Bir insanın sadece sesine aşık olunur mu? arkadaşıma göre olur diyo ben ise olmaz sizce ?
Cevabın nedir?
+1 yılBir insanın sesine aşık olabilirsiniz. Onu hiç görmeden, nasıl biri olduğunu tahmin bile etmeden, sadece sesine aşık olabilirsiniz.
Sürekli onun konuşmasını istersiniz, onun birşeyler anlatması. Hatta uyumak için hikaye bile anlatsın istersiniz. Öyle bir tonlama ile konuşurki sanki çoktan uykuya dalmış rüya gördüğünüzü sanırsınız.
Bir insanın sesine aşık olursanız eğer inanın işiniz çok zordur.
Duyamadığınız o ses için geçen her saniye;
sesine susamışlığınız arttırır. Sesini duyamadığınız her dakika beyninizin içinde onun sesini ararsınız. Yoldan geçerken gözlerinizle değil, kulaklarınız algılarsınız.
Tanıdık bir sese rastlamak için durmadan etrafı dinlersiniz. Onu görmekten çok duymak istersiniz.
Ama hiç kimsenin sesi onun gibi değildir, hiç kimse onun gibi konuşmaz.
Eğer bir kişinin sesine aşık olduysanız; bir daha aşık da olmazsınız. Çünkü her gelen kişi de onun sesi’ni, onun tonlamasını ararsınız. Ama bulamazsınız. O ona özeldir.
Ve her zaman sadece sesine susamışlığınız kalır ;)36 Yorumla- +1 yıl
Aman Tanrım didim! O nasil bir aşk oyle :)
- +1 yıl
oo çok güzel yazmışsın nerdeyse bende inancam haa:D
- +1 yıl
Böyle bir aşk işte sevgili kardeşler. . aşkım sevgilim demiyceksin hissettiriceksin sahipleniceksin
- +1 yıl
EIG BENİM HAKKIMDI! ÇOK YAZIK SANA
- +1 yıl
unuttum valla kusura bakma başka soruda eig versem olur mu gercekten özür dilerim
- +1 yıl
Hayır ben eig için cevap paylaşımı yapmıyorum ama baştan sona bir bakarsan en iyi cevabı verenin ben olduğumu görürsün. . burada benim hakkımı yedin bende senin sorduğun sorulara cevap vermem. iyi geceler
En İyi Cevaplar
olabilir ama Yüzünü görünce iş değişir onu diyim.. körler Aşık oluyor evet ama açıklaması şu ki kör insanın Aşık olması... Kitap okumak gibidir.. okuyanın hayal gücündedir karakterler.. kör de sesini duyduğu insanı kafasında güzel hayal eder... Ya da en azından öyle umut eder... @BayanGoogle koş destan yazdım yine :D
44 Yorumla- +1 yıl
oo valla senden beklenmez bu kadar uzun ve güzel yazıı
- +1 yıl
Helal olsun 👏👏🙏😄
- +1 yıl
ben hak edene veririm eig bu sefer hakettin bence sende hep bana ver hep ben hakediyomm:D
Olunur hem de oyle bir olunur ki..
Ornek vermek gerekirse Ethan Peck.
Yani cok fazla bir sey soylemeye gerek yok, Ethan Peck.01 Yorumla- +1 yıl
belki debilmiyorum
+1 yılOlunur. Örneğin pilotlar. Ben görmeden hayran oluyorum onlara tok, guven verici samimi bir ses tonlari var.. aşık etmeye yetebilir :)
02 Yorumla- +1 yıl
hayranlık olur ama:D sende cok ucaga binme ya bakasana baya etkileniyonn:D
- +1 yıl
Hakli olabilirsin :) bende bir haz haline gelmeye basladi sanirim dupeduz konusmalarini bekliyor oldum resmen :D
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
79
Cevap
131Cevap
+1 yılHayır, bir insanın sadece sesine aşık olmazsın.
