Kişilik & Karakter Psikolojik sorunlarından kurtulabilen var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben duzeldim iyiyim diyen var mı Güncellemeler+1 yıl Varsa yardım lazim Psikolojik sorunlarından kurtulabilen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. doktora gitmen iyi olur geçer bir gün 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şahsen kendimi çok yıpratmaya başladığımda başlıyor peydah etmeye. Vitaminler kullanıyorum ve bir de uyku düzenim bozulmasın diye passiflora tablet kullanmaya başladım. Uyku düzenim bozulduğu anda, takıntılar ardı sırası kesilmiyor. 0 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Onlarla yaşamayı öğrendim. 🫲🫱 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende ogrencem Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Bekliyoruz seni çabuk öğren gel. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
doktora gitmen iyi olur geçer bir gün
Şahsen kendimi çok yıpratmaya başladığımda başlıyor peydah etmeye. Vitaminler kullanıyorum ve bir de uyku düzenim bozulmasın diye passiflora tablet kullanmaya başladım. Uyku düzenim bozulduğu anda, takıntılar ardı sırası kesilmiyor.
Onlarla yaşamayı öğrendim. 🫲🫱
Bende ogrencem
Bekliyoruz seni çabuk öğren gel.