O kadar çok yazdım ki bıktım yoruldum çok tahmin ettiğinizden daha çok acı çekmekten hiç bir şey yapamamaktan bom boş durmaktan bir şey yapmaktan yoruldum manyak bir yorgunluk neden oluyor bu?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence de olur mutsuzluktan
Mutsuzluğa alıştık
İnsanlardan beklediğim şeyler gelmeyince ister istemez insan ya yoruluyor ya da bıkıyor neden bunlar yaşanıyor
Hayatımda bir şey beklediğim insan yok tamamen kendimle alakalı şeyler yaşdıklarım
Streste olabilirmisin yalnızlıktan dolayı
Yalnız değilim
Belki herşeyde değilde belirli şeylerde yalnız olabilirsin
Bilmiyorum ama yalnız olmadığıma eminim stres var tabi ama stres olduğu mu bilsem geçmiyor işte
Bazen insan bilmeden hep düşünür ve istediğini almadan strese giriyor bunu bende yaşadım
Olabilir bir zmanlar onu bende yaşadım ama keşke şu an öule hissettim
Yani insanın beklentisi olur ve o beklenti gerçekleşmese hayayı farklı olur
Öyle asıl mahvolduğunu beklenti sevgi yalnızlık hissetmediğin zaman anlamaya başlıyorsun
Ben bunu yaşadım ama yeni aktiviteler geliştirdim kendimde inan böyle çok rahatım
Senin için sevindim benim daha var o rahatlığı bulamama
Teşekkürler ama önce ne istediğini bilmen lazım ve kararlı olmalısın
Çok ta kararlıyımdır ama işte ile yaramıyor
Belki kimseyle paylaşmadığın içinde olabilir bazen tek başına bir yere varamasın
2 3 gün inzivaya çekil kendine vakit ayır çevrende olan hiç bir şeyi takma bir miktar düzelirsin
Yok günlük bir şey değik
O zaman yapısal olarak depresiflik vardır yapıcak kesin bir şey yok herhalde ama etkisini azaltmak için sevdiğin aktivitelere yönel diyebilirim
Yanıtın için çok sağol keşke ile yarasaydı ama haklısın yapısal maalesef ama sorun depresiflik feğil bence
Değişken ruh hali mi, dediğim gibi yapıcak kesin bir çözüm yok böyle şeylerde ama etkisini azaltmayı biraz daha olumlu bakmayı ilgin varsa evcil hayvan eidnmeyi vb. deneyebilirsin
Evcil hayvan edinmiştim maalesef hayatını kaybetti olumlu bakmaya çalıştım hayat boyu depresyona girdim çıktım ama şu an ki halim kesinlikle o değil
Yorgunluk yok olmuşluk gibi kavramların üzerinde duruyorsun büyük ihtimalle sende, yani knk bazen çıkmaza girdiğinde zamanın akışına bırakmak gerekir vericek başka tavsiye kalmadı maalesef ama özellikle bu dönemlerde sadece sevdiğin aktiviteleri yapmak bir nebze iyi gelir
Her şeyi denedim be knk bırakmayıda denedim 11 yık olunca dedim yeter ya saldım zaten arada geliyorlar zaten hissetmiyorum çoğu şeyi
Halsizlik hissizlik sessizlik gibi şeyler bu dönemlerde normal zaten, bazende her şeyi bırakmak iyi gelebilir belkide en iyisi akışına bırakmaktır
Akışına bırakmasaydım intihar etmiştim 11 yaşında bu kadar yaşamam mucize şu an öyle duruyum
En iyisi ne olursa olsun hayatı bırakma zaten biraz tutunmak tamamen kopmaktan tabi ki daha iyidir, bende bu dönemleri yaşamıştım yani ne yaşadığını bilemem tabi ama geçiyor zamanla gerçekten
Bıraktım bike sadece bedenen yaşıyorum şu an zamanla geçer geçmesinede önemli olan şimdi
Dediğim gibi ne yaşadığını bilmediğim için tavsiye veremiyorum maalesef ama bende bu dönemlerden geçmiştim tünelin sonunda ışık olduğunu bilmen yeterli umarım bir an önce ulaşırsın diyeyim o zaman
Sağolasın büyük ihtimal benim yaşadığım dönemi yaşama ihtimalin var ama düşük
Büyük ihtimalle yaşamışımdır ama rica ederim
İhtimal düşük dediğim gibi çünkü yazdıkların benimkine biraz ters şey olarak değil tünelin sonundaki ışık mışık varsa vardur yoksa yoktur
İşte bende bir dönem aynı kafa yapasında olduğum için aslında biraz farklı bir bakış açısı katmak istemiştim işe yaramıyacağını bilsemde, aynısını belkide daha fazlasını düşündüğüm dönemler olmuştu ama şans eseri çıktım o dönemden, aslında demek istediğim ne olursa olsun tamamen bırakma gün geçtikçe hissizleştiğini, hissizliğininin damarların yardımıyla vücuduna yayıldığını hissetsen bile
Demek istediğini ve yaşadığın şeyleri anladım bende o yoşdan girdin çıktım
Yani öyle denilebilir tam emin olmasamda herhalde bir amaç buldum kendime sende umarım bulursun diyeyim o zaman..
