AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Neden olmasın. Ama Allah narsist kişiliklerden uzak etsin cidden. Bilmeden herşeyi yapıyorsun seni terk edip gittiğinde bir enkaz altındasın. Ama bu enkazdan kurtulmak için spor yapacaksın.
ben manipüle edildiğimi ya da çabalandığını görüyorum ama bu adam kesinlikle narsisttir diyemşyorum ama allak bullak oluyorum. amin.. öyle ki insan ben mi suçluyum diye kendini sorguluyor, anlamak istediği çözmek istediği şeyler için kendinde hata aramaya başlıyor. belki de ben şöyle yapsaydım her şey daha iyi olurdu diyor. ama narsist diye de konduramıyorum kötü biri değil iyi biri hatta. ama ahh... canım yanıyor
narsist olan ben miyim diye sordun mu ekndine hiç? sen neler yaşadın hissettin analtır mısın neden narsist diyorsun?
Bak hep onu hep haklı çıkarmaya çalışıyorsun ilk başlarda seni ilgi manyağı yaptı sana özel durumlar paylaştı. Mesajlarına geç cevap verdiğinde mesajları sildi. Her saniye ondan mesaj beklerken sadece son görülmeni gösterdi. Sen aşırı mesaj atmak istediğinde işteyim işim var bana takıntı yaptın git başkasını bul gibisinden cevaplar vermiştir.
Sonra kademeli olarak ilgisini çekmeye başladı sonra diğer takıldığı sosyal medya uygulamalarına çekti seni. Sonra bak ilgisini çekti şu an yoksunluk krizine girdin demi
Pat
bir süre denedi başta önemsemedim sonra bir adım attım ve derinlere daldım... birlikteyken aklım yok oluyordu onu çıkarıp dolaba kaldırıyordum sanki. ruhumla ruhu sadece... öyle hissediyordum. ama o aklımı geri almama bir daha müsaade etmedi pek. ve çatıştık. güzelce konuşmaya çalıştım ama söylediğine göre çok kırılmış, halbuki sözleri tutarsızdı ve anlatsın diye uğraştım. beni bir saniyede rahatlatabilen adam, o kadar ısrarımla beni anlamasına rağmen bunu yapmadı ya da yapamadı anlayamadım. aşırı bir duygu sömürüsü yaptı mağdur da mağdur oldu. konuşamaz anlaşamaz olduk. bana kendimi sorgulattı ama tutarsız olan oydu. filan filan. yok sayılmış ya da ciddiye alınmamış, onun isteğine terssem yanlış yapmış gibi hissettiriyordu
Boşuna kendini suçla bak hasta olursun kusmalar la ishallerle uğraşırsın.
sivilce attım zaten işimi gücümü engelliyor onu düşünmek
Onun için pek düşünme hasta olursun.
@bisolukk iyi geceler, sitede yeniyimde bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar mısın bişey soracağım. Ben atamadım xpermi ne yetmiyormuş. Çok kısa bişey sorucam
Dönüşmez çünkü korunacak kadar bilgisi varsa, o yola da girmez zaten.
Bilinçli yapılan bir eylem yani.
korunmak için kuşandığı kılıçlar başkalarının canını yakarsa...
Benzetmen yanlış, kılıç değil kalkan olmalı.
Beni ezmeye çalışanı ezerim dersen o zaman ona dönüşürsün.
kalkanı manipüle ediyorlar kılıç kuşanıyorsun...
ayrıca ben eziyet ettim diye eziyet etmiyor ki ben empati yaptıkça eziyet ediyor
Kalkanı nasıl manipüle edecekler :)
Kalkan senin bilinçli hareketindir, farkındalığındır. Kılıç kuşanırsan saldırıya geçersin manipüleyi sen yaparsın.
Empatinin fazlası sana zarar verir, anlamaktan çıkar yaşantına döner. O yüzden empatiyi dengele, önce kendini korumasını bil.
kalkanı duygunu sömürerek manipüle ediyorlar valla ne saçma di mi! senin bammmmbammmmm bammmmmm teline basıp, kedinin ensesinden tutar gibi tutuyorlar ne pençe kalıyor ne çene...
empati konusunda aşırı haklısın. bunu çok aşırı yapıyorum. aşırı anlamlandırma aşırı empati aşırı kafamda oturtma ısrarı... kabullenememe.. söylediğinde çok çok haklısın. anlarken dönüşebiliyor insan.. bu bazen ufkunu genişletiyor bazen dengeni bozuyor
Ya kalkan kendini her türlü negatiften korumaktır, Buna demagoji de dahil. Fark ettiğin zaman hoop orada dur diceksin, hayır demeyi bileceksin. Sana duygu sömürüsü yapmalarına ve suçlu hissettirmeye çalışanlara hayır demeyi bileceksin.
Felsefesini yapıyorsunuz ama pek bilginiz yok.
sizin bilginiz var ama tecrübeniz yok. bilmeyen insan nasıl fark edip bunu sorsun? ya hiç zaafınız yok ya da onu tutan kimse olmamış. ben fark ettim, engel oldum, dilimi çözünce ağzımdan gir burnundan çık ayarlarıyla oyna derken yine düşürmeye çalışıyorlar. ayrıca sizin de üslubunuz ciddi yanlış, bi düzeltin derim
Ben tartismaya gelmedim buraya tecrubemi payllasiyorum, yasanmadan nasil bilinecek hadi kolay gelsin
üslubunuz sert burada sıkıntı içinde soru soran biri var. hadi size de
Bağımlılık yapar :)
bağımlı olmamak için direnirken işte, güçlü olayım derken, kendi ona dönüşür mü
Hayır dönüşmezsin.
amin. teşekkür ederim
İyi bak kendine 😘
Net dönüşür
siz nasıl tecrübe ettiniz ya da şahit oldunuz
O tarafa kendini verdiğinde o hal ve hareketleri tutumu benimsiyor ve istemeden yapıyorsun
bunun aksi de bağımlı olmak, sanki ikisi arasında kalıyorsun... ama öyle olmak da istemiyorum sadece onlardan korunmak istiyorum ama artık bazen kendimden şüpheleniyorum
Burada senin tutumun önemli
fark etmeden bazen de ben böyleyim diye yakalıyorum kendimi, nasıl denge tutulur bakalım..
Kolaylıklar diliyorum
teşekkürler