Bir gün gittiğimde, hiçbir izim kalmasını istemeyecek kadar kırgın ayrılacağım dünyadan.
Frida Kahlo

Merhaba canım..
Bu dünyadan uzunca bir süre gitmeyi düşünmüyorum Allah izin verirse.. yapmak istediğim şeyler var çünkü onları görmeden gitmeyi düşünmüyorum herkesin olduğu gibi ama insanız sonuçta nolucanı Rabbim bilir ve hakkımızda hayırlısı olsun herseyin İnşallah olması için dua etmek geliyor elimizden sadece gerisi takdiri ilahi.. umarım tüm istedigimiz herşeyi görmek ve yapmak nasıp olur.. Rabbimin izniyle umduğumuz şeyleri görmek yaşamak nasip olur inşallah tek duam budur.. Allah'ım hayırlı yaşayıp hayırlı bir şekilde ölmeyi nasip etsin 🤲
İyiliği yayamadan, daha fazla insana umut olamadan, bana ihtiyacı olan tüm kadınlara kucak açamadan, öğrencilere destek olamadan, evsizlere yuva veremeden, ağlayana omuz olamadan, gülmeyenlere neşe saçamadan, düşenlere el uzatamadan, açları doyuramadan ve kötüleri durduramadan bu dünyadan gidersem çok eksik kalırım. Garipleri bu dünyanın etrafında döndürmeyin. Bırakın dünya gariplerin etrafında dönsün...
Cevap
25Cevap
Öldükten sonra da amel defterimi açık kalmasına sebep olacak şeyler yapmadan gitmek istemiyorum.
bu platformda şimdiye kadar okuduğum belki de en güzel yorumdu...
Teşekkürler 🙂
İnsan olmaya dair tadamadığım ne varsa tatmak istiyorum. Seksi, orgazmı, çocuk doğurmayı, uçaktan atlayıp boşluğa düşme hissini, denizin dibine dalıp okyanustaki yaşamı keşfetmeyi, deli gibi ıslanıp sevdiğimle el ele yürümeyi, gitmediğim görmediğim yerleri gidip dünyadaki farklı yaşam tarzlarını görmeyi.. Liste çok uzunmuş şu anda fark ettim. Bu soruda en derinlerime indiğim güzel bir soru olmuş oldu. Teşekkür ederim 😊
Güzel yanıt için ben teşekkür ederim 🎈🙏
Sadece gitmeden düşündüğüm, kul hakkı ile gitmemek ve gerekirse bu tarafta günahlarım varsa bu tarafta bedelini ödemek isterim. Öbür taraf bu taraftan daha zorlu sınavlara tabidir.
İnşallah 🙏
Amin...
Merhaba.
Şimdi şu an takdiri ilahi tecelli edecek olsa ve ben vefat etsem söyleyeceğim son bir lafım var, ey yüce yaradanım bana güzelliklerle dolu bir hayat yaşattın.
Şu yaşıma kadar hep niyetimi temiz tuttum ve bir çok insanın yaşamına dokundum farklı hikayelere ortak oldum, gönlüm huzurlu vicdanım rahat çok şükür bu bana fazlasıyla yetti kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.
Ağlamaklı oldum. Çok teşekkür ederim...
Rica ederim.
Amacım sizi ağlatmak değildi gözleriniz doldursa affedin sorunuza cevap vermekti maksadım, ama gerçekten durum tam anlamıyla bu bir insana dokunmak hikayesine ortak olmak paha biçilemez şükürler olsun, yaradan nasip etti bunu artık kalan ömrü yaşayıp göreceğiz kısmetse..
Bu da size ; 🌷( Affınıza sığınıyorum )
:) cevapların kalbe dokunması benim için daha anlamlı... Rica ederim 🙏
Kalbe dokunmak oldukça, hoş o zaman ne mutlu bana. 😊
Cevap yazdığınız ve okuduğunuz için teşekkür ederim, meşgul etmiyeyim sizi hakkımız hayırlısı olsun daima kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın en güzele emanet olun. 🌸
ben tam tersi hiçbi iz bırakmadan ölüp gitmiş olmaktan korkuyorum. Bu kahlo her kimse şanslıymış ki kendisini kırgın eden birileri varmış.
Kahlo ölmeden bu kadar kıymetli değildi sanırım
Paraşütle atlamadan gitmek istemezdim ama yükseklik korkum var :)
Belki ilacıdır paraşüt 🎈
Benim de var çünkü ama atlayalım hadi deseler yaparım :)
Aman ne cesur sorma :))
Bjk stadında sevgilimle birlikte sesimiz kısılana kadar marşlar söylemek.
Venedikte tatil yapmak.
Beşiktaş 🙏🎈
Sevdiğim insanla Dünya turu
Umarım
Bir annenin en önemli görevidir emanet edilen evlatları güzelce yetiştirmek.
Çocuklarımın ayakları üzerine sağlam bastığını ve vatana, millete, dinine bağlı, ahlaklı, saygılı insanlar olduğunu görmeyi isterim. İnşallah.🌺
İleride de olacak çocuklarıma iyi bir gelecek bırakmak.
Ah lise aşkım😔çok sevdim uzun süreli bir ilişkiydi. Ama dünyalar farklıydı. Sonu olmadı. O başka biriyle evli şimdi😔evlendiğinde ateş düşmüştü içime😔ama mutlu olsun dedim yine de😔yıllarca çocuk hasreti çekti şimdi de eşi kanser😔
Ne mi olsaydı😔hayat dursaydı hiç bir engel olmasaydı😔ölmeden öyle sıkı sıkı sarılırdım ki ona sanki aradan yıllar geçmemiş her şey o günkü gibi mevsimlerden bahar aylardan Nisan 😔🌾
Kendi kendime yemeden gitmek istemiyordum.Daha fazla sevişmeden gitmek istemiyorum.
