Her an bişiy olur korkusu mu acaba o yüzden uzak duruyor olabilir mi beklicem engeli kaldırmasını hayırlısı korkuyorum ya hissediyorum sanki böyle ağzından bişeyler çıkıyor geri yutuyo
Askeriye de bi çocuk var hoşlandigim Kıbrıs’ta öyle söyledi bununla bir ara konuşmayı kestim tekrar yazdım ancak laf arası böyle dedi engel attı her yerden bi sebep mi var yoksa bişey felan olmuş olabilir mi kıbrısta şu an
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yani düşünemem demiş
Hmm
şu an kafam çok karışık sağlıklı düşünemiyorum ani karar vermek istemiyorum biraz zamana ihtiyacım var gibi gibi
Engeli kaldırır mı İstanbul gelecek askeriye de şu an yazar mı :(
Bilemiyorum
Bu sözü söyleyen birisi bence zor durumda üzerinde bir baskı var gibi.
Ne gibi mesela yaaa bir askeriye de bu kişi
Askerlik psikolojiside olabilir farkli durumlarda bilemeyiz o vakit.
Her an bişiy olur korkusu mu acaba o yüzden uzak duruyor olabilir mi beklicem engeli kaldırmasını hayırlısı korkuyorum ya hissediyorum sanki böyle ağzından bişeyler çıkıyor geri yutuyo
Kim diken ustunde ne zaman diken üstünde
Askeriye de bi çocuk var hoşlandigim Kıbrıs’ta öyle söyledi bununla bir ara konuşmayı kestim tekrar yazdım ancak laf arası böyle dedi engel attı her yerden bi sebep mi var yoksa bişey felan olmuş olabilir mi kıbrısta şu an
her şey olmuş olabilir
Ne gibi yaaa astsubay bu
Kafası dağınık olabilir. Seninle konuşmak istemiyor olabilir başkası olabilir operasyonda olabilir
Operasyona gittiğini bi kaç mağara patlattıklarını felan anlattı ama gericdönmüştü
Konuşmayı başta da sen kesmissin zaten
Evet çok yanlış yaptım o çocuk sabaha kadar konuşup bana destek oldu elimden ne geliyorsa yapcam da ulaşmam da artık çok üzgünüm
O iş bitmiş artık engelini açmasını beklicen
Maalesef hiçbir şey yapamıyorum Kıbrıs’ta fazlaca askeriye. var
Numaraları aramak geldi içimden ancak bulamam
Hayırlısı olsun
Öyle
Beklemekten başka çare yok
Öyle evet
Yeni aşklara yelken ac