Ancak o sese bir karakter bulursun, o karaktere aşık olursun. Belki o karakterin sahibidir o ses, belki de o sese sadece hayalindeki karakteri yüklemişsindir.
cut.112 Yorumla- +1 yıl
güzel yazmışsınn gercekten
- +1 yıl
Zek?
tabii ki. mesela ben Sia'nın sesine aşığım. kadın konserlerde kliplerde hiçbir yerde yüzünü göstermiyor. tamda senin sorduğun gibi birşey bu.
aşk hayatında başarılar :)12 Yorumla- +1 yıl
ahha sağolası
+1 yılAşk dokununca baslar
yüregin alevlenmedikten sonra.. ne anlamı var..
ancak sesten etkilenirsin hosuna gider.. mutlu olursun o sesi duyunca
hepsi budur81 Yorumla- +1 yıl
bencede öyle sadece hayranlık
Genelde yarı çatal bide bu filmleri seslendiren tipler gibi sesim var.
'' Hey adamım kokainler bir köşede küf tuttu, 50 papel nerde kaldı? ''
Tabiki bundan hoşlanırlar, ama aşk çok ayrı bir dünyadır. Tabi günümüzde ufak hoşlantı geçici zevkleri aşk sanan tas kafalar var hak veriyorum.13 Yorumla- +1 yıl
bencede sadece hoşlantı
- +1 yıl
Bir insana aşık olmak şu demektir. Hani bir yarın eksiktir hep. O bir yanını tam senin dengin birisi tamamlar hayat dostu olur ya, istediğini anlatırsın istediğini sana anlatır ufak bir tebessüm atar sarılırsın. Yıldızlara bakarsın, denize bakarsın.. İşte aşk budur. Ama '' Aa sesi çok çekici '' dersen bu sadece sesinden etkilenmektir.
- +1 yıl
katılıyorumm
sesini duyup aşık olduğum kimse olmadı ama sesinden hoşlandığım görmesemde yani kişiler oldu bayanlardan tabi :))) çok tatlı ve çok içten geliyor bazen bana yalnız yanlış anlaşılmasın söylediklerim sözlerimi başka yerlere çekmeyiniz rica ediyorum... iş nedeniyle arayanlar olduğunda denk gelmiştim sadece muhasebede çalışırken...
01 Yorumla- +1 yıl
aladım ama aşık olmak zor
Müzik & Etkinlik konusunda 696 cevap paylaştı. ses tonu onemli karizma icin.. arti ses tonu... olmayan bir karakteri bile bir seyler varmis gibi gosterebilir.
ama sese asik olunmaz
sesinden hoslanir.. sesi vesilesiyle kisinin kendisi ilgisini ceker ve sonra butunune asik olur gibi
olsa olsa
sesin bir kisiligi ve bir karakteri yok nasil asik olunabilir. asik olunan sey bir nevi ruhtur gorulmez tam hissedilmez02 Yorumla- +1 yıl
bencede sadece hoşlantıdır
- +1 yıl
aynen diger turlu zaten o insan ask nedir bilmiyordur eger bildigini saniyorsa duygu yoksunu aklindan zoru olan bir insandir.
biri gormeyenler nasil asik oluyor demis o ayri bir konu karsilastirma yapilmasi bile cok sacma olmus.
hem ask denilen sey cok zor... kimine gore sevebilmenin adi bile ask olmus.
