Kişilik & Karakter Bir erkek / kadın yalanı yazabilir misiniz? Ponce Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Erkekler, kadın yalanı yazsın.Kadınlar da erkek yalanı yazsın. Bir erkek / kadın yalanı yazabilir misiniz? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sevimliihatun Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Kusura bakma mesajını görmemişim (benim klasik yalanım) 0 5 Yorumla Ponce +1 yıl Sana mesaj atmadım ki göresin Yorumla sevimliihatun +1 yıl Soruyu niye kendi üstüne alındın ki? Yorumla sevimliihatun +1 yıl Kendini bu kadar önemseme Yorumla Ponce +1 yıl Hangi soruyu? Yorumla sevimliihatun +1 yıl Yalan yazmamizi istemişsin bende yazdim işte Allah Allah ya Yorumla
gale8 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl "uyumaya gidiyorum""İyiym" 0 2 Yorumla Ponce +1 yıl Erkekler böyle söyleyince yalan mı oluyor Yorumla gale8 +1 yıl Hepsi değil, ama bir kısmı evet Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sadece seninle konuşuyorum 0 1 Yorumla Ponce +1 yıl Berke ağaç oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kusura bakma mesajını görmemişim (benim klasik yalanım)
Sana mesaj atmadım ki göresin
Soruyu niye kendi üstüne alındın ki?
Kendini bu kadar önemseme
Hangi soruyu?
Yalan yazmamizi istemişsin bende yazdim işte Allah Allah ya
"uyumaya gidiyorum"
"İyiym"
Erkekler böyle söyleyince yalan mı oluyor
Hepsi değil, ama bir kısmı evet
Sadece seninle konuşuyorum
Berke ağaç oldu
evlenince yaparız