Erkekler cirkin kadinlara hep boyle mi davranir?

Erkekler bana hic incelikli davranmaz. Ben tabii evde ailemden de sevgi gormedim ama 26 yasima geldim, etrafima yardimsever muamele etmeye, iyi niyetli olmaya, caliskan ve nazik biri olmaya calisiyorum, kendi kisiligimle nezaket gosterip nezaket almak istiyorum, dert dinlerim, her yiyecek icecegimden ikram ederim ama hic gormuyorum. Cok kalabalik bir is yerinde calisiyorum mesela, havalimaninda ucak altinda calisiyoruz. Ucaklarin cekilmesini bekliyoruz disarida, zaman zaman agir da kaldiriyoruz vs vs. Erkekler kendi islerini bitirip hemen dinlenmeye giderler, ben yapamayacagimdan degil, nezaket icabi teklif dahi etmiyorlar fakat ben kendi calistiklarima hep yardim ediyorum, bazen servis beklerken bana, sen bekleyip bizi ararsin, biz kahve icicez bjz beklemeyelim diyorlar, kisin bile. Bir kez olsun onumden giderken asansoru kapiyi tutmazlar, ben tuttugum zaman da arkadan teşekkür demeden kapiyi tutarak karsilik vermeden dorekt onumden elleri ceplerinde gecerler. arabaya binilecekken biri hemen one oturur, bana da arkayi birakir diger erkeklerin yanini. Hic kimseye kaba davranmiyorum artik bunu guzel olmamama bagliyorum

Erkekler cirkin kadinlara hep boyle mi davranir?