Bir insanın görünüşü hareketleri tavırları karakteri yapısı kişiliği düşünceleri kadar sesi de önemlidir kimilerine göre konuşma şekli tonlama vurgulama falan sırf sesten etkilenmekte mümkün güzel bir şiir okuyan şaire aşık olanlar olur mesela sırf sesinden bu da bir örnektir saygı duymak gerekir herkes zaten aşık olduğunun bir ya da bir kaç özelliğine aşık olmuyor mu bu da o özelliklerden birisi
01 Yorumla- +1 yıl
evet aolanumalinir ama zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=C8omrQDYaEQ
benim sesm bu karaktere benziyor kalın konuşunca ortam ciddileşyor ortam muhabbetimi bozmamk içn konuşmuyrum fazla11 Yorumla- +1 yıl
aman noolcak beya
+1 yılBence aşk süreklilik ister gün geçtikçe hiç eksilmeyen o tatlı heyecan her saniye büyüyen bir sevgi. Aşk bütün bir şeye bağlanmak değildir bazen sesine bazen dokunuşuna aşık olursun. Sesin bile yeterli olduğunu savunuyorum çünkü ben yaşadım.
01 Yorumla- +1 yıl
anladım ama imkansız gii geliyo ama yaşayanlar varmış
Sesine aşık olunur mu bilmem ama çok Önemlidir bence. Ses bir kadın için çok şey demektir. Sesine aşık olmam ama kadına aşık olmam da ki sebeplerden biri ses olabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
evet sebeblerde biri olabilir ama direk onun olması zor
+1 yılDaha önce iki kez başıma geldi sonra kendi sesimi dinledim anlam veremedim. Ya çok iyi hisleri var ya da saçmalıyorlar.
Ben mimikleri severim kızda çünkü onlar asla yalan söylemez. ;)02 Yorumla- +1 yıl
hah evet söylenmiyo:D
- +1 yıl
Mimik kontrol edilemiyor çünkü ;)
Müzik & Etkinlik konusunda 585 cevap paylaştı. Ses insanın ruhunu okşar. Nerde nasıl konuşması gerektiğini biliyorsa seni elinde rahatça oynatabilir. Tabiki dış görsellik azda olsa olması gerekir...
Bunlar bir aradaysa evet aşık olunur...03 Yorumla- +1 yıl
ama çok zor değil mi ayrıca daha tipini görmediğini düşün
- +1 yıl
''Ses insanın ruhunu okşar. Nerde nasıl konuşması gerektiğini biliyorsa seni elinde rahatça oynatabilir.''
Fakat sadece bunlar yetmez. Aşk bütünlük demektir. Aşk onunla varolmak demektir. Ön yargılardan kurtulmak için başlangıçta tip dediğimiz kriter önemlidir. Çoğu kişi tipe aşık olur kişiliğe değil.
''Gidemem, canim burnuma gelse de ben.
Yine herkesi kendim sandim.
Ya adam olamam ya da ben olamam.
Bana kendimi ver, git.
Diye bir söz var. Bunları söylebilirsen aşıksın demektir... - +1 yıl
güzelmiş gerçektne
Ask yakar
Ask bakar ask takar ask sokar ask vesaire vesaire..
Bos şeylere takilmayin gönülden gelmiyorsa adamlık sevdalik, dilden gelen sadece bir fasıl masallik olur01 Yorumla- +1 yıl
peki
Etkileyici olabilir sesi bir araçtır bence kimi tipten kimi huydan kimi bakıştan kimiside sesinden etkiler. Sese aşık olunmaz bence e oldun diyelim napcan :D sesiyle mi sevişicen saçma sadece Artı bir erken olur başka bişey olmaz..
01 Yorumla
+1 yılBoşluktaysan ve yanlızsan ve çevrende kimse yoksa, aşık olmak istiyorsan, sadece aşık olduğunu sanırsın.
01 Yorumla- +1 yıl
büyük ihtimalle
Valla bir müzisyen olarak çok aşık etmişliğim var kendime kızları sesimle ve tipimle sesin çok büyük artısı var diyebilirim :)
02 Yorumla- +1 yıl
ama sadece seslede olmaz ki
Suss ne geldiyse basima sesine asikmoldugumdan geldi 2 yildir cekiyorum daha da cekicem sanirim off be
02 Yorumla- +1 yıl
sendemi oldun
+1 yılsesine pek de aşık olunacağını düşünmüyorum. sesinden sadece hoşlanılır veya etkilenir. ama birdy gibi mükemmel bir sesi varsa kafamda bir soru işareti oluşturabilir.
