İfşa etmek, tehdit etmek, cinayet işlemek. Kime güvenicez.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet, bazı erkeklerin tehlikeli davranışlar sergilemesi gerçekten üzücü ve endişe vericidir. Ancak, şunu unutmamak önemlidir ki bu tür davranışlar sadece belirli bir cinsiyete özgü değildir; kadınlar da dahil olmak üzere her cinsiyetten insanlar bu tür davranışları sergileyebilir. Tehlikeli davranışlar genellikle bireyin kişisel geçmişi, ruh sağlığı, çevresel etkileri ve sosyal faktörler gibi birçok faktörden etkilenebilir.
Tehlikeli davranışları sergileyen bireyler genellikle toplumun kabul etmediği veya yanlış olduğunu bildiği davranışlar sergilerler. Bu tür davranışları sergileyen kişilere karşı korunma ve önlem alma konusunda dikkatli olmak önemlidir.
Güven duygusu geliştirmek için iletişim kurduğunuz kişilerle ilişkilerde saygı, anlayış ve dürüstlük önemlidir. Eğer bir kişi size tehdit edici davranışlar sergiliyorsa veya size zarar verme potansiyeli taşıyorsa, güvenliğiniz için gerekli önlemleri almak önemlidir. Bu durumda, güvendiğiniz kişilere ve gerekirse yetkililere başvurarak destek alabilirsiniz.
Toplumda daha güvenli bir ortam oluşturmak için, toplumsal cinsiyet eşitliği, eğitim, erken müdahale ve destek sistemlerinin güçlendirilmesi gibi önlemler alınabilir. Bu tür önlemler, tehlikeli davranışların azalmasına ve toplumun daha güvenli bir yer haline gelmesine yardımcı olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılbazı erkeklerin tehlikenin caniliğin sapıklığın sınırı yok maalesef... ben hayatım boyunca bir kadına fiske bile vurmadım. taciz anlamına gelecek en ufak bir laf bile demedim. hele korktuğunu hissetiğim bir kadının kendini güvende hissetmesi için herşeyi yaptım. ama maalesef fiziki olarak erkek olanlar " kadına taciz tecavüz , veya bebeğinin yanında kadına tecabüz ederken bebeği ağlıyor diye ilk bebeği boğup sonra kadına tecavüze devam edebiliyrolar, veya kadını diri yakma , betona gömme vs " akla gelecek her türlü zulmü yapabiliyorlar... burada bu erkekleri hangisi adam hangisi değil diye maalesef siz kadınlar anlayacaksınız. o erkekler kadını dövüp taciz eden erkekler maalesef bizim yanımıza gelince melek gibi kendilerini anlatıyorlar...
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılTehlikeli olan sadece erkek mi?
Bakmak ile anlayamazsınız iyi insanı , tabi birde sadece istemekte yetmez sahip olmak için.
İlk önce önyargı ile yaklasmamanız gerek.
Acele işe kesinle etmemeniz gereken bir hareket olmalı.
Adım adım ilerlemelisiniz.
Tabi caiz ise kaplumbağa gibi.
Kadın ilk önce seveceği birini istesede sonrasında üzerine sevilmeyi eklemek istiyor ve bunun yolunu arıyor.
Bence en büyük yanlış olduğunu düşünüyorum.
Her güzel sözde sevildiğini düşünüyor.
En geç 1 sene içinde her şey masanın üzerine seriliyor.00 Yorumla
Çuvaldızı kendimize batıralım derim ben sevgili dostum.
Eğer sen kızgın yağa elini daldırırsan hissedeceğin şey heyecan değil acı olur.
Duygularınla hareket edersen bilinmezlik karşısında şikayet etmemen gerekir.
