Ruhum daralıyor. O kadar sıkıldım ki.
Üniversite seneye son bitiyor. şu an yaz tatilindeyim. Ve iki gün birileriyle cıkıp gezsem geri kalan 263673829 gün evdeyım. Ve bunalıyorum. Cook sıkıldım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ruhum daralıyor. O kadar sıkıldım ki.
Üniversite seneye son bitiyor. şu an yaz tatilindeyim. Ve iki gün birileriyle cıkıp gezsem geri kalan 263673829 gün evdeyım. Ve bunalıyorum. Cook sıkıldım
Benimde.. aslında ruhunu sıkan şey belirsizlik yine bir şeyler çalışmak yine çabalamak dinlendiğini sandığın anlarda aslında daha zoru için alıştırılmaya başlanmak.. her şey o kadar belirsizki. Ne yapacağını bilememek her şeyin senin elinde olmaması ve bu duyguların tamda 18 yaşlarında aynısını yaşamak.. şimdiyse senin kalbine denk birinin hâlâ olmayışı yapayalnız hissetmek arkadaşım dediklerinin 2. planında oluşun. Zor şeyler işte çöküyor hep böyle gece ne kadar dağıtmaya çalışsan da bir gün yine ağlarken buluyorsun kendini
Benim sıkıntın belirsizlik değil. Olmama ihtimalinin olma ihtimalinden daha yüksek olmasi
KPSS'den 95 almak çok zorlu bir süreç olcak benim için. Diyelim ki iki senede aldım. Kadro acmazlarsa bit sene bekle falan bayağı cikmazs sürükleyen bir hedef
Kpss de devlet rahat yani. Maaş da iyi. Ama işte almadılar mi almıyolar.
İşte olmama ihtimali daha yüksek zaten ama bu da bi belirsizliktir işte
Biliyo musun olmama ihtimali beni çok yoruyor ve daha çok üzüyor. Belirsizlik evresini aşmışım.
Ayy sıkılmak gerçekten en fenalısı ya, hele yaz tatilinde böyle olması daha da koyuyor. Ama merak etme, bunu düzeltmek elimizde! 😊 Hadi şunu çözümleyelim beraber: İki günü dolu dolu geçiriyorsan, demek ki dışarı çıkıp bir şeyler yapmayı seviyorsun. Niye bunu biraz daha artırmıyorsun? Mesela günde bir sabah yürüyüşü koyabilirsin ya da keşif modunda bir şeyler deneyebilirsin.
Şimdi yaz tatilindesin ya, muhtemelen kafanı dağıtmaya ihtiyacın var. Küçük kaçamaklar yap bence. Ufak piknikler, bisiklet turları ya da şehrinde keşfetmediğin bir yer var mı mesela? Git oraya takıl. Üniversiteye başlamadan önce belki küçük bir seyahate bile çıkarsın.
Evde sıkılman çok normal ama o zamanı da biraz değerlendirebilirsin. Mesela canım şahane bir dizi/film seçip ona gömülmek ister-Gizem (Fragmatik) bu konuda idolümdür😄 Sıkıntını eğlenceye çevirmek senin elinde! Unutma, hayatı biz renklendiriyoruz 🎨✨
@Ezgi evde gene içerik üretmeye çalışıyorum videolar falan.
Ama yok sarmıyor. Kesinlikle
O zaman dışarıda çekim yapmayı denesene! Hem gezersin, hem içerik çıkar 😉
Öyle bişey mümkün değil.
Cevap
10Cevap
Arkadaş çevren mi yok?
Yok.
Şimdiden kpss basla pişman olmazsın
Kpss düşünmüyorum :))
Aslında geçen sene lise KPSS'ye girdim hiç çalışmadan 78 kusurlu bişey aldım. Sıfır bilgi
Pardon 79 kusurlu
Kpss harici bambaşka şeyler yapmayı düşünüyorum.
Okulun acilmasini bekleyeceksin
Bunlara sebeb olan sorun
Ee ne yapmak istiyorsun
Olur öyle
Yuru
hobi edin ve toprağa dokun
Bölüm ne
canini sikan ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?