Kişilik & Karakter Bir kadın veya bir erkek yalanı yazar mısın? mybeby Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sizce? 🤫 Güncellemeler+1 yıl Dökülünn...🫠 Bir kadın veya bir erkek yalanı yazar mısın? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Sen ilksin yalanı seni seviyorum yalanı 0 1 Yorumla mybeby +1 yıl Aynen klasik yalanlar...
Kral_Aragorn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bana kimler kimler talip olduda ben kabul etmedim. 1 1 Yorumla mybeby +1 yıl Ahhahaha ben 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Karakter daha onemli der kadinlar Hayir asla karakterden cok tip boy para onemlidir bu karilara kanmayin dostlar 1 7 Yorumla mybeby +1 yıl Aynen doğru 👍 bir yalan bu 🤫 Cevap sahibi +1 yıl 😡 aferin durusttun en azindan 😡 mybeby +1 yıl Ama ben kendim için doğru demedim hem cinslerim için doğru dedim 🙂 ben öyle düşünmüyorum çünkü Cevap sahibi +1 yıl Karakter demeleri mi dogru yani? Karakterli erkek mi isterler? mybeby +1 yıl Bana göre karakter önemli. Onlara göre 💰💸 vs... Cevap sahibi +1 yıl Seni klonlamak lazim boyle milyonlarca senin gibi dusunen olmasi lazim pff 😔 mybeby +1 yıl Maalesef çok zor yok çünkü öyle kişiler 🙂 Zaman insanlar çok değişti...
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Kadın; Küçükken bisikletten düştüm aşkım.Erkek; Aşkım nasılsa evleneceğiz ya. 2 0 Yorumla
Bay_M Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Erkek yalanı : Sen ilksin.Kadın yalanı : Sen ikincisin. 2 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. İlk defa sende böyle hissediyorum öncekilere karşı hiç böyle hissetmemiştim 0 2 Yorumla mybeby +1 yıl 10/10 yalan 😂👍 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl İşe geç kalma yalanı trafik vardı klasik Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkek ; O ben değilim Kadın ; 10 dk ya çıkmış olurum 0 1 Yorumla mybeby +1 yıl Evet 😅 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadın; - Ben göbekli erkeklerden hoşlanıyorum. (Manası: Kendimi yetersiz hissediyorum) 0 1 Yorumla mybeby +1 yıl Sjsjssh 😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkek: senden daha iyisi olmamıştı.Kadın: bisikletin üstüne düştüğümden kaybettim. 2 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Kadın yalanı aşkım sen ilksin Erkek yalanı sen çok ozelsin 2 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yazarım tabii ki.Bir kadın veya bir erkek yalanı 0 0 Yorumla
Leonardo274 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Seni çok seviyorum diyen kız yalancıdır. d Kızlara güven olmaz. Kızlar şeytandır. 0 7 Yorumla Leonardo274 +1 yıl Seni asla bırakmayacağım diyen kız da yalancıdır Yorumla mybeby +1 yıl Sjjsjs 😂 siz çok iyisiniz ya zaten Yorumla Leonardo274 +1 yıl Biz erkek adamız kızım. Erkek adamın en az 10 tane sevgilisi olur aynanda 😂 Ama 1 tanesine aşık oluruz sadece. Bu kadar büyütmeyin bunu. d Yorumla mybeby +1 yıl Hahaha 😂 olur olur yeriz Yorumla Leonardo274 +1 yıl Sen aldatılmış veya terk edilmiş birine benziyorsun. Üzmüşler seni. d Yorumla mybeby +1 yıl Yoo ikiside olmadı 🙂 şükür Yorumla Leonardo274 +1 yıl Güzel. Buna sevindim astronot Yorumla
Lejyoner3434 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Seni canımdan çok seviyorum 0 1 Yorumla mybeby +1 yıl Aynen hep öyledir zaten... Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl daha önce hiç böyle hissetmemiştim 0 1 Yorumla mybeby +1 yıl Aynen kesin öyledir 🤭