Zira kendi düşen ağlamaz.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
93Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKaraktersiz oldukları için
20 Yorumla
+1 yılAslında sadece bazı erkekler değil, bazı kadınlar da çok tehlikeli yani karakter meselesi bunun cinsiyet ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Kötü insan her daim kötü ve üzgünüm ki asla da değişmiyorlar ve hem suçlu hem de güçlü oluyorlar. En iyisi uzak durmak.
60 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 461 cevap paylaştı. Hiç sevmediğim olaylar gerçekten. Eski telefonlarımın hiç birini 2. elden satmam, evde hepsi kilitli çekmecemde durur. Olurda sattığım telefoncu eski kız arkadaşlarımın silinen fotoğraflarına ulaşıp ifşa eder diye. Kişisel veri güvenliği ve kişilik hakları çok önemlidir. Yaşadığım her şey o kişiyle aramda mezara kadar gider.
10 YorumlaSadece erkekler değil ki kuzum, insanlar tehlikeli, sana erkekler musallat olduğu için öyle denk geliyor, kimseye koz vermeden yaşamak çok zor, insan illa bir yerde güveneceği, dertleşeceği, danışacağı insan arıyor, boş ve anlamsız iyi nir insan olarak yaşamaktır doğru olan.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKimseye güvenmicez. Kendimizi tamamen teslim etmicez. Hep tetikte olucaz.
22 Yorumla- +1 yıl
En iyisi kimseye ilişmemek bence. Sürekli tetikte olmak da insanı yıpratır...
- +1 yıl
O da bir seçenek tabii
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin yorumlarina bakmadan tahmin ediyorum siz böylelerini seçiyorsunuz felan diyorlardır güya efendi erkek sevmiyormuşuz felan demişlerdir kesin. Buradaki erkek kapasitesi bu çünkü 😌
Adam gibi olmak işlerine gelmiyor tabi kötüye özenmeye bahane ararlar
Kimseye güvenme çünkü iyi sansan da kötü çıkıyor biliyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü kızlar tehlikeli erkekleri çok sever. Dünyanın en kötü insanı bile olsalar "Ama beni seviyor, ama bana iyi davranıyor" dersiniz. Sana iyi davranıyor diye kötü olmadığı anlamına gelmez ama. İnsanlara genel olarak nasıl davranıyor ona bak. Garsona kibar davranıyor mu mesela? Yoksa ona kötü mü davranıyor. Kötü bir insan seni sevse bile yarın bir gün seninde başına bela açar. O yüzden "Ama bana karşı kibar" falan deme
00 Yorumla
+1 yılifşa ve tehdit basit insan işidir ve sadece saf bazı şeyleri fazla takıntı eden umursayan insanlarda işe yarar o kadar umursamazsanız elinde bi koz kalmaz erkeklere çok fırsat veriyonuz kimseye bu kadar cesaret ve fırsat verilmez
10 YorumlaBazıları kendini güzel gizliyor bazıları kendini belli ediyor, sizden önce herkesi aldatmış kullanmış hatta madde kullanan insanlara bakarsanız sonuç bu
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Tehlikeli erkeği seçen sizsiniz, iyi erkek sever gelir açılır ne olur reddedilir ama kötü tipsiz kendine bakmayan konuşması bile düzgün olmayan erkeğe direkt olarak şans verirsiniz, kimse bana gelince şimdi burada linç etmesin doğrular bunlar
01 Yorumla
+1 yılBazı kız arkadaşlarım yaşadıklarıni anlattı da ben şok oldum. Biz iyi erkekler yanımızdaki kadını koruyamazsak diye kara kara düşünurken böyle yapan şeref yoksunlari da çokmuş.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. hiç sorma bugün birinin öldüğünü duyduk
benim yaşımda yeğeni öldürmüş adamı paramparça etmiş üstüne
sonra da kendini ihbar etmiş, yani hadi anladık adam ayık gezmiyordu ulan ne içtiniz o gece00 YorumlaEtkileyen bir çok faktör var aslında. Herkes iyiliğin de kötülüğün de farkındadır ama seçim yapmak o zamana kadar olan yaşantısı ve karakter gelişimiyle değişkenlik gösterir.
