En az otuz beş yılım daha var diye sevinmeli miyim, yoksa bugün yolu yarıladık diye üzüleyim mi? 😂
Birisi bunun şiirden ibaret olduğunu söyleyebilir mi?

En az otuz beş yılım daha var diye sevinmeli miyim, yoksa bugün yolu yarıladık diye üzüleyim mi? 😂
Birisi bunun şiirden ibaret olduğunu söyleyebilir mi?

Bizim dedeler 80'i görmeden toprağa girmiyor. Belki seninde uzundur. Gerçi biz biraz stresli yaşıyoruz belki daha az vardır bilemeyiz. Neyse salla zçha 5 sene erken ha 5 sene geç. Nasıl olsa öleceğiz.
Stres bende yok neyse ki
Bence yolun yarısı oluyor.. ama yolun ayrısı demek her şeyin sonu demek değil.. zaten ben 35 yaşı her zaman genç bulmuşumdur.. önemli olan hayattan zevk alarak yaşamak. ben 24 yaşındayım ama bıktım mesela. ve yaşım saki 40 gibi geliyor.
Yol o kadar çabuk yarılanmıyordur diye ümit ediyorum..
Amin
Cahit Sıtkı iyi adamdı. Tek hatası o şiiri yazmak oldu. Çünkü üzerine ölümü çekti. Yolu yarılamadan kelimeler üzerine çöktü. Aramızdan erkenden ayrıldı. Yol yarısı demeyelim başkanım, yolun başı diyelim. Dur daha acelemiz mi var? 🤣
Öyle diyelim o zaman :)
Cevap
5Cevap
Ben 35 yaşımı 180 ay geçiyorum. 180 aydır kendimi yolun yarısında sayıyorum. 🤣
Babam hep öyle derdi hiç unutmam. Oyle ama kimin ömrünün yarisinda oldugunu bilmiyoruz aslinda böyle bir genellemedim yapmak saçma geliyor.
genelleme*
Aslında kaç yıl yaşadığımızdan ziyade ne kadar kaliteli bereketli ve dolu geçtiği önemli.
O belli olmaz kimisi için de hayatın başlangıcı olabilir.
Otuz beş yaş gayet genç bir yaş bana göre. Orta yaşlı demem ama gençlik zamanları da değil, ikisinin arasında bir yerde;)
Bi 35 daha yaşamaya hevesin var mı? Varsa daha yolun başındasın.
63 kâfi.
@Imtomriss Öyle olmalı.
Bu aralar sitem ettiğim durum
Benim de bugün başladı 😂
Kimlikte keşke hissedilen yaşta yazsaydı
Belki gelir ilerde böyle şeyler
Hahahaa
35 yine bir nebze ama 40 tırt o zaman kork
Kime göre neye göre
Sana göre, yaşa göre, başa göre
Yaradan bilir 😅
Amin 😂