Kişilik & Karakter Birinin sadece sesini sevdiğiniz oluyor mu? Denizlidenbiri Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben bazen ses den çok etkileniyorum. Güncellemeler+1 yıl Birinin sadece sesini sevdiğiniz oluyor mu? Birinin sadece sesini sevdiğiniz oluyor mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. hayır seviyorsam her şeyini severim 0 0 Yorumla
Kerimkaratekin Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı. Herşeyiyle seviyorum onu ne fayda onu görünce içim gidiyor kimseye böyle aşık olmadim 0 0 Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Yani önceden oluyordu artık kimseyle konuşasım gelmiyor samimiyetsiz insanlar çok 0 0 Yorumla
MissWonderstruck Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Ay kesinlikle!!! Bazen çok şaşırıyorum ses kafamdaki uymuyor. 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Sen beni duyma o halde. 🤣 0 4 Yorumla Denizlidenbiri +1 yıl Ne alaka be Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Ya ne alaka diye bir soru niye soruyorsunuz ya niye ya? Sesim güzel ondan ya. 🤣 Yorumla Denizlidenbiri +1 yıl Kime göre neye göre. Dünyanın en güzel sesi bazen bazı insanlarda o kadar etkili değildir ama dünyanın en kötü sesi olsa olsa bile bazen bazı insanları dünya güzelidir Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Olabilir, tabi ki, haklısınız hocam, eyvallah. Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sadece bir kere oldu, baska hiç olmadi. 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Evet oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hayır seviyorsam her şeyini severim
Herşeyiyle seviyorum onu ne fayda onu görünce içim gidiyor kimseye böyle aşık olmadim
Yani önceden oluyordu artık kimseyle konuşasım gelmiyor samimiyetsiz insanlar çok
Ay kesinlikle!!! Bazen çok şaşırıyorum ses kafamdaki uymuyor.
Sen beni duyma o halde. 🤣
Ne alaka be
Ya ne alaka diye bir soru niye soruyorsunuz ya niye ya? Sesim güzel ondan ya. 🤣
Kime göre neye göre. Dünyanın en güzel sesi bazen bazı insanlarda o kadar etkili değildir ama dünyanın en kötü sesi olsa olsa bile bazen bazı insanları dünya güzelidir
Olabilir, tabi ki, haklısınız hocam, eyvallah.
Sadece bir kere oldu, baska hiç olmadi.
Olmadi
Ewet
Evet oluyor