21 Yorumla- +1 yıl
o seside bulmak imkansıza yakın zatenn:D
+1 yılSınıfta bir çocuk var çok tatlı tipide iyi ama ben sanırım sesine ve gülüşüne aşığım
02 Yorumla- +1 yıl
ahah baya iyi olamalı sesi o zaman:D
- +1 yıl
Evet :)
etkilenirim sadece ses etkiler ama sadece etkilenerek aşık olunmaz
01 Yorumlabencede katılıyorum
Abazalık derecesine göre farklılıklar gösterebilir :-D
01 Yorumla- +1 yıl
peki
olunmaz ki neye dayanarak aşık olacaksın bak bunun sesi güzelmiş petshop dan kus mu alıyoruz anlamadım bu sadece hayranlık burdan öte köy yok :)
01 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum
+1 yılBizzat denedim onaylıyorum dostum. İlginç ama oluyor yani. Sesiyle evlenesim var çocuğun
02 Yorumla- +1 yıl
ahhah valla olanlar varmış
- +1 yıl
Karışık iş. Daha önce her gün yanından geçip gidiyor sen varlığıdan haberdar değilsin umrunda değil. Sesini bir duyuyorsun off yok böyle bir şey :D özetledim sana aşk denemez tabi etkilenme daha doğru
+1 yılİşitselse benim gibi ses tonundan etkilenebilir. Ama bu aşk mıdır bilemem..
01 Yorumla- +1 yıl
bana olmaz gibi geliyo ama emin değilim
+1 yılBen de senin kaşlara aşık oldum oluyormuş demek ki.=//
02 Yorumla- +1 yıl
ahhahahha l*n belki eigsindir haa:D idonun fanıyımda
- +1 yıl
Xper götümde değil bebek, başka birine verebilirsin..
Son gördüğümde ido aldıydı kaşlarını, sen iyisin beyle aldırma.
=//
+1 yılBir insanin herseyine asik olunur.. dogru insansa..
01 Yorumla- +1 yıl
belkide
Müzik & Etkinlik konusunda 17,1b cevap paylaştı. Evet olunur ve ne yazık ki sonra ne kaknem olduğu görüldüğün de hayal kırıklığı yaşanır..
02 Yorumla- +1 yıl
kaknem ne ki
+1 yılSessizliğine aşık olunabilir @derinsolmaz
@Ramazankzlyll
@iyiyimtabi11 Yorumla- +1 yıl
onu bilmiyon valla
- Müzik & Etkinlik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSese aşık olunmaz ama ses tonu etkileyici ise sadece etkilenir insan..
01 Yorumla- +1 yıl
hoşlantı olur sadece katılıyorum
Olunur :) bir kız vardı ölüyordu sesim içim övünmek gibi olmasın )
03 Yorumla- +1 yıl
ahaha oldu ama :D
- +1 yıl
öldümü başın sağolsun
+1 yılBu soruda teyzemle enistemin hikayesi aklima geldi :) bence olunur
04 Yorumla- +1 yıl
evlendilermi bidee:o
- +1 yıl
3 cocugu var ve hala ilk asiklar gibiler ve 17 yildir evliler :)
- +1 yıl
ohh Maşallah: D sen kanıtlamış oldun galiba:D
- +1 yıl
Galiba öyle oldu :D imkansiz diye birsey yokturdur :)
+1 yılSesinden delicesine etkilendiğim oldu ama aşk çok uç..
01 Yorumla- +1 yıl
katıllıyorum
+1 yılŞu an ki çıktığım sevgilimin sesine aşığım yüzünü bile görmemiştim başta.
