Sobanın yanı başında uyumak. Sobanın üstünde portakal kabuklarının o müthiş kokusunun odayı sardığı anda hemde. Aslında mutluluk bu kadar küçük ve basit işte..

Sobanın yanı başında uyumak. Sobanın üstünde portakal kabuklarının o müthiş kokusunun odayı sardığı anda hemde. Aslında mutluluk bu kadar küçük ve basit işte..

Sosyal medyadan önceki dünyayı özlüyorum sanırım. İnsanların sahip olma hırsı ve ihtiyacını tetikledi çünkü. Biz sistemi besledikçe, sistem bizi daha çok yozlaştırdı. Maddi, manevi zorlaştı hayat. Küçük şeylerle mutlu olmayı bıraktık, bireyselleştik ve çocukluğum başka bir hayatı, başka bir zamanda yaşamışım gibi geliyor geri dönüp bakınca.
Hangisini sayalım, her anı her karesi oldukça güzel.
Yer sofrasında yumurtaya atılan çekimser bakış bile mutlu ediyor düşününce.
Hele son lokma sende ise. Her şeyin tadı öyleydi.
Vicdansız :) Yokluğun kendisi bile mutlu ediyordu o zamanlar. Abladan veya abiden gelen mont ve ayakkabı gibi.
Mümkün değil, bende çok giydim. Çok mutlu ederdi beni. Ama şimdilerde çok zor yokluk.
Geçen erkek kardeşim eşi falan resimlere bakıyoruz. Ben liseye giderken üzerimde hep erkek kardeşimin gömleği. Bana diyo "senin üzerinde neden hep benim gömleğim kazaklarım var" diye. 😂😂Daha havalı oluyor diye hep kardeşimin gömleklerini giymişim formanın üstüne kareli kareli 😬😬😂😂
Bizim kadar şanslı değil şimdiki nesil.
Bence de, Güzel anılar biriktirdik.
Teşekkür ederim.
Çocukluğumun ta kendisi ve masumiyeti
Tüm sorumluluklardan azade olmak benim açımdan tek özlediğim bu. Yarın ne pişecek düşünmemek, yere ne dökülmüş umursamadan yatabilmek , fatura nedir bilmemek 😅
Cevap
28Cevap
Sanırım eski zamanları özlüyorum ailemin bir arada olduğu zamanları yani çocukluğumu.. Keyifli günler..
Sobanın üstünde pişirdiğimiz kestaneler, karda yazlık ayakkabılarımızı giyip kaymak, tüftüf savaşları galiba en çok özlediğim şeyler.
bayram şekerleri çocukken çok güzeldi
Duygularım sadece.
Dert etme ya sana soba alırız fjsk
Sonra ah belim, kovaları kim değiştirecek? Dersin.
Geçmişe özlemim kalmadı Serapsıı
Evini değiştir.
Pratik çözümler desen var... Fjdk
ABD de böyle!
#Damlayadamlayagölolur 😂
Biraz beynini yakayım diye bu hanstag
Şu an üzerine oynamıyorum bile yoksa görürsün sen 😎
özlediğim hiçbir şey yok..
geçmiş geçmişte kalmalı..
Bana soracak olursanız geçmişte ki güzel anılar derim. Küçükken hiç bir sorumluluğumuzun olmadığı arkadaşlarımızla güzelce oyun oynadığımız zamanları mesela çok özlüyorum. Maalesef özlemekten öteyi geçmiyor. Yapacak bir şey yok.
Geçen mevzu oldu, ben bon bon şekeri severim dedim kimse ne olduğunu bilmedi. 🥺
Ne varki büyüdük hemen... çiçek toplamayı kırlarda koşmayı.. şeker toplamayı.. susam sokağını izlemeyi.. ödev yaparken uyuya kalmayı çok özledim
O küçükkenki masumiyet saflık temizlik hayallerimiz gülüşlerimiz tümbuların hepsi küçücük şekerin bile bizi nasıl mutlu ettiği anlar saf ve eşsiz duygularımızın tümü çoculuğumuz
cuma okul çıkışları, aileyle yapılan pazar kahvaltilari, okulun kendine has bi kokusu olurdu iste o koku, eksilmediğimiz bayramlar, liste uzar gider.
Çocukluk.
Özlemi giderilemeyecek tek şey bence.
Çünkü oralarda samimiyet ve saf duygular saklı.
Gece geç saatlere kadar sokakta olmak.
Gelecek , hayat.. düsünmeden yasadiğın avare zamanlar.
O hissiyatı özlüyorum hele ki çizgi film izlemeyi, gece herkes uyuduktan sonra sabaha kadar tamirci many izlemeyi o kadar özledim ki...
Benim büyüdükçe özlediğim en çok insanların arasındaki o içten samimiyet.
Neler yokki hangi birini soylim keske cocuk kalsaydim deyler ya iste o keske cocuk kalsaydim Annem babam abilerim ablalarim hep ayni kalsalardi buyudukce degisdik koptuk birbirimizden😔😔😔
Yeni günün nasıl olacağını bilmeden uyanmak
Çocukluğuma dair Özlem duyduğum şey o saflık ve masumluk.
80 li 90 lı yılların her anı, her şeyi özleniyor, hangisini sayalım ki😂
Çizgi filmlere artık çocuk aklımla bakmıyorum bakamlyorum en kötüsü bence bu bide kendime aldığım abur cubirların tqdıyla çocukluğumda yediklerimin tadı başka
Cocukluğu andiran hersey
Cocukken kacımız büyuyunce hayatin karanlık yüzünu görecegimizi söylerdi ki eskiden kin tutmak nedir kim bilirdi eskiden tek kavgamız oyuncak kavgasiydı sac cekme kavgasiydı eskiden her şey ama hersey bize oyun gibi gelirdi şimdi tatsız tuzsuz para gibi derdimiz varmıydi veyahut haberlere sinirleniyormuyduk kavgamız bile kısa sürerdi bi tatlıya güzel söze oyuncağa hemen iyi olurduk cocukken para kıymetli degildi bi oyuncak kadar şimdi tam tersi oyuncak kıymetsiz para kıymetli eskiden sihiri büyüyü normal göstermeye calışırdı tv dizileri filmleri şimdi tecavüzü onu bunu normal gösteriyor eskiden izlediğimiz cizgi filmler güzel gelirken sadece izlediğimiz diziler filmler güzel gelip cizgi filmler sacma geliyor eskiden c. nsellik bile nedir bilmezdik ergenlik dönemine yakinken ögrenirdik eskiden saygı ve iletişim vardı sayi hâla var mı?
Banyo yaptiktan sonra sobanin basina gelmeyi ozledim sanirim cok basit ama ozledim...
15 yaşlarında iken ilişki yaşadığım kız mahalleden taşındı bulamıyorum özledim
Çocukluğumu özledim yemin ederim, annem babam yanımda sobanın bir yanında...😔
Küşükken her şey daha lezzetliydi sanki ya dondurma bile artık zevkli değil
İctigim ilk dal sigarayı hiç unutmuyorum
Çok şey saymakla bitmez.
kaybedilen ebeveynler
Bazı anılar küçük yaşların bıraktığı
Cocukluk. Bunun ustune bir sey tanimam.
Tek derdim oyun oynamaktı.
Çocukluk
Direk çocukluğumu özledim
Bitmek bilmeyen enerji , sonsuz sevgi ve merhamet