00 YorumlaBana güven 😁 bazı erkekler yetiştiği ortamda kendini çok kaptırıyor. Yani biz erkekler siz kızlar gibi kolay kolay ilgi odağı olmadığımız için bir nevi kendinizi ispatlama ya da gösterme çabasına giriyoruz. Bu süreçte de kendimizi bazı şeylere çok kaptırabikliyoruz. El üstünde tutulan ya da saygı görmek o ortam yanlış dahi olsa bizim yuvamız olabiliyor. Size düşen şartı bizi çekip çıkartmak. Şahsi düşüncem bu yönde.
01 Yorumla- +1 yıl
Biz niye çekip cikarticax niye allh bize beyin verdi size vermedimi
+1 yılCocuklara ne denir tanımadıgın kişiden bir şey alma seni cagırırlar gitme sanırım bunu yapıcaksın
00 YorumlaPsikolojik sebepler ve nedenlerdir. Tv'ler de mafya dizisi izleyenin, normal bir insan olmasını beklemek'de normal bir davranış değildir.
00 Yorumla
+1 yılEğer seni ifşa edebilecek kadar sana değer vermemiş sevmemiş biriyle olduysan bunu hiç mi anlamadın güzel arkadaşım yapmayın ya gözünüzü seveyim
00 YorumlaŞu devirde babana bile güvenmeyecen en yapmaz dediğin adam neler yapıyor donup kalıyorsun devir çok kötü
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKarkatersiz olana ne yapsan bir yola giremez. İnsan olmayan yüzünden sizde haklisiniz.. keske uyumlu insanlara demk gelebilsek
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBunun cinsiyeti yok kadınlar da çok yapıyor kimseye güvenilmiyor profil fotosu bile koyamıyoruz düşün artık
00 Yorumla
+1 yılKendine güven sadece kadınlarında aşırı derecede tehlikeleri var o yüzden bu iş cinsiyete bakmıyor karakter meselesi 😎
00 YorumlaO zaman tanımadığına ne yapmıyormuşuz güvenmiyormuşuz gerçi tanıdaklara da güven olmuyor
06 Yorumla
Soran+1 yılBen artık kimseye guvenmiyorum golgeme bile
Soran+1 yılNiye yalan olsunmk
Soran+1 yılGolgede bi yerde bizi yalniz birakmiyomu guvenme işte😂
- Kişilik & Karakter konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılİfşa etmem tehdit de etmem de cinayet isleyebilcek bir potansiyele sahibim
050 Yorumla
Soran+1 yılOmrunu hapishanede geçirince ekstra bi omur mu geliyo goklerden, ya da zengin mi oluyosun.
Soran+1 yılİnsan hayatini nasil bu kadar kolay mahfeder
- +1 yıl
Ya sonu elbette pişmanlık konuşmakla çözmek en mantıklısı ve dogrusuda çok sinirliyim anlamında söyledim cinayet islicek potansiyele sahibim diye
Soran+1 yılSinirli olman sana hayati zindan eder
Soran+1 yılİyi bisey değil
- +1 yıl
Çok ceremesini çektim
Soran+1 yılCicekler icinde yurumek yerine bk icinde yurumeyi seçiyosun.
Soran+1 yılEtraf senden uzaklasir sinirli olursan
Soran+1 yılCunku kimse kimseye guvenmiyo heleki sinirli insanlara
Soran+1 yılUc gunluk hayati kendine zehir etme zaten ölcez
- +1 yıl
Ablam çok haklısın dinledim seni umarım uygulamayı da nasip etsin
Soran+1 yılUygula ben bu zamana kadar sinirli olmanin bi faydasini goremedim etrafimda kimse yok. Kendi kendine mutsuzlugu cekerdin.