01 Yorumla- +1 yıl
demek varmış öyle
Gitar çalıp - şarkı söylerken beni dinledin mi? Hayır. O zaman bu kadar emin olma. ;)
13 Yorumla- +1 yıl
ahhaha diyosun ama bence olmaz : D
- +1 yıl
ahha o olabilir :D
+1 yılözelden yazıyorum baksana bu arada bana aşık olabilirsin hem yakışıklı hem kaslı hemde sesim çok güzel
04 Yorumla- +1 yıl
ben çirkin seviyom kanka
- +1 yıl
lütfen özelden cevap ver bir şey söylemek istiyorum. Bu arada zit kutuplar birbirini çeker :))))
- +1 yıl
ahha tamam la
- +1 yıl
bekliyorum lütfen
+1 yılKızı veya erkeği arkadan görüp aşık olmaktan pek bir farkı yok. Saçma bir duygu uzaktan davulu duymak gibi sesi hoş gelir... dın dın.. yakınlasinca kaçacak yer ararsın..
02 Yorumla- +1 yıl
bencede sesle olmaz tek
- +1 yıl
Aşık olmak farklı bir duygudur görünce elin ayağın birbirine dolanıcak kalbin 3 misli hızlanıcak dilin tutunacak konuşamiycaksin uykun kaçıcak zor elde ediceksin ki !! Aşk olsun.. Görmek şarttt.. görmeden olmaz mimikler gülümsemeler beden dili bunlar olmadan olmaz..
O sesine aşık olmak yokluktandır.😃aşk insanın güzelliği sesi değil kalbidir sen onu gördüğünde kalbin yerinden çıkacakmış gibi olup iki lafı bir araya getiremiyorsan işte aşk odur.😉
01 Yorumla- +1 yıl
bencede olmaz
+1 yılo insana asiksan herseyine asik olursun ama sesle baslamaz o
00 YorumlaKesinlikle olunur. Turkcell Müşteri hizmetlerini aramisim gecenin 3u. Bir Bayan açtı hoşgeldiniz iyi geceler nasıl yardımcı olabilirim dedi. bir 4 saniye yutkundum. Ne diyeceğimi unuttum açıklamasını yapıp kapattım. Kız güldü. :) Harika sesdi..
01 Yorumla- +1 yıl
ahaha bende kim ttnet ya da turkcelll müşteri temsilcisini dicek diyodum:D
+1 yılsesine aşık olmam ama sesinden hoşlanırım kalın ve hoş tınısı olan sesler hoşuma gider mesela ^_^
01 Yorumla- +1 yıl
bencede kalın ses güzel
- Müzik & Etkinlik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılo arkadaşın bide benim sesimi duysa, değil aşık olmak, gelir hemen benimle evlenir ;)
02 Yorumla- +1 yıl
ahah aman duymasın
- +1 yıl
Aaaa neden :-)
+1 yılhoslanirsin ama aşk başka bir tanimdir ya sadece sesle olmaz bence.
02 Yorumla- +1 yıl
katılıyorumm
- +1 yıl
:) ) )
Sese göre karakter oluşur kafanda ve sen sadece o karaktere aşık olursun:)
04 Yorumla- +1 yıl
galiba öylee
- +1 yıl
bencede etkileyici olması güzel ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet oldum. sonra buluştuk tipi gördüm. şokk:O
Daha da konuşmadım. bitti yani. ses te bir yere kadar surat önemli01 Yorumla- +1 yıl
ahha anladım baya sok yaşamışsınn
+1 yılOlursun ben şahsen oldum ve sadece sesin önemsiz olduğunu anladım bence bırak gitsin
01 Yorumla- +1 yıl
olunur diyosun yani
+1 yılSes benim zaaflarımdan biridir ya... "Sese aşık olabilirim ben." derim hep.
Ama tabiki insanı görünce fikir değişebilir. Ordaki aşık olmak mecazi...02 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle insanın sesinden etkilenmiş olunulabilinir ama aşk başka bişi
- +1 yıl
Tabiki öyle...
