Her şeyden etkilenen, bir filmin bile etkisinde haftalarca kalan, müzikleri farklı algılayan insanlar. Siz hassas biri misiniz?

Her şeyden etkilenen, bir filmin bile etkisinde haftalarca kalan, müzikleri farklı algılayan insanlar. Siz hassas biri misiniz?

Hassas insan körlerin arasında görme yetisini kaybetmemiş insan gibidir. Derinlerinde hissedileni taşlaşmış kalplere ne kadar çabalarsa çabalasın tarif edip anlatabilmesi mümkün değildir.
Tarihte acımasızlıklarıyla ünlü güçlü insanları okusakta insanlığa yön verenler hep duygu, düşünce ve hissleri derinden yaşayanlar olmuştur. Onların, hayatın bunca kötülüğüne verdikleri cevapta sanat olarak isimlendirilmiştir. Gerçeklikten kopuşla kendi ütopyalarının huzurun da nefes alacak anlar varetmişlerdir her daim.
Normalde sorularımda en iyi cevap secmiyorum ama bunu seçeceğim✨ Harika, teşekkür ederim.
İnsanlar hassas algılara sahip oldukları için suçlanmamalı. Yeryüzünde hassas ve kırılgan insanlara da ihtiyaç var, bilâkis güçlü ve dayanıklı olanlarımız, hassas insanlara karşı daha şefkatli ve sevgi dolu olmalıyız, belki aralarında en çok sevdiklerimizden birisi vardır, onun için dünyayı daha yaşanabilir hâle getirmeliyiz diye düşünüyorum.
Kesinlikle öyle
Cevap
3Cevap
Dünya hassa kalpler için cehennemdir..
Öyle, çok yorucu
Biraz evet eskiden çok fazlaydı da bu biraz törpülendi hayvanlara karşı aşırı aşırı aşırı ama sadece insanlara karşı azaldı.
Hassas olmak beni çok yoruyor..
değilim ne düşünebilriim ki üzücü sadece
Çok yorucu hassas olmak. Kızlar genelde daha duygusal varlıklar ama hassas olmak 2-3 katı gibi bir şey.
Öyleyim
Aslında güçlenmeye çalışıyorum ama tek başıma kaldığım tüm hassasiyetim ortaya çıkıyor. Müzikler bile beni çok çok etkiler 😄
Evet Hassasım maalesef
Bende öyleyim. Başlarda kabullenmiyordum ama şimdi kabul ediyorum. Bazen eğlenceli bazen acı verici.
Olsun ya ben alistim
Bende ama çok yoruyor
Yerine göre hassasim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?