Merhaba 💫
Bir gün gittiğimde, hiçbir izim kalmasını istemeyecek kadar kırgın ayrılacağım dünyadan.
Frida Kahlo ✨
Bir gün gittiğimde, hiçbir izim kalmasını istemeyecek kadar kırgın ayrılacağım dünyadan.
Frida Kahlo ✨
Neyi yapmadığım değil de neyi yapabildiğim daha önemli. İnsanoğlu bencildir, hedefine ulaştığında değerini kaybeder daha fazlasını ister. En güzel mutluluklar hedeflerimiz değil, hedefe giden yolda biriktirdiğimiz anılarımız olmalı. Yaşantımızın da ölümle sonlanacağı gerçeğini düşünürsek, ölüm değil bizi biz yapan ölüme giden yolumuzdur.
Yanımda götürmek istediğim o kadar çok insan var ki Ama onların günahı ile gitmek istemiyorum şöyle benim arkamdan dedikodumu yapan benim yüzüme bir dost görünüp de arkamdan iş çeviren, sonra birbirinin arkasından dedikodusunu yapıp da bana dostluk martavalı çeken, arkasından birbirini etiket yapıp iltifatlar düzen kişileri var ya böyle ne kadar bana yamuk yapar beni üzen insan varsa hepsini bir odaya kapatıp üzerlerine otomatik benzin döküp üzerilerine de pürmüzle hepsini yakıp yanımda götürmek istiyorum.
YouTube'ta videolar çekmeden ve aileme ev araba ve istediklerini almadan ölmek istemiyorum 😇🤲
İnşallah alırsın 🙏🏻🤲🏻
AMİN 😇🤲
EİG için çok teşekkür ederim 😇🙏
👍🏻💙
Cevap
10Cevap
Valla dünyada bir şey yapmaya gerek yok aynı tas aynı hamam
Dolu dolu yaşamak ve istediklerimi yapmadan gitmek istemiyorum
Evlenmeden önlemek istemem iki gözüm açık giderim valla 😂
Fark etmez beklentim yok
Akbil' im de bakiye kalmasını istemiyorum 😂😂😂
O niyeymiş ya 😀🤔
Dünya turu yapmam lazım
Sevdiğim insanla dünya turu..
Son nefeste Kelime-i şehadet getirmeden.
Dünyayı dolaşmadan gitmek istemiyorum :)
@özgür1022 Singapurdaki botanik bahçelerine git benim yerime sayılır sayılır 😄
Dışarı çıkıp yaşadığımı hissetmek
Deli gibi sevilmeden
Bilmem
Yemek yemeden
boş ver bea
Evlenmeden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?