Soran+1 yılÇekersin
- +1 yıl
Sürekli kendime zarar veriyorum vücudumda kesmedigim yer kalmadı nerdeyse insanlar yaratikmisim gibi davraniyo
Soran+1 yılDavranırlar tabı, dışlanırsın bunu yapma kendine, ve kendine guzel bir profil ciz etraf tarafından sevil, sağlam bir karakter ve sevilen bir insan olmak zaten insanı sakin biri yapar.
Soran+1 yılBir tek gencligin var heba etme, benim yas 30 gencligim duvarlar arasinda sinirlenip aglamakla gecti akranlarim gezip tozup guluyoken.
- +1 yıl
Abla teşekkür ettim vakit ayırdığın için uygulamaya calisicam dediklerini
Soran+1 yılÇok gençsin 20li yaşlarını saçma sapan seyelre sinirlenip heba etme benden sana abla tavsiyesi
Soran+1 yılSosyalleş sev sevil
- +1 yıl
Seviyom da sevilmek mesele
Soran+1 yılGeriye pişmanlık kalıyo kizginliklar sinirler gider bi bakmissin yolu yarılamışsın omrun gitmis, rica ederim kulak ardı etme soylediklerimi mutlaka uygula.
Soran+1 yılHer seven sevilmiyo bunu hepimiz yaşadık o zaman ne diycez kısmet değilmis, herkesin nasibi allah tarafindan yazilmis, olmayana isyan etme hayirli deilmiski olmamis allah boyle istemis o yonden bak.
- +1 yıl
Vardır bı hayirlisi düşüncesi ayakta tutuyo beni zaten yoksa her şey çok farklı olurdu Allah inancı ve aile sevgisi sorumluluklar kaybedicegim şeyler saoll abla Allah razı olsun
Soran+1 yılAllah bazı insanları hayatimizdan onlar bize zarar vermesin diye dogru insanlar degilker diye uzaklastiriyo.
Soran+1 yılİçimin sinmedigi kim varsa samimi bulmadigim kim varsa altından bi pislik cikti her defasinda inatla o kisiler tarafindan sevilmek istedim ama o an ne olduysa ne bulusmak nasip oldu ne baska bisey belkide bulussam kotu seyelr gelcekti basima
- +1 yıl
Çok defa tecrübe ettirdi hissettim varlığını her zaman destek elini hissettirdi sırtımda acılar büyük ama mukafatin daha büyük olucagini bildiğim için elimden geldiğinde sabretmeye çalışıyorum
Soran+1 yılNe demek rica ederim sen iyi olda
- +1 yıl
Hepimiz iyi olalım mutlu olalım dünya da daha huzurlu ve yaşanabilir bir yer olsun 🤗
Soran+1 yılSabret allah sabredenin yanındadır, ben gencecik sen yaşlarında kardeşimi toprağa verdim beş ay önce, onunda ofke problemi vardı kimseye bi zararı yoktu ama dunya onada kalmadı.
Soran+1 yılDunya yalan birak gül eglen
- +1 yıl
Allah'ım cennetiyle mujdelesin merhametiyle muamele eylesin günahlarını affetsin zor benimde ikizim cezaevinde ama nefes aldığını bilmek bile bu durumda kötünün iyisi
- +1 yıl
Hiç tanımadığım ve görmediğim biri beni gecenin bir yarısı iyi hissettirdi teşekkür ederimmmm
Soran+1 yılBak mutluluk bulaşıcıdır sen mutlu olursan kurdugun yuvanda mutlu olur cocukların eşin, sen mutsuz olursan eşinde sende mutsuz olursun evliliginde etkilenir cocuklarina geçer sinir ve mutsuzluk, doğru insan ol doğru kişiyi bul mutlu bi ailen ve seni seven bi cevren olsun, herseyi sırrı mutlu ve olumlu olmak.