Arjino Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 36% +1 yıl Aşkım sen ilksin 0 4 Yorumla mybeby +1 yıl En çok öyle diyenler daha çok kişiyle olmuşlardır kanmayın 🤫 Yorumla Arjino +1 yıl Erkek saf rolü oynayan kıza inandığını belli eder ama inanmaz 😇 Yorumla mybeby +1 yıl Evet onuda biliyorum 🫠 Yorumla Arjino +1 yıl Hahha alan memnun veren memnun 😂 Yorumla
TimeTravellerRuby Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Telefonun şarjı bitti 🤣 0 1 Yorumla mybeby +1 yıl Hahaha benn 🤫😂 Yorumla
cool_biri Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl kapatmam lazım işim var 0 3 Yorumla mybeby +1 yıl Klasik yalanlardan birisi 🙂 Yorumla cool_biri +1 yıl kadınlar fazla konuşuyor telefonda. ben hiç sevmem Yorumla mybeby +1 yıl Mecbur 🤷 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Seni seviyorum 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. İlkim sensin aşkım 1 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bakireyim 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Seni seviyorum 😒 0 2 Yorumla mybeby +1 yıl Klasik 🙂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Aynen Yorumla
nefessssu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl seni seviyorum 0 1 Yorumla mybeby +1 yıl Tabi tabi 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sen ilksin yalanı seni seviyorum yalanı
Aynen klasik yalanlar...
Bana kimler kimler talip olduda ben kabul etmedim.
Ahhahaha ben 😂
Karakter daha onemli der kadinlar
Hayir asla karakterden cok tip boy para onemlidir bu karilara kanmayin dostlar
Aynen doğru 👍 bir yalan bu 🤫
😡 aferin durusttun en azindan 😡
Ama ben kendim için doğru demedim hem cinslerim için doğru dedim 🙂 ben öyle düşünmüyorum çünkü
Karakter demeleri mi dogru yani? Karakterli erkek mi isterler?
Bana göre karakter önemli. Onlara göre 💰💸 vs...
Seni klonlamak lazim boyle milyonlarca senin gibi dusunen olmasi lazim pff 😔
Maalesef çok zor yok çünkü öyle kişiler 🙂 Zaman insanlar çok değişti...
Kadın; Küçükken bisikletten düştüm aşkım.
Erkek; Aşkım nasılsa evleneceğiz ya.
Erkek yalanı : Sen ilksin.
Kadın yalanı : Sen ikincisin.
İlk defa sende böyle hissediyorum öncekilere karşı hiç böyle hissetmemiştim
10/10 yalan 😂👍
İşe geç kalma yalanı trafik vardı klasik
Erkek ; O ben değilim
Kadın ; 10 dk ya çıkmış olurum
Evet 😅
Kadın;
- Ben göbekli erkeklerden hoşlanıyorum. (Manası: Kendimi yetersiz hissediyorum)
Sjsjssh 😅
Erkek: senden daha iyisi olmamıştı.
Kadın: bisikletin üstüne düştüğümden kaybettim.
Kadın yalanı aşkım sen ilksin
Erkek yalanı sen çok ozelsin
Yazarım tabii ki.
Bir kadın veya bir erkek yalanı
Seni çok seviyorum diyen kız yalancıdır. d Kızlara güven olmaz. Kızlar şeytandır.
Seni asla bırakmayacağım diyen kız da yalancıdır
Sjjsjs 😂 siz çok iyisiniz ya zaten
Biz erkek adamız kızım. Erkek adamın en az 10 tane sevgilisi olur aynanda 😂 Ama 1 tanesine aşık oluruz sadece. Bu kadar büyütmeyin bunu. d
Hahaha 😂 olur olur yeriz
Sen aldatılmış veya terk edilmiş birine benziyorsun. Üzmüşler seni. d
Yoo ikiside olmadı 🙂 şükür
Güzel. Buna sevindim astronot
Sadece seninle konuşuyorum.
Sen çok iyisin
Seni canımdan çok seviyorum
Aynen hep öyledir zaten...
daha önce hiç böyle hissetmemiştim
Aynen kesin öyledir 🤭
Aşkım sen ilksin
En çok öyle diyenler daha çok kişiyle olmuşlardır kanmayın 🤫