Yeni karşılaştığım falan herkes dik dik bakıyor veya bir şeyler konuşmaya çalışıyor neden olabilir.
Mesela arkadaşımın işi için bir yere gitmiştik arkadaşım konuştu. Adam bana diyo hic konuşmadık sesini merak ettim falan dedi. yqnlis anlaşılmasın tabi de.
Bu bir örnek çoğu direkt konuşmaya çalışıyor neden olabilir
Mesela arkadaşımın işi için bir yere gitmiştik arkadaşım konuştu. Adam bana diyo hic konuşmadık sesini merak ettim falan dedi. yqnlis anlaşılmasın tabi de.
Bu bir örnek çoğu direkt konuşmaya çalışıyor neden olabilir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sessiz biri iseniz veya bölgede tanınmış biriyseniz veya o tarz birine benziyorsanız. Statünüz konumuna kadar insanların tavrı değişiyor...
Arkadaşınız Aileniz kim ise onunda bir etkisi var olabilir olasılıklar uzar gider. Ama kimse ile konuşmak zorunda değilsiniz bu diyebiliriz.
Tanımadıklarıma sesssizim. Tanımıyorumda zenginde değilim bir statüde yok
Statü derken işini iyi yapan iş bile değil verilen sözlerin yerine getirilmesi güvenilir bir insan anlamında etrafta sadece tip para geçmiyor. Arkadaşlarınız arasında iyi tanıyorsanız seviliyorsanız bile etkisi oluyor. İnsanlar sizi kötü bilmiyor bu iyi bir şey bunda kötü bir şey değil ama asosyallik ya da sosyal fobi Anksiyete tarzı bir durum varsa işin içinde insanların konuşmasını anormal bulabiliyor insan. Mesela Ben asosyal bir insanım dürüst olmak gerekirse insanlarda sosyal canlı hal böyle olunca kenarda duran sessiz tip olduğum için sesin çıksın ya da kullanılacak insan olarak görüldüm zamanında iyi niyetle inandım insanlara şimdi ben korkudan çok nefretten konuşmuyorum bende durum böyle.
Yanındakilerde şaşırıyor insanların tepkilerine
Bilinmeyen insanları hep cezbetmiştir. Ya gözlerinde büyütürler ya tehdit olarak görürler ya da çıkar için bu iyi ya da kötü çıkar anlamında herkes kötüdür demiyorum. İnsanların tepkisi de şaşırma bazen dalga geçme adına yapıyorlardı bana yapılan oydu ama tabi sizi bilemem elbette.
Yok dalga olmadığına eminim içten yapıyorlar, bı de garip şekilde çok çabuk samimi oluyorum insanlarla ismime -cim eki falan ekliyorlar.
Son olarakta kızlar dik dik bakıyor. Bende utanıp hiç bakmayıp önüme bakıyorum bu neden olabilir
Bazı kızlar böyle sinirli bazıları dik dik işte
Samimi oluşunuz ve iyi niyetiniz insanları kendinize çekiyor olabilir ama samimiyeti art niyetli anlayanlar da olabiliyor buna dikkatli olun. İnsan ilişkileriniz kötü değil iletişim kuru biliyorsunuz çok çabuk insanlar ile anlaşabiliyorsunuz bu da insanlar iyi bir izlenim bırakıyor demek sandığınız kadar görünmez bir insan değilsiniz. İnsanlar arasında tanınıyorsunuz. Bence olağan bir şey tanınmadığınızı sanıyorsunuz ama tanınıyorsunuz.
Dik dik bakmasınlar. Sohbet etmesinler istiyorum ya çok mu
Ortasını siz bulacaksınız. Karakteriniz ile de alakalı samimiyeti hemen kurmak ve çevreniz sıcak kanlı insanlardan oluşmuş olabilir tanıdıklarınız. Dik dik baktığını anlamak için sizin de onlara bakmış olmanız gerekiyor bu yüzden göz teması konusunda dikkatli olun. İlk iletişim gözlerde başlıyor. Umarım aşarsınız, iyi günler.
ünlü musun ya da yakışıklı misin çek bir boydan at hele merak ettim
Ünlü falan değilim. Resimde atamam utanırım. Tatlı diyorlar da. Yakışıklı değil miyim oluyor bu.
Hadi be atmaz misin üzüldüm bak☹
Hizin 150 yavas fjoefjpoewjajsd