Umarım ikimiz içinde aynısı olur
Aynen öyle
Cevabı soruda zaten var.
Bir ben farkedemedim şu cevabı
Hiçbir şey yapmamaktan, acı çekmekten (kurban psikolojisi, üstüne biraz çalışsanız geçen bir durum) ve yazmaktan :D
Hala anlamadım kurban psikolojisi mi abla acı çekmemin sebebi o değil ameliyatım acı çektiriyor malum
O zaman başka daha spesifik olsanız daha spesifik cevap verirdim :D
Bu aralar neden herkes yorgun ve bitkin
Keşke bu ara olsa
Bende de var kaç gündür yataktan çıkmıyorum
Yatakta olmaktan nefret ediyorum bende yatağa girmiyorum ama nefessizlikten hastane yataklarındayım sayılır mı?
Senin durum daha fenaymış
Morel bozuk olunca durum önemli değil eminim sen de çok kötü hissediyorsundur ağır depresyon geçirdiğim için daha önce seni çok iyi anlıyorum
Geçmiş olsun ya umarim kisa sürede iyileşir hayatına kaldığın yerden devam edersin keske bazi seyleri yasamasaydık diyor insan
Umarım çok ilerlemeden düzeltirsin ben ameliyattan ameliyata giriyorum ŞDKDPKF kaç gündür sıvı besleniyom bezdum
Nasıl oldu bu durum
Bende onun cevabını arıyorum biliyor musun? Kaç tane ameliyat olcaktım ama garip şeyler oldu
Ne ameliyatı yani
Ağız ya öyle normal ameliyatlar ruhum genç bedenim yaşlı biraz
Geçmiş olsun🥺
Teşekkürler 🥺
Dengesiz bir ruh hali içinde olduğun içindir bence
O zaten var olan bir şeydi o sıkıntı bile değildi yani öyle düşün
Her şey birikti birikti böyle oldu sonra işte
6 yaşıma kadar iyi birktirmişim ozamn
Ben daha beterim
Yani?
Abla ben gidiyom pazaretsi gunu psiokoliga
Git ablam ne diyem bir şey bulurlarsa şanslısın
Allah razi olsub
zamanla gecer
11 yıl hatta 13 belki e bezdum geçsun
İkizim misin
Öyle miyim
Oylesin ama ruh ikizimsin yani yanlis anlama ruh halimiz ayni diye diyorum 😀
İnan yanlış anlayacak enerjim bile yok
Ben de oyleyim istahim kapaniyor aciliyor falan surekli
İştah var bende ya yerim ama midem bulanıyor sadece
Hasta oldun belki de 😄
Hep hastayım o zaman mükemmel
Ben de oyleyim evlenelim bari ama cocuklarin hayati bôk gibi olur djmf
Ay yazık olur ama bence onu bile yapamam ĞFJDPOF
Yapariz da yapmaya gerek yok hic cocuk bakilmaz yani bu devirde dhkf belki ikimiz ayni oldugumuz icin tepkimeye gireriz ve iyilesiriz 😄
Tepkimeye girersek büyük ihtimal anca ben seni daha çok mahvederim
O kadar kotu durmuyorsun ya tatli kizsin baksana saclarina falan 😀
Keşke sorun duruşum olsa artık böyle bir yüze sahip te değilim ĞKFPFLF ameliyat sağolsun
Noldu ki Şu an dhmnc
Ağız ameliyatına girdim yüzüm yamuldu aq ĞDKPDOD
Dghjfs gecmis olsun ya boş ver eski halin guzelse yeni halini de kabul ederim 😅 normalde guzeldin cunku
Güzelliğim bir boka yarasa keşke sıkıntı davranışlarım
Nasil ki davranislarin benim de yakisikliligim bi bôka yaramiyor
Davranıslarım çok karmaşık beni bir gün tanıdın sanarsın bambaşka biri çıkarım diğer gün
İkizler burcu musun bipolar misin
İkiside değilim 👹🔪
Nesin peki burcun ne
Yay
Ben de basak