Kişilik & Karakter Benimle ilgilenilsin diye hasta numarası yapmaya karar verdim nasıl fikir 🙄? -Aysu-çiçek- Takip Et Xper 2 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bana ne ya çocukça olursa olsunn Benimle ilgilenilsin diye hasta numarası yapmaya karar verdim nasıl fikir 🙄? Cevapla Numara Soruları Hasta Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. saçma sapan fikir. 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. 😅😅yaaa ilgi benim en sevdiğim şey çocukça gözüküyor sede ben seviyorum 🫠🫠🫠 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yalanın fark edilse hastalansanda bakmaz bu sefer hoş değil 1 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 410 cevap paylaştı. Çok saçma... İlgilenmiyor ise senin için doğru kişi değil. Ama sen bunu yaşayarak öğreneceksin 1 0 Yorumla
Yamanşahin Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Hep hasta olamassin boş çaba sal gitsin önüne baq kimse vazgeçilmez değil illa biyerde etkisinden çıkarsın zamanla 1 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Kim ilgilensin 1 4 Yorumla -Aysu-çiçek- +1 yıl Herkes bana kanalize olsun sjdhss Yorumla avcikaan +1 yıl Millet sana şey mi olacak kanalize mi olacak Yorumla -Aysu-çiçek- +1 yıl Evet olsunlar diye işte Yorumla avcikaan +1 yıl O kadar dikkat çekici değilsin demek ki Yorumla
MrReaL Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Gördüğüm en yaratıcı fikir falan 1 1 Yorumla -Aysu-çiçek- +1 yıl Ajdhsd Yorumla
buraks134 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 328 cevap paylaştı. Cocukca bence 1 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Berbat. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
saçma sapan fikir.
😅😅yaaa ilgi benim en sevdiğim şey çocukça gözüküyor sede ben seviyorum 🫠🫠🫠
Yalanın fark edilse hastalansanda bakmaz bu sefer hoş değil
Çok saçma... İlgilenmiyor ise senin için doğru kişi değil. Ama sen bunu yaşayarak öğreneceksin
Hep hasta olamassin boş çaba sal gitsin önüne baq kimse vazgeçilmez değil illa biyerde etkisinden çıkarsın zamanla
Bu yaşta bu zeka
Kim ilgilensin
Herkes bana kanalize olsun sjdhss
Millet sana şey mi olacak kanalize mi olacak
Evet olsunlar diye işte
O kadar dikkat çekici değilsin demek ki
Gördüğüm en yaratıcı fikir falan
Ajdhsd
Cocukca bence
Berbat.
Kime karşı?
Çocukca.