Profesyonel fotoğrafçıyım. Grafik ve Web tasarım bilgim var. Dünya mutfağı dahil pek çok alanda çok iyi yemek yaparım. Moda tasarım bilgim var. Bir kıyafeti tasarlar keser dikerim. Hazır hale getiririm. Barmenlik yaptım. Alkollerle aram çok iyidir. Güzel kokteyller yaparım. Aklıma gelenler bunlar şimdilik. He bir de amuda kalkıyorum 😅
Nasıl neye göre dış görünüşümü hissetigim e digeride yani ona senden başka kimse değerlendirmez becerini sonuç olarak sen biliyorsun kendini neyi yapıp yapamadığını el becerim çok yüksek herşeyi yapabiliyorum tek yapamayacağım şey şiir şarkı vs
Müzikle uğraşıyorum ve resim yeteneğimde iyi Neye elimi atsam çok kolay öğrenebiliyorum. İstesem şarkı da yazarım ama onun için bir duyguyu yoğun yaşamam lazım. Aşk şarkısı yazmam hiçbir kız için değmez ama lisede bir kıza şiir yazmıştım bak hala hatırlıyorum.
Sanmaki unuttum o güzel gözlerini Hayattan aldın hayallere daldırdın beni Sözlerini unutmak kolay ya o güzel gözlerini Sakın ola unutma beni ahu gözlü sevgili
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Dış görünüş 9.5 ( tamamen kendimle barışık olmamla alakalı , başkası beğenmeyebilir )
Beceri de 5 😀
Puanlama çok saçma gelir ama hadi saçmalayalım bugünde
Dış görünüş 9 ( Cilt: Bir kaç Ben var ondan kırdım)
Beceri 9,5 (el yeteneği: Resim yeteneğim yok)
Benimde dil sanatim yok : )
Hmmmm o ben de var 🙃
7 cok azz bilmiyorum benim begeni kriterlerime yetmez
Görünüş olarak -10
Diğer konularda ise hiçlik makamı..
Dış görünüş 5-6
Yetenek 8-10
9-10 olacak o
Neler yapıyorsun 9 - 10 luk
Profesyonel fotoğrafçıyım. Grafik ve Web tasarım bilgim var. Dünya mutfağı dahil pek çok alanda çok iyi yemek yaparım. Moda tasarım bilgim var. Bir kıyafeti tasarlar keser dikerim. Hazır hale getiririm. Barmenlik yaptım. Alkollerle aram çok iyidir. Güzel kokteyller yaparım. Aklıma gelenler bunlar şimdilik. He bir de amuda kalkıyorum 😅
İkiside 0 veriyorum ama beceri 10-10
Yaa 10 luk nelerle ilgileniyosunn
Her şeyle ilgilenirim aslında o anki mooduma bağlı
Dış görünüş olarak 7 beceri olarak 9-10 veririm
9 - 10 luk nelerle ilgileniyosun
Tadilat, tasarım, çizim, astroloji ve burçlar, sağlık, psikoloji ve insan ilişkileri, moda ve ses teknisyenliği. Aynı zamanda 3 adet dil var.
10 üzerinden dış 7 beceri 10 hfhdhd
Neye göre bu puanları verdin kendine?
Nasıl neye göre dış görünüşümü hissetigim e digeride yani ona senden başka kimse değerlendirmez becerini sonuç olarak sen biliyorsun kendini neyi yapıp yapamadığını el becerim çok yüksek herşeyi yapabiliyorum tek yapamayacağım şey şiir şarkı vs
Dış görünüş 8 beceri 9 tip 10
ahsjdjjdjdjdj karakter 10 jdjdjd
Dış ile tip aynı şeyler değil mi
Hahhahahs evet aynı yazdıktan sonra fark ettim dış görüşüne 10 veriyorum hdjjdd
Tipe 0 veririm becerime 10000
10 verdim
10 luk nelerle ilgileniyosun
Ben ortalama 6
Hangisi hangisi bilemiyiz ki şimdi 6 ile 6 ninda ortalamasi 6 3 ile 9 unda ortalaması 6 dhdhd
İkisi de 6
hepsi 0 :)
Aga bee neden
Tip 8
Beceri 10
10 olmak için herşeyi yapmak lazım şarkı yazabilir misin mesela ben yarım puanı oradan kırdım. d
Müzikle uğraşıyorum ve resim yeteneğimde iyi
Neye elimi atsam çok kolay öğrenebiliyorum.
İstesem şarkı da yazarım ama onun için bir duyguyu yoğun yaşamam lazım.
Aşk şarkısı yazmam hiçbir kız için değmez ama lisede bir kıza şiir yazmıştım bak hala hatırlıyorum.
Sanmaki unuttum o güzel gözlerini
Hayattan aldın hayallere daldırdın beni
Sözlerini unutmak kolay ya o güzel gözlerini
Sakın ola unutma beni ahu gözlü sevgili
Zeka yeteneğin peki
Ne yapacaksın Lucy mi olmamı istiyorsun KADIN
Ne alaka ya burada normal soru sorulmuyor mu
Zeka yeteneği derken EQ mu
IQ mu?
10/10 🧿🧿🧿
Dış 8.5
Beceri 5