Soran+1 yılYoksa domino taşi gibi devrilir hersey
- +1 yıl
Sen beni mutlu ettin Allah'ım seni hiç mutsuz etmesin 🤗🤗🤗
Soran+1 yılAllah razı olsun amin, allah kurtarsın kardeşin icin dua et bak en azından hayatta, benimki toprak oldu, rica ederim iyi geldiysem ne mutlu
Soran+1 yılAllah razı olsun☺️ herseye inat mutlu ol☺️🌸
Soran+1 yılVe herkese inat☺️🌸
- +1 yıl
Dualarım seninle de ayrıca abla çok çok çok mutlu olman dilegiyle vakit ayirdigin derdimi dinlediğin için çok teşekkür ederim Allah rahatlık versin iyi geceler Allah'ıma emanet ol 🤗🤗
- +1 yıl
Kalbinin güzelliği tüm hem cinslerine bulaşsın aminn🤣🤗
Soran+1 yılAllah razı olsun benimde dualarım seninle, sende çok mutlu ol, hayat kısa boşverr bazı şeylere yav he de geç gamsız ol, olsun ne demek kardeşim sanada allah rahatlık versin, allaha emanet ol☺️
Soran+1 yılKeşke dünya iyilik gunu diye bisey olsa herkes birini sevindirse bi kalbe dokunsa🌸
Soran+1 yılSagol amin. 😂🌸
- +1 yıl
Çok teşekkür ettim abla hakkını helal et 🤗❤️
Soran+1 yılRica ederim helal olsun sende helal et kardeşim☺️🌸♥️
- +1 yıl
Mesele böyle bir gün olmadan sevindirmekte tıpkı senin gibi senin kalbin hiçbirseye ihtiyaç duyamicagin kadar güzel hayat ne vericek sana bilemem ama sen kalbinin ekmeğini yiceksin bugün değil belki ama elbet birgün
- +1 yıl
Helal olsunnn abla Allah rahatlık versin tatlı rüyalar ❤️🤗🌹
Soran+1 yılCok iyi niyetim sömürüldü cok cile cektim bundan sonra nolur bilmiyorum bakcaz hayat ne getircek, inşallah bende bunu istiyorum yuzum gulsun kendime gore duzenim olsun.
Soran+1 yılAllah sanada rahatlık versin tatlı rüyalar kardeş♥️🌸☺️
- +1 yıl
Emin ol seni seviyo rabbim yoksa verir di herşeyi sana atardı bir köşeye sadece basın sıkıştığında rabbim derdin ama senin adını anmak için bir çok sebebin derdin ve çektiklerin oldu olgunlaştin guclendin ve farkına vardın misliyle fazlasını da vericek istediğin her şey olucak Allah'ın izniyle bi İzmirli vardı da söylemişti der dua edersin inşallah
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ona bakarsak bazı kadınlar bazı erkeklerden daha tehlikeli
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİfşa etmek, tehdit etmek ve psikopat tip mi offf tam bizim kızların hayalindeki erkek
10 Yorumla
+1 yılKimseye tam olarak güvenmeyeceksin, sadece güvenmiş gibi olacaksın bu kâfi.
10 Yorumla
+1 yılAile terbiyelerinden belli oluyor. Konuşma, oturma tarzı vs
10 YorumlaErkeksi gördüğün özellikleri tek tek sıralayıp, tehlikeli diye sorgulamak neyin kafası lan :d
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoğu kendini belli eder. Özellikle şiddete meyilli olanlar kesinlikle kendini belli ediyor. Ay ne kadar erkeksi deyip peşlerine düşmeyin
15 Yorumla
Soran+1 yılBen o tip erkek sevmem zaten, gerçi sevdigim adam naif duruyodu bana el kaldirmadi ama psikopatin ağa babasi cikti güzel kardeşim
Soran+1 yılİb. ne
Soran+1 yılMk bu sitenin
Cevap sahibi+1 yıl2 cinstende mi hoşlanıyormuş? Bu onun psikopat olduğu anlamına gelmez. Ayrılırsın olur biter.