+1 yılolunur olundu bizzat test edildi aşkın en güzel şeklidir de ne dert ne tasa sadece aşık olduğun sesi dinle ohh mis :D
06 Yorumla- +1 yıl
ahah mantıklıda imkansız
- +1 yıl
neden imkansız olsun ki
- +1 yıl
yani bana öyle gelyo
- +1 yıl
neresinin imkansız geldiğini söylesen fikrimi söyleyebilirim :D
- +1 yıl
yani bilmemki sadece sesten hoşlanmak kadar bait olamaz bence
- +1 yıl
haa sen olayın direk kendisine inanmıyosun o konuda bişey söyleyip seni ikna edemem hadi iyi geceler dostum :D
Olunmaz eğer olduğunu sanan varsa hoşlantıdır hayatta bir kişiye aşık olur ve evlenirse diğerleri aşk sandığın hoşlantılardan ibarettir saygılar.
01 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum
+1 yılGörüntüye aşık olunabiliyorsa sese de olunabilir ama bence bütün önemli karakter ses tip davranışlar...
01 Yorumla- +1 yıl
aslında mantıklı gelsede zor gibi
Hayır. Sesinden etkilenebilirsinde aşık olmazsın ama aşık olduğunu zannetmek günümüzün en yaygın yanılgısıdır o yüzden öyle zannediyor olabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
doğru dedin la. işte salak benim arkadaşş:p
- Müzik & Etkinlik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbeni beğenen bir kız vardı demişti senin sesine aşık oldum diye.
12 Yorumla- +1 yıl
demek baya olan varmış
- +1 yıl
bilmem. neden diye sorduğum da ise dedi merdivenlerden çıkarken bir türkü söylüyordun dedi. çok hoşuma gitti demişti.
+1 yılDehset seksi bir sesim var ama bir kismet olmadi simdiye kadar 😕
01 Yorumla- +1 yıl
olur baksana olanlar var
olunur ben çağrı merkezindeym bazı müşteriler arayınca resmen konuşma bitmesin dediğim oluyo
02 Yorumla- +1 yıl
ahahhaa hayranlık diyel
sesine olunur mu bilemem de yıllar önce beni hiç görmemesine rağmen beni seven biri olmuştu
05 Yorumla- +1 yıl
tanıştınız mı sonra
- +1 yıl
anladım kötü olmuş
Müzik & Etkinlik konusunda 417 cevap paylaştı. Olunuyor aslında ses değilfe konusmasında sana karşı verdiği elektrikten kaynaklanıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
belkide bilmiyorum
Bence oldukça saçma arkadaşın biraz daha fantazi dünyasında yaşıyor sanırım
01 Yorumla- +1 yıl
o olmadı zaten sadece olunabilceğini savundu
Bunları düşünme kalk kız soğan doğra canım çekti yumurtalı olsun...
02 Yorumla- +1 yıl
tamam oldu
Seslede görüntüylede olmaz. En fazla hoşlanırsın etkilenirsin ama aşk olmaz :)
02 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum
+1 yılKardeşim sesime aşık olanlar oldu kendimden biliyorum ama ne kadar aşktı bilemiyorum :))
011 Yorumla- +1 yıl
abime kim aşıksa gelip benden şstesin la
- +1 yıl
:)) sağol kardeşim kimseye verme beni
- +1 yıl
yok la ilk isteyene gitcen artıkk
- +1 yıl
yok kardeşim başlık iste :))
- +1 yıl
tamam ne kada olsn
- +1 yıl
ağırlığımca altın 68 kiloyum 3 kilo almışım :)
- +1 yıl
oo en az 80 ol sen laaa çok altın alak
- +1 yıl
kardeşim hayırdır angaralı mı olacan :D:D laaa falan
- +1 yıl
laa ben hep kullanıyom beya
- +1 yıl
angara trakya karışık :D:D
- +1 yıl
hahaha ikiside güzell:D
+1 yıl02 Yorumla- +1 yıl
ahhaa bakalım olacak çıkcak mı