Kişilik & Karakter Sizinle ilgili en çok hoşunuza giden cümle nedir? aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşım bugün dedi ki senin sevebileceğin erkek kategorisi çok sınırlı wjxjwjs bu iyi bi şey mi kötü bi şey mi Sizinle ilgili en çok hoşunuza giden cümle nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Benimle ilgili olmasına gerek yok genel üslup her zaman hoşuma gider 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Tehlikeliymişim arkamdan öyle diyorlar :D 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. seni seviyorum iyi ki varsın Barış. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Bu: 0 0 Yorumla
Wingsssss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Haklısın, linkini atar mısın 😅, sana danışmak istedim, çok güzel kokuyorsun doğru söylüyorsun 0 6 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Neyin linki Yorumla Wingsssss +1 yıl Kıyafet, ayakkabı, çanta, makyaj malzemeleri vs vs Yorumla aloneenolaa +1 yıl Merak ettim son aldığın şeyin linkini atsana wıdjwjd Yorumla Wingsssss +1 yıl www.adidas.com.tr/tr/duramo-sl-el-i/IF6109.html kızıma aldım en günceli 😅 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Ama bu çok şeker Yorumla Wingsssss +1 yıl Kesinlikle Yorumla
ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 , eic 100% +1 yıl Seni alana Allah sabir versin veya sen adama kafayi yedirtirsin 1 0 Yorumla
looklonly Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aklıma hiçbir şey gelmedi, sanırım öyle bir cümle yok. 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. "Cok safsin" denmesini seviyorum bana olmam gereken kisiyi hatirlatiyor. 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Aşırı zekisin, kralsın, bilgesin, feriştahsın, adamsın 0 0 Yorumla
EymenGöktuğ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl bunu söyleyemem hemen kendinize mâl edersiniz 0 2 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Aynen kanka Yorumla EymenGöktuğ +1 yıl 🙂👏 Yorumla
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. Başkalarından duyduğum mu? 0 8 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Evet Yorumla Aesir +1 yıl Aynı anda nasıl hem bu kadar bebiş hem bu kadar maskülen olabiliyorsun demişti biri, o ilgimi çekmişti. Yorumla aloneenolaa +1 yıl Bu iyi bi şey galiba Yorumla Aesir +1 yıl O kısmı umrumda değil, sadece farklı gelmişti Yorumla aloneenolaa +1 yıl Anladım Yorumla Aesir +1 yıl Seni eskilerden hatırlıyorum. İlginç birisin. Biraz sohbet etmek ister misin? Yorumla aloneenolaa +1 yıl Olabilir Yorumla Aesir +1 yıl Mesaj atamıyorum sana. İstediğin takdirde yazman hoşuma gider. Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. ✨kafadan gidiksin✨ 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. La bunu nasıl yaptın 0 0 Yorumla
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı. Sen bir Narsist Megaloman bir sadistsin 0 0 Yorumla
Sugar_Daddy Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Noktayı hep sen koyuyorsun, demeleri. 0 0 Yorumla
Spiderlord Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 630 cevap paylaştı. Kısa ama çekici çocuk 0 0 Yorumla
MnikSevenDev188 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hadi bişeyler yiyelim 0 5 Yorumla ÖlümsüzlükSuyuuW +1 yıl Bişeyler🙄 Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl Ona mı takıldın koca KS de ksksks Yorumla ÖlümsüzlükSuyuuW +1 yıl 🤣 Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl Şimdi uza burdan 😎 Yorumla ÖlümsüzlükSuyuuW +1 yıl Tamam Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. bir daha 0 0 Yorumla
astroceydaa Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 355 cevap paylaştı. Cook güzelsinnn 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bana iyi geliyorsun 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. öyle bir cümle yok 0 0 Yorumla
G_Spot_Tanrısı Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl en çoğunu bilmem de ne söylese hoşuma gider 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Sana güveniyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Benimle ilgili olmasına gerek yok genel üslup her zaman hoşuma gider
Tehlikeliymişim arkamdan öyle diyorlar :D
seni seviyorum iyi ki varsın Barış.
Bu:
Haklısın, linkini atar mısın 😅, sana danışmak istedim, çok güzel kokuyorsun doğru söylüyorsun
Neyin linki
Kıyafet, ayakkabı, çanta, makyaj malzemeleri vs vs
Merak ettim son aldığın şeyin linkini atsana wıdjwjd
www.adidas.com.tr/tr/duramo-sl-el-i/IF6109.html kızıma aldım en günceli 😅
Ama bu çok şeker
Kesinlikle
Seni alana Allah sabir versin veya sen adama kafayi yedirtirsin
Aklıma hiçbir şey gelmedi, sanırım öyle bir cümle yok.
"Cok safsin" denmesini seviyorum bana olmam gereken kisiyi hatirlatiyor.
Aşırı zekisin, kralsın, bilgesin, feriştahsın, adamsın
bunu söyleyemem hemen kendinize mâl edersiniz
Aynen kanka
🙂👏
Başkalarından duyduğum mu?
Evet
Aynı anda nasıl hem bu kadar bebiş hem bu kadar maskülen olabiliyorsun demişti biri, o ilgimi çekmişti.
Bu iyi bi şey galiba
O kısmı umrumda değil, sadece farklı gelmişti
Anladım
Seni eskilerden hatırlıyorum. İlginç birisin. Biraz sohbet etmek ister misin?
Olabilir
Mesaj atamıyorum sana. İstediğin takdirde yazman hoşuma gider.
✨kafadan gidiksin✨
Net oluşun harika
Kocam denmesi
La bunu nasıl yaptın
Sen bir Narsist Megaloman bir sadistsin
Noktayı hep sen koyuyorsun, demeleri.
Kısa ama çekici çocuk
Hadi bişeyler yiyelim
Bişeyler🙄
Ona mı takıldın koca KS de ksksks
🤣
Şimdi uza burdan 😎