Soran+1 yılBaska bi adamla iliskimk ogrendi bana etmedigini birakmadi pesime dustu kapima geldi
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞiddete meğilli insan kendini belli eder
Önce bir kadınla nasıl konuşulmasını gerektiğini bilecek bir erkek
Sonra kadında bu tavra göre değeri bilmesi gerekir
Bu konuda kadın erkek olumlu olumsuz hepsini gördüm00 Yorumla
+1 yılŞunların hepsine bi tane anne dayağı atsak kendilerine gelirler
00 Yorumla
+1 yılÖnceliklerinizi gözden geçirin. Çok iyi çocuklar da var bir sürü
00 Yorumla
+1 yılAkşam misal yol verme kavgasından 25 yerinden bıcaklamamak için zor tuttum haklısın devir kötü
00 Yorumla
+1 yılMaalesef sıkıntılı insanlar çok o yüzden kimsenin kimseye güveni yok Maalesef
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kimle neler yaşadığına dikkat edeceksin yani bu kadar basit
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Bazı erkekler değil , erkek geçinen kekolar öyle. Dikkat edin yeter.
00 Yorumla
+1 yılHiç birine güven olmaz demiyorumama hiçbirine güvenmem
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu tamamen aptallık bunu yapan erkekleri hayatınıza almayın almayın.
07 Yorumla- +1 yıl
@eternity-a bunun gibi çok varda dinleyen kim
- +1 yıl
Abi yazık ya valla yazık yani insanı tehdit etmek nedir ya suç işlemekten de korkmuyorlar
- +1 yıl
Onlar hayatını normal yaşamak istemiyor ki garip
- +1 yıl
Hayatın normal gitmesi onlara göre garip zaten
- +1 yıl
Bir kadını tehdit etmek karaktersizlik
- +1 yıl
Kesinlikle öyle yahu ben küçükken Orta okul da görüyordum kızla sevgili olur du ayrılınca demediği kalmazdı ve kızlarda bunların peşinden koşardı garip bir şekilde
- +1 yıl
Kesinlikle öyle
- Kişilik & Karakter konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılToplumun ahlak anlayışı değişti internet çağı bize çok şey kaybettirdi
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evrimleşememiş hayvanı yaratık onlar insan değiller.
00 YorumlaSizde nerde okul çocuğu var onu seviyorsunuz neden demiyorum farkında mısın
00 YorumlaAilesine bakın ailesi iyi huyluysa o kişi doğru kişidir
00 Yorumla
+1 yılBöyle kadınların da sayısı bu zamanda az değil hani. En iyisi benim gibi yapmak... Uzak durmak...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkemin erkosu yönetmeyi seviyor. Kızı da parasına yöneliyor. Ülkemden umudumu kestim. Yazık
00 Yorumla Çoğunuz düzgün değilde sizi süründüren tiplerden hoşlandığınız için yaşıyorsunuz bunları
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSiz kadınlar PC seversiniz sonra tehlikeli dersiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılözellikle dark triad ve pc seven kızlar genetik olarak eleniyor, toplumdan da temizleniyor. eleman da hapse giriyor toplumdan atılıyor faydalı yani.
00 Yorumla
+1 yılİşte seçimlerinizi ona göre yapmanız gerekiyor. Ufak görünen bazı detaylar bile aslında bu hayatta çok önemlidir. Hayat sizin, yönetmen sizsiniz. Hayatınızda kimlerin olacağı kimselerin dışarda kalacağı sizlerin tercihi...
01 Yorumla- +1 yıl
Misal para, yaşantı, lüks meraklısı kızlardan uzak dururum, herkesle vıcık vıcık olan kızlardan uzak dururum, ne istediğini bilmeyen kızlardan uzak dururum. Kaza bazen geliyorum der, bazı şeylerin sonu bellidir az çok..
