini severim. ama duyulmuyor hiç
Sen ne borçlar kapattın bunu mu kapatamayacaksın cümlesi, kendimi motive için sıkça kullandığım bir cümledir :)
Bu güzeldi sevdim 😅😅
"Işık sadece karanlıkta değerlidir"
Ancora imparo hala öğreniyorum demek hiçbir zaman %100 olmayacağımı bildiğim için motivasyon sağlıyor
Ne s a la klar yapıyor, sen bu zeki ve akıllı halinle mi yapamayacaksın
Hayat kadere inat seni sil baştan yaşayacağım
Bu motivasyon cümlesi değil, şarkı sözü yalnız 😄😄
@yeterhayeterhayat Yeni dinledim de🙂
Ebru Gündeş baş tacıdır, demir attım yalnızlığa dinlemeni de tavsiye ederim :)
Yaşa
Canın sağolsun
En sevdiğim cümle yok
Mayhoş
Hallederiz..
İyi birisin
yaşa azwrbaycan