Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Vardır kişiye göre değişir.. başkalarının mutluluğunu çekemeyen kıskanan bir çok insan var dünyada.. ama bir birini gerçekten seven iki insanı hiç bir güç ayıramaz bana göre. yani onlar istemedikçe kimse araya giremez
Tabii ki vardır ama şu hayatımda aşk acısı çektim bir erkeğin peşinden koştum evet ama hiçbir zaman onu ayırmaya çalışmadım sadece sadece ama sadece onunla birlikte olma şansını kaybettiğim için üzüldüğüm oldu ve kendimi kahrediyordum ama artık geçti artık kimsenin özellikle bana değer vermeyen bir kişinin peşinden koşmayacağım derdimi kimseye söylemeyeceğim paylaşmayacağım denize dökeceğim derin kuyulara bağıracağım dalga alıp götürecek canımı yakan herkese kahkaha ile cevap vereceğim
Herkesin bu hayatta bir düşmanı vardır ama düşmanı niye kazandığında önemli kimse kimseye durduk yerde düşman olmaz, birileri birilerinin kuyruğuna basmıştır canını sıkmıştır ki adam da ona göre tepkisini gösteriyor ona göre davranış gösteriyor ama zaten kimse kimseye benim şu hatam var demiyor ki herkese baksam mükemmel