Gizli Üye(18-24)+1 yılİfsa etmek disinda kalan iki seyide yapicam. Kiz eski sevgilisini engellemedigi icin kiza yapicam biseyler.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCogu oyle degil ama siz oylelerinden hoslaniyorsunuz. Normal erkekleri gormuyorsunuz bile. Siz iyi cici kizlar olursaniz kendinize gore bulursunuz.
00 Yorumla
+1 yılOnlar erkek değil ki.. onlar çok aciz erkekcikler. Bazıları kavgaya silahla gidiyor onlarda erkek değil..
115 Yorumla
Soran+1 yılAlayı namussuz
- +1 yıl
Onları yapanlar evet öyle. Canını sıkan mı oldu
Soran+1 yılBiri benle ugrasiyo
Soran+1 yılMilletvekili olup pesime dusme derdinde
Soran+1 yılAdamla bi kac defa birlikte oldum
Soran+1 yılSonra gercek yuznu gordum
- +1 yıl
Çok mu önemlisin onun için
Soran+1 yılBaktim beni kullaniyo reddettim kac defa mesajlsrini sildim engelledim beni rahat birak dedim
Soran+1 yılŞimdi beni soruşturuyomus
Soran+1 yılBenle yine yatmak istiyo kinci
- +1 yıl
Umursamıyorsan belli et. Şikayet de et ki uzak dursun böylelerinin kuyruk acısı olur. Gurur onur duygusu yoktur
- +1 yıl
Senın yas kac
Soran+1 yılBelli ettim cok defa, ama dokunulmazligi olursa beni gebertir bile.
Soran+1 yıl30 o da 38
- +1 yıl
Hmmm korkak bi tipe benziyor sanırım. Nerde yaşıyorsun
Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. aklı başında efendi adam seçerseniz bu sorunu yaşamazsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşı cinsten reddedilme görünce yediremeyip tehditlere başvuruyorlar
00 Yorumla
+1 yılKadınlar daha tehlikeli. hz adem efendimizin cehennemden konulmasına bile kadın neden oldu
00 Yorumla
+1 yılHaklısın işte zor vallaha güvenme iyice tanımadan 👌🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen aynen bacım ağzına sağlık çok doğru dedin Allah belalarını versin öylelerinin psikolojimi bozdular
03 Yorumla- +1 yıl
Nasıl kişilerle birlikte oluyorsunuz ki ya, burada ne güzel güvenilir istekli şekilde bekliyorum ama işte ön yargı...
Cevap sahibi+1 yılValla tam tersine beraber olmadığımız için böyle oluyor 😂. Ben konuşmak istemediğim reddettiğim için bana çok sapıklık yapan oldu, normal fotoğraflarımı mesela yüz çalıp böyle çıplak kadınlara fotoşop yapmakla tehtit eden birisi vardı onunla sevgili olmak istemiyorum diye flört de etmemiştim
- +1 yıl
Mesela ben kendimi adam akıllı en açık şekilde anlatıyorum, ona göre kabul edersen gel diyorum, olumsuz cevapta oluyo olumlu cevapta zorlamaya gerek yokki
Gizli Üye(25-29)+1 yılO red ettiğiniz ezik dediğiniz erkeklere güvenmeyi deneyin mesela 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseye ezik demiyorum reddediyosam aşık degilim hoşlanmadim etkilenmedim demektir 😂
Soran+1 yılya da bana cinsel amacli yaklasiyodur o yuzden reddetmisimdir samimi gelmemistir😂
+1 yılGüvenmeyiver sende
02 Yorumla
Soran+1 yılBitti artik öldü bende o guven
- +1 yıl
bende de güvenmemekle dogruyu yapiyoruz
- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru kuzen arkadaşı arkadaşımın eşi
10 Yorumla
+1 yılBirini tanımadan iletişimde olmayarak.
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem