Kişilik & Karakter Arkanızdan iyi bilirdik derler mi? SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Benden sonra tufan mı dersiniz yoksa Arkanızdan iyi bilirdik derler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Evet beni sevenler iyi biri der.. çekemeyen kıskançlar kötü der muhtemelen 1 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ölmeyeyim, kötü desinler. 1 1 Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl Güzel tercih Yorumla
Ruh_adam-1905 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Derlerse ekime demezlerse kasıma 1 4 Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl 😄 Yorumla Ruh_adam-1905 +1 yıl Senin derler mi 🤔 Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl Diyenler olur illa Yorumla Ruh_adam-1905 +1 yıl Şanssızsın 😃 Yorumla
iKmAnıl Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 94% +1 yıl Ölünce duycaz artık ne dediklerini 🤪 1 2 Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl Benden sonra tufan aslında Yorumla iKmAnıl +1 yıl 😂😂ben öldükten sonra kim kimeee dum dumaaa 😎 Yorumla
KimsesizYaşar_1517 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet derler ama değer bilmezler 1 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı. Derler diyendusunuyorim 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. derler 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet beni sevenler iyi biri der.. çekemeyen kıskançlar kötü der muhtemelen
Ölmeyeyim, kötü desinler.
Güzel tercih
Derlerse ekime demezlerse kasıma
😄
Senin derler mi 🤔
Diyenler olur illa
Şanssızsın 😃
Ölünce duycaz artık ne dediklerini 🤪