Kişilik & Karakter Tüm herşeyden uzak kalmak istediğiniz dönemler oluyor mu? u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Tam da o dönemdeyimm, peki ya sizde oluyor mu?Mutlu akşamlar 🌺 Tüm herşeyden uzak kalmak istediğiniz dönemler oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Sıkça oluyor ama ne her şey benden uzak kalıyor ne de ben herşeyden uzak kalabiliyorum gene kaosun ortasındayım 😅 1 2 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Aynen ya anca kendimizi avutuyoruz uzağız diye sjsj AşkıÖldürmek +1 yıl Düşündüğüm kadar içindeyim 🤪😅
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet her gün her saniye oluyor. 1 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olmaz olur mu hiç, hemde öyle çok oluyor ki... seni herseyden uzak kalmaya getiren en son sebepler neler oldu peki? Mutlu akşamlar dilerim 🌹🌹 1 4 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Hangisini sayayım bir sürü şey Yorumla 1Dehliz1Zirve +1 yıl Anladım , üzüldüm umarım kısa zamanda atlatırsın ve tekrarı olmaz. Bunu yaşamana etki eden bas roller kimler? Yorumla u 27esmerim +1 yıl Amin teşekkür ederim Yorumla 1Dehliz1Zirve +1 yıl Amin , rica ederim Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. İyi akşamlar arkadaşım sen biraz yorulmuşsun hafta sonuna yakın biraz dinlen kendine izin ver dinlen toparlanirsin 1 1 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Aynen öyle valla Yorumla
Ruh_adam-1905 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sessiz sakin göl ve ormanın birleştiği bir yerde ahşap evin olacak şömüneli. gidip orada kafanı dinleyecen. Al sana meditasyon. 1 2 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Çok güzelmiş Yorumla Ruh_adam-1905 +1 yıl Evet Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl İnsanız, duygularımız var, böyle zamanlarımız mutlaka olur... 1 3 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Üç nokta olmazsa olmaz Yorumla blackman3419 +1 yıl Mümkün değil... Yorumla u 27esmerim +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
çakıltaşım Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 465 cevap paylaştı. Aynen haklısın kral 😅Bazen herşeyden uzaklaşmak istersin hatta kendinden bile işte bende o durumdayım 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evet kafayı dinlemek için uzak kalmak istiyorum ama pek imkanım olmuyor gündelik yaşam mücadelesine devam ediyorum 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hayır şu an değil, kendimi geliştirmeye uğraşıyorum 😂 1 0 Yorumla
halit3131 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Hep istiyorum ve ondan uzak yolara gidiyorum 1 1 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Mantıklı 😂 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl tabii ki de oluyor 1 2 Yorumla u 27esmerim +1 yıl 😘😘👻 merakettimmişte +1 yıl ❤️🥰💋😌
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 983 cevap paylaştı. Hemde nasıl ah ah bir karavan alıp gidecem valla 5 0 Yorumla
kendikendine34 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı. Oluyor ama çemberin dışına çıkamıyoruz 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Oluyor ama kaçamıyorum 1 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 802 cevap paylaştı. Herkes gibi oluyor evet 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl evet o donemdeyim keske uzaklara gitsem de bir sure uzaklassam diyorum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. O dönemdeyim 1 1 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Aynen Gökan Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yoktun sen 1 5 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Evet ya biraz ara verdim işte iş güç nasılsın Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Şükür sen nasılsın Yorumla u 27esmerim +1 yıl Elhamdülillah bende Allah iyilik versin 🥰 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Teşekkürler sanada🌸 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Teşekkür ederim 🥰 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Zaman zaman oluyor 1 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet oluyor.. 1 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oluyor mesela şu an 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Oluyor nadiren. 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Herdaim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Sıkça oluyor ama ne her şey benden uzak kalıyor ne de ben herşeyden uzak kalabiliyorum gene kaosun ortasındayım 😅
Aynen ya anca kendimizi avutuyoruz uzağız diye sjsj
Düşündüğüm kadar içindeyim 🤪😅
Evet her gün her saniye oluyor.
Olmaz olur mu hiç, hemde öyle çok oluyor ki... seni herseyden uzak kalmaya getiren en son sebepler neler oldu peki? Mutlu akşamlar dilerim 🌹🌹
Hangisini sayayım bir sürü şey
Anladım , üzüldüm umarım kısa zamanda atlatırsın ve tekrarı olmaz. Bunu yaşamana etki eden bas roller kimler?
Amin teşekkür ederim
Amin , rica ederim
İyi akşamlar arkadaşım sen biraz yorulmuşsun hafta sonuna yakın biraz dinlen kendine izin ver dinlen toparlanirsin
Aynen öyle valla
Sessiz sakin göl ve ormanın birleştiği bir yerde ahşap evin olacak şömüneli. gidip orada kafanı dinleyecen. Al sana meditasyon.
Çok güzelmiş
Evet
İnsanız, duygularımız var, böyle zamanlarımız mutlaka olur...
Üç nokta olmazsa olmaz
Mümkün değil...
😂😂😂
Aynen haklısın kral 😅
Bazen herşeyden uzaklaşmak istersin hatta kendinden bile işte bende o durumdayım
Evet kafayı dinlemek için uzak kalmak istiyorum ama pek imkanım olmuyor gündelik yaşam mücadelesine devam ediyorum
Hayır şu an değil, kendimi geliştirmeye uğraşıyorum 😂
Tam o dönemdeyim şu an
Hep istiyorum ve ondan uzak yolara gidiyorum
Mantıklı 😂
tabii ki de oluyor
😘😘👻
❤️🥰💋😌
Hemde nasıl ah ah bir karavan alıp gidecem valla
Bazen oluyor evet
O dönemdeydim ama geçti çok şükür :)
Oluyor ama çemberin dışına çıkamıyoruz
Oluyor ama kaçamıyorum