Öyle oldu sanırım hiç göremiyorum seni🙄 yokluğunu hissetirme bari sorularıma gel ben seninkini cevaplamadan sayfandan çıktım gizli olduğun içinde cevap atamıyorum🫠
Bana iki ihtimal çıksa biri evinden çalışmak biri il il gezmek buraya soru olarak bile sormam her türlü gezer dururum yeni yerler yeni insanlar bana daha çok hitap ediyor. Sen sordun çünkü ev senin için daha iyi bir ihtimaldi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben sigara içer yemek yerim
Mevsime göre değişir.
Kahve fincanı tekrardan hoş geldin
Uzun zaman olmuştu
Buralardayım aslında ama seninle denk gelmedik ☺️
Öyle oldu sanırım hiç göremiyorum seni🙄 yokluğunu hissetirme bari sorularıma gel ben seninkini cevaplamadan sayfandan çıktım gizli olduğun içinde cevap atamıyorum🫠
Beklendiğimi bilmiyordum teşekkür ederim ☺️ mutlaka gelirim sorulara
Ne demek bana o kadar hastayken iyimisin geçmiş olsun dedin seni nasıl unutabilirim ben ayıpsın🥹 senin yerin bende ayrı kahve fincanı☺️
Ooo hatırlıyorsun ☺️ şaşırttin beni hala Aydın'ın ilçesinde misin?
Hmm İstanbul'dayım şu an geleli bir hafta oldu
İş için mi yine
Hayır şehir dışı bana uymuyor evim evim güzel evim🥺 terk etmem evimi🥲
Belliydi dönüş yapacağın ☺️
Hahah nedenmiş o
Bana iki ihtimal çıksa biri evinden çalışmak biri il il gezmek buraya soru olarak bile sormam her türlü gezer dururum yeni yerler yeni insanlar bana daha çok hitap ediyor. Sen sordun çünkü ev senin için daha iyi bir ihtimaldi
Aman tanrım bu nasıl bir çıkarım dedim içimden ama haklısın evet öyleydi😔 anlık Bir hevesdi benim için😶
En azından yaşayıp gördün bir daha böyle bir soru sormazsin 🤭
Yemek tabikisi
Önce yemek yenir aç ayı oynamaz
Yemek
Yemek yerim.
duş çünkü tok girmem
Duş alırım
Duş alırım
Yemek.