Bir konuda alacağınız en kötü karar kararsızlık kalmaktan iyi midir sizce?

Bir konuda alacağınız en kötü karar kararsızlık kalmaktan iyi midir sizce?

Bence değildir.. kötü bir karar vermek olumsuzdur net bir şekilde.. ama kararsız kalmak en azından nötr kalmaktır bana göre çok daha iyi bir seçimdir
Kesinlikle öyle yıllar önce okul kazananamadim bir arkadas gir ise dedi ama yurtdisin da bir arkadaşım yanına davet etti saçma buldular burada is bulamadım evde boş boş oturuyorum dediler ki orada hiç paran yok burada en azından baban var e nereye kadar yani bi cesaret aldım başımı gittim orada sadece kalacak yerim ve arkadaşım ne yerse o kadar şey vardı elim de gittim cidden öyle oldu karşı taraf öyle demese de orada siginti gibi yani eğitim aldım sonra şu an 90k maaşım var iyi ki sığıntı olmuşum yani
Cevap
4Cevap
Bazen, bazı konularda. Evet..
Her zaman, her durumda değil. Bazı zamanlar kalıcı pişmanlıklar olmaması için biraz eylemsizlik gerekiyor.
Bence degildir. Emin olmamak ve arada kalmak, yanlis bir karar verip pisman olmaktan daha iyidir.
Duruma göre değişir. Bazen o kötü kararlar hayatının yönünü değiştiriyor. Geri dönüşü olmuyor. Sakince yoğurmak lazım
Genellikle karar alırken ince eleyip sık dokumak lazımdır ama bazı tebliğ durumlarda insan hata yapabiliyor
ne demiş sıla “en kötü kararlardan beterdi kararsızlık”
Kesinlikle iyidir. Kötü kararın sonuçları bana tecrübe kazandırır ama kararsız kalmak bişey kazandırmaz da kaybettirmez de..
Her zaman iyidir
Hayır iyi değil hiç alınmasa daha iyiydi 😀😂
Bence kötü karar, kararsızlıktan bile iyi olamaz.
Hayır değildir
Kararsız kalmayı mı tercih edersin yani brom 😃
İyidir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?