Hayattan insanlardan beklentileriniz nelerdir?
Hayat hakkında ne düşünüyorsunuz ne tür hayal ve hedefleriniz var?
Hayat hakkında ne düşünüyorsunuz ne tür hayal ve hedefleriniz var?
İnsanlardan beklentim yok hayattan beklentim bir ev almak aile evi var ama istemiyorum hollanda da burada ev almak sakın bir hayat ama maalesef hayat bunu çok görüyor gibi yinede pes etmeyecegim
Hayırlısı olsun bakalım
Saygı ve höşgörü dışında hiçbir beklentim yok
Kesinlikle katılıyorum
Cevap
2Cevap
beklentim yok kimseden
En iyisi
Herkes haddini bilsin boş boş konuşmasın kımse işime karışmasın yeter
O biraz zor özellikle Türkiye de 😅
Hiç hedefim yok sadece ölmeyi bekliyorum
Niye ki hayatta yapılabilecek o kadar güzel aey varken niye ölüm ile kendini sinirlandiriyorsun
Hayırlısı olsun
hiçbir şey
Niye işte daha gençsiniz ölümü istemeyin hayatta güzel çok şey var
Diyorsunda ben sıkıldım
Niye sıkıldın işte hayatta o kadar güzel şey vsr evet çok kötü şeyler olabilir ama hiç bir şey ölmeyi gerektirmez kumru seslerini güzel yaz gecelerini temiz havayı ciceklwri düşün
Kendine deger ver herşeyi boş ver kendin için yasa yapabilecek o kadar güzel şey vaeki
Yok.
Yokluk da bir beklentidir aslında
Yok olmak bir beklenti değildir beklentileri olan insanın tükenişini sembolîze eder aslında bir nevi son
Yoklukta birşeyin olmamasina dair duyulan bir beklentidir farklı bir açıdan bakarsak doğru olsugunu anlarız her insanın kötü zamanlari olur tükenmiş hizseder içinde kapanmayan yaralar açılır ancak bununla gulumsemekle pozitif düşünce ve aktivitelerle uğraşabilir yaraları kapatabilirsin
Ve ayrıca unutmamak gerekir ki her son bir başlangıçtır
Eğer beklenti olsaydı ne yokluk ne de son olurdu.
Ama unutmamak gerekir ki başlangıç ve yokluğu getiren şey yine beklentinin kendisidir
Her son bi başlangıç olsaydı başladığın noktada son bulurdun yani sen olmazdın
Sonun başlangıç olması başlangıcın son olduğu anlamına gelmez sonucta bu bir süreçtir sürecin sonu dediğimiz şey yeni bir başlangıca ve sürece hamile kalır
Süreç dediğin kısır döngüden ibarettir kaset gibi başa sarar durursun sen farkında olmadan balık gibi aynı rotada gider farklı yerler keşfettim sanarsın
Eğer tecrübelerden ders çıkarır hayatı dolu dolu yaşar insanlara kıymet vermek yerine onlardan beklenti duymak yerine bwklentinin karsiligini alabileceğin şeylere yatırım yapar ve o aktiviteler ile ugrasirsan bir kisir döngü söz konusu olmaz Tarih tekerrürxen ibarettir denir neden çünkü insan yaptigindan ve yapilandan ders almaz hatayi tekrar eder hatayı tekrar etmek yerine ondan ders çıkarırsa bu yeni bir başlangıca ve farklı bir hayata ve nihayetinde değişime yol açar her şey zihninizde bitiyor😉
Kafasızsam demek ki
Hayır estağfurullah siz sadece hayattan soğumuşsunuzrlakin unutmayın kalbiniz attığı sürece hayat da devam ediyor zaman da akıyor kendinizi hayata ve dertlere karşı koymak yerine onlarla barisip kendinizi onların gidişatına göre bırakmanız ve güzel aktivitelerde bulunmanız olumsuz seyleri hayatinizdan çıkarmanız herşeyi değiştirir.
Nasıl ki bir kötü anı tüm güzel anıları siler onun gibi bri güzel anı ve mutluluk bir an bile olsa tüm acıları söküp atar bu hiç bir şeyin kalıcı olmadığına delildir
Anlam ifade etmiyor söylediklerin
şu an etmiyor olabilir lakin vakti geldiğinde dediklerimi bizzat yaşayıp göreceksiniz😊
Etmicek boş yapma
Zaman gösterecek bunu benim yaptığım bir şey yok
Midem bulanıyor halen ses yapma bence
Yaziyoeum sadece ve inada inad göreceksiniz zamanla gerçekleri hakkınızda hayırlısı olsun
Ölüm
Huzur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?