Osmaniye’de organize iplik sanayisinde …. Tekstil firmasında müdür yardımcısı olarak çalışıyorum.
Dolgun maaşım var ama hiç zengin insanlardan haz almıyorum takılmıyorum. Lüks şeyler yapmıyorum. Gereksiz harcama yapmıyorum (telefon ve MacBook dışında 😅)

Benle aynı pozisyonda çalışanlar KızlarSoruyor diye bir siteden haberlerindeki yok, geziyorlar tozuyorlar hava atiyorlar ama ben sanki asgari ucretli gibi yaşam sürüyorum 😅
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Fakir değil bence
Kendini niye ifşa ediyorsun ki.. çok komik duruyor böyle reis
Kötü ne yazdım ki?
Kanki isim cisim her şeyi veriyon ya
Benim yerim sağlam 😊 beni kimse işten atamaz! İşletme müdürünün dahi yetkisi yok
Çok değişik tipsin ya.. merak ettim
biz de osmaniyede toki inşaatında sürünelim :D
Bende öyleyim ayda 300k kazanıyorum ama ruhum fakir🤣
Benide alsana işe alalalskskw
Gel Osmaniye osb’ye Merve hanım müdür muavini ile görüşmek istiyorum dedin mi herkes tanır. Cv’ni bırak ismini yaz buraya ise alim
Saka yapıyorum ya o kadar kolay mı oluyordu bu işler 😄
İşçi olmak istiyorsan kolay o işlere bende bakıyorum ama yok ben masa basi iş istiyorum diyorsan hic yerimiz kalmadı 😅 hatta fazlalıkları ilk hatasında atıyoruz
Yok ben işçilik yapmam masa başı işimi beklerim geldigimde hazır olsun😄
Geçen hafta 2 tane muhasebeci vardı birbtabesi hatalı fiş kesti artık 1 tane muhasebeci var 😊 işler kesat beyazyakali alımı için şuna millet vekili yazılı talimat gönderse yine almayız! Şu an hiç satis yok piyasa durdu. Üretip üretip depolara atıyoruz sırf işçiler işsiz kalmasın diye. Arada yurt dışından siparişler geliyor onlarda olmasa kapatıp gideceğiz koca fabrikayı
Oyle valla malum ekonomi bu devirde kendi isini acmakta mantıksız ya okuyup cok guzel biryere giricen ya da kasiyer olcan arası yok
Yurt dışına gidebilirsin. Yurt dışında etkileşimde olduğumuz firmalar yana yakıla işçi arıyor. Oradaki işçiler benden bile fazla maaş alıyor kuru tl yapınca 😅
Şu an 19 yasındayım 21 22 yasında okulum biticek 4 5 yıl falan boyle barmenlik falan yapmayı düşünüyorum zaten sonra bana miras kalıyor oralarınsatıp japonyaya yerlesirim
Artık bu ülkede yaşanmaz
Arsa tarla varsa satma Türkiye’de arsa tarla dolardan altından hatta enflasyondan bile hızlı değerleniyor. Babamın bana bıraktığı 30 dönüm boş arsa var zamanında dönümü 350₺’den almış. Şimdi donumu 1milyon teklif etseler bırakmam. Dursun daha iyi
Helal olsun. 👏👏👏👏