Uzun bir aradan sonra selamsss👀
Birkaç arkadaşımla konuştum hep lise zamanlarım geliyor aklıma şu sıralar 🎓

Ben galiba büyüdüm ya durduk yere eski zamanlara falan özlem duyuyorum😅
Uzun bir aradan sonra selamsss👀
Birkaç arkadaşımla konuştum hep lise zamanlarım geliyor aklıma şu sıralar 🎓

Ben galiba büyüdüm ya durduk yere eski zamanlara falan özlem duyuyorum😅
Bizim çocukluğumuzda patlak top, naylon terlik gibi şeyler alan, terazide onun ağırlığı kadar iğde, leblebi ve keçi boynuzu veren amcalar vardı. Artık yoklar.
Çerçi değil. Minicik bir el arabası olurdu bu amcaların. İğde, kırık leblebi ve keçi boynuzu olurdu arabasında. Parayla birçey almazdık ondan. Lastik, naylon ne varsa onu verir iğde ve leblebi alırdık. Şimdi iğdenin tadını bile hatırlamıyorum.
Çerçi bakkalın seyyarına denir diye biliyorum ben.
Sadece şu kadar söyleyeyim küçükken Hayat o kadar renkliydi ki bana göre çocukluk İşte en büyük şeyde bu zaten insanın çocukluğu Eğer güzel geçtiyse insan o zamanları gerçekten çok özlüyor ama yaş ilerledikçe artık o zamanların heyecanı kaybolduğu için Keşke geriye dönsem diyorsun ama maalesef ki olmuyor Japonlar her şeyi icat etti de şu Zaman Makinesi denen şeyi icat etmedi be 😂😂
Küçükken mahalleye dondurmacı dayı gelirdi.
Bütün çocukluk arkadaşlarım dondurma arabasına binmek isterdi, oda bindirmezdi. İçlerinden en yaramaz olanını severdi.. yani beni.:D (Allah rahmet eylesin ruhu şad olsun.)
Bende çocuklarda Recep İvedik gibi y*r**k işareti yapardım.🤣👊
Duygularım var sjsjs duygularım gitti küçükken vardı.. ama şimdi robot gibiyim. birde hayallerim olabilir. veya eski dostluk samimiyet bunların hiç biri kalmadı şimdiler de
Cevap
21Cevap
Çocukluğumda olup şimdi olmayan kardeşim var ve eksikliğini çok fazla hissediyorum.
Amin
Annem , babaannem.. Ayrıca perdeler zebra ve stor oldu o yüzden uçuşmuyor 🤣
Karşılıklı aç cereyan yapsın 🤣
Kuzenlerle köye gidince topluca uyuduğumuz geceler yer yatakları🙁
Sesiz cigliklarim vardı karanlıkta kaybolup giden küçükken artık yok
Evet
Gazoz kapakları tasolar ve futbolcu kartları, toprak sahada bitmeyen mahalle maçları
çok şey var say say bitmez eski günleri özledim
evet var
eski zamanlar >>
derdimin olmayışı var :D
içimde uyuyan bir felsefe vağr
arada hop uyanıyor sonra hop uyuyor. d
😂 o zaman danceee
bilmiyom onu sdfkj
Sen anlatsana sjfj
Hmm öyleliii
Mp3 çalar, E-250, mahallede oynayan çocuklar, allı güllü ve pamuk şeker arabaları, kağıt 1₺ ve neşe.
Uzun yaz tatilleri... Her akşam arkadaşlarla bisikletle yaptığımız mahalle turları
Çocukken hayatımda az da olsa renk vardı yaşadığımı hissediyordum ama artık hayatım da renk yok yaşadığımı da hissedemiyorum
Ekmeğin 25 kuruş olması. Kavun ve karpuzun tadı...
Peşimde çok kız var kötü niyetli 🙈 eşim olursa onlar olmayacak 🥰🥰🥰🥰🌹
O güzel günler, o ortamlar, top oynadıģım zamanlar, o kadar kızla aynı ortamda olmak
Çıkma teklifi 😁♥️
Anneannem ile dedem..🙏
Çok şey var saymakla bitmez
Meybuz yok
Nerde var ben görmüyorum kaç yıldır
2 liraya 1 dolar alınması
O coca cola oyuncak penguenleri
Ne sevinmistim bende olunca 🤭
Sokaklarda ayı oynatıyorlardı, günümüzde yok..
Bunu beğendim..
Mahalle maçları
insanların gülen yüzü yok
Ölenler mesela
kaset ve walkman
Hayat sevincim
Cocukluk
Gûlmelerimm
İnsanlık
Mutluluk
Salçalı ekmeğin eskiden verdiği tat
Birçok şey,