Bir insana bağlı kalmanın nesi iyi?

Belli bir yaşa geldim bazı şeyleri yasadim sonuç itibari ile bana hayatımla ilgili bir şey saçma gelmeye başladı. Bı insana neden bağlı kalayım ki ben varken. Ben diye bir şey var. Ve sonucta paramı kazaniyorum kendi hayatımı idame ettirebiliyorum. Ama illa yanlizlik duygusunu bastirmsk için karşıdaki insana bağlılık sözü veriyorsunuz. Bunu illaki baska seylede yapabilriiz. Komşularımız var etrafımızda davet edebiliriz gün içerisinde sohbet ve ilgi alanları dedikodu falan. Zaten çoğumuzun hayatı işte geciyor. Çocuğumu büyütmüşüm kimseye minnetim kalmamış. Özellikle küçük bir çocuğunuz varsa resti cekemiyorsunuz Bana zamanında saygı duymayan sevdiğim insana neden maruz kalıyorum ve bağlı. Açıkçası çoğumuz bu evlilik darbesini yemisizdir bana evlilik saçma geliyor. Çünki zor bir ilişkiyi çekme soözüymüş meğerse. Küçük yaşta evlenince anlamıyorsunuz. Sevmediğimi sonunda anladım sevilesi bir şey değil mis onu anladım daha çok. Siz ne düşünüyorsunuz. Mecbur değiliz evlilige bence ama toplumun kuralları nedeni ile böyle bir işkenceye maruz kalıyor insanlar.

Bir insana bağlı kalmanın nesi iyi?