Doktor kayıttan numaramı almış?

soruyu ikinci kez atıyorum üzgünüm ama daha çok fikir almam gerekli yakınımdaki hastanedeki bir doktor ve ürolog kendisi ve ben bir kadınım benimle alakası dahi olmayan bir durum benim numarama gecenin 1.30 kadir gecesi bile geçmişken kadir gecesi mesajı attı kimsiniz falan diye sorguladım o da söyledi ve niyetini anlamak için konuştum bana sonra seni kendi adınla kaydedeyim vs tarzı şeyler söyledi işte uyumam sahura kadar konuşalım dedi sizi işte bi şey için kaydetmişimdir falan dedi şöyle bir şey var bahsettiği hastane devlet hastanesi ve adam ürolog yani beni her hangi bi rahatsızlık için bile arayamaz ki aranacak olsam bile bu doktorun cep numarası değil hastane numarası olur ben buna dava açabilir miyim açarsam sonuç ne olur hastaneyede şikayet etmeyi düşünüyorum ne yapabilirim numaramı nasıl bulduğunu dahi bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
olayı aileme anlattım ailemde bu olayın peşine düşecek ama elimden ne gelir tam bilmiyorum ve adama yaşımıda belirtti büyük biriydi ve ben 18 yaşımdayım diye üstüne basa basa söyledim ve buna rağmen sahura kadar uyumayayım konuşalım falan dedi sonra ben her hastanıza bu kadar ilgilimisiniz dedim ne demek canım hayır dedi sende azıcık ilgi görünce yanlış yorumlama öyle olsa sabah günaydın yazarım dedi bende bu yaptığınızın yasal olmadığını ve suç olduğunu biliyor musunuz? falan diye baya şey dedi
Doktor kayıttan numaramı almış?