Sevdiklerimle doyasıya vakit geçirmeden gitmek istemiyorum.
Hayallerimi gerçekleştirmeden gitmek istemiyorum.
Selam,
Bungee Jumping yapmadan, 12.000 bin fitten Tandem atlayışı yapmadan ve büyük okyanusta derin dalışa geçmeden gitmek istemiyorum şu dünyadan. 🕺🕺
Benim hayalimi çalmış dfsd
Aşık olmadan, annelik duygusunu tatmadan, dilini bilmediğim ülkelere seyahat etmeden gitmek istemem... Her şeyin hayırlısı... Allah nasip etsin inşallah
Bu dünyadan gitmek istemiyorum çünkü dünya güzel dünyada yaşayanlar yüzünden dünyaya küsülmez herşeyin bir telafisi vardır yeterki zaman olsun
Hımm şöyle bu esasında.
Yapmak istediğiniz bi hayal vardır ve bunu ölmeden yapmak istersiniz onun gibi?
imkansız hedef koymak gerekir o zaman belki daha uzun sürer yaşamak
O nasıl ya :) neyse iyi yaşamaklar o zaman 🎈
Yaşamayı sevmek bu 🙂 teşekkür ederim iyi akşamlar
Kokusunu içime çekmeden gitmem
Bir atla dörtnala koşmadan yamaç paraşütüyle boşlukta süzülmeden bir yetimin yüzünü güldürmeden bir can kurtarmadan gitmek istemiyorum bu dünyadan
Yüksek bi yerden kendimi böyle atmadan göçüp gitmek istemiyorum tabii tüm güvenlik önlemleri falan alınmalı 🙄
Yüzme bilmeden daha, deniz görmeden
Hiç güneşte yanmadan
Şimdi ölmek istemem bir kalbi sarmadan
Aşkı tatmadan daha, onla sarhoş olmadan
Hiç sevişmeden daha
Şimdi ölmek istemem, daha hiç gülmeden..
Bütün KS'yi canlı hakde eksiksiz mahser alanı seklınde gormeden olmaz diyorum😂😂
O nasıl istek ya :)
Sevdiğim kadın ile mutlu ve huzurlu bir hayat yaşamadan doya doya gitmek istemiyorum 🙃
İnşallah :)
Anne olmadan gitmek istemem 🙏
Olursunuz umarım 🙏
Amsterdam sokaklarını sevdigim insanla turlamadan ölmek istemiyorum.
Insan gibi standartlarda yaşam sürmeden gitmek istemem.
Kendimi hayalimi yaşarken bulmak...
Sanırım en çok istediğim şey bu.
Bir kadının ben öldükten sonra bile beni sevebileceğin hisetmeden ölmek istemem
Evlenmeden ölmeyeyim ya. Bebbek sevmek istiyorum
Hadi hayırlısı 🙏🎈
İnşallah 🎊
Küs gitmek istemediğim 2 kişi var ama yüzlerine bile bakmamı haketmiyorlar
Gemiyle gidebileceğim tüm ülkeleri gezmek istiyorum.
Biraz düşündüm ama yok. Sadece mutlu olmadan ölmek istemezdim
Aşık olmak ama karşılıklı ama başıma geleceğini sanmıyorum.
New York’u görmeden ve mini cooper’a sahip olmadan gitmek istemiyorum
Absürd birkaç şey var, alışılmadık şeyler. Yaşayabileceğimi de sanmam, haram değil ama uymaz kimseye gibi geliyor :)
O açıdan umut da etmiyorum...
Güzel bir aile kurmadan gitmek istemezdim.
Merak ettigim yerleri gormeden gitmek istemem ama sevdigim kisiyle insallah
Hayatımda herşeyi yaptım sanırım uçaktan paralütle atlamayı birde çocuk doğurmayı anne duygusunu tatmayı isterim
Aldığım kitapları bitirmeden :D
Okursunuz umarım hepsini :)
Teşekkürler
Onun neler kayıp etiğini göremeden gitmek
👨👧👦 😃 bi kız bi oğlan
Ah kıyamam
Hadi inşallah 🙏
Çok Amin :D
Doya doya sevmek ve sevilmek.
Hadi inşallah 🎈
🎈
Bir arabam olmadan gitmek istemiyorum
Olur umarım ;)
Umarım inş 😊
Sevişmeden gitmek istemiyorum :D.
Emir ömrümü yedin 🍬
Yiaa ben sana kıyamam ki ama :( :)
🙄🙄🙄 Kesin
Ne zaman sana kıydım 🙄🙄🙄
Bilmiyorum bi düşüneyim 🙄
Düşündün mü
Bulcam 🙄🙄🙄
Hiihimm bulursun 🙄
Kesinlikle 🙄
Tabi 🙄
hayal ettiğim şeyleri yapmadan ölmek istemiyorum..
Gezip görmeden ölmek istemiyorum.
Mutlu olmak istiyorum
Dunya turu yapmadan ölmek istemiyorum 🙂🦋
Dünya turuna çıkmak istiyorum
Başarısız olmak istemiyorum.
Aşkı yaşamadan, tatmadan ölmek istemiyorum
Deli gibi aşık olduğum kişiyle sevişmeden gitmek istemem.
Yüksek bı yerden aşağı atlamak
Eşimle gezip tozmadan
yapmak istesigimi yaptim. baska gayem yok
Aile sahibi olmak
Bazı çocuklara yardım etmeden gitmek istemem.
Uçmadan
Nasıl olsa gideceğiz ne fark eder ki
Mardinli aşkımı bulmadan gitmek istemiyorum
Hakkimi almadan
Bilmem gitsem de olur yani fark etmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?