Kişilik & Karakter Yeterince güvenli biri olduğunuzu düşünüyor musunuz? Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Cvp gelmedi Demekki güvenli biri değilsiniz 😂 Yeterince güvenli biri olduğunuzu düşünüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet düşünüyorum. 1 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet çünkü bana söylenenleri unutuyorum ve düşmanlarım sırrını bile hala saklıyorum istesem yer yerinden oynar ama bakın oynamıyor snjxsjd 1 0 Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Buradaysak bunu iddia etmek bile saçma belki de. 1 0 Yorumla
esratheyargımachine Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güvenliyim ama güvenilir miyim bilemiyorum 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Evet düşünüyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet düşünüyorum.
Evet çünkü bana söylenenleri unutuyorum ve düşmanlarım sırrını bile hala saklıyorum istesem yer yerinden oynar ama bakın oynamıyor snjxsjd
Buradaysak bunu iddia etmek bile saçma belki de.
Güvenliyim ama güvenilir miyim bilemiyorum
Kişisine göre değişir
Kesinlikle
Evet düşünüyorum
Âlâsıyım
Fazlasiyal
Evet