Mesela kadınların ilişki kriterlerinin tam zıttını yapan erkekler kadınlar tarafından daha çok sevilirler.
Kadını üzen, alay eden erkek kadını tavlar. Ama merhametli erkek, kadına kıymet veren erkekler ise kadın tarafından güçsüz, pasif görülür.
Mesela kadınların ilişki kriterlerinin tam zıttını yapan erkekler kadınlar tarafından daha çok sevilirler.
Kadını üzen, alay eden erkek kadını tavlar. Ama merhametli erkek, kadına kıymet veren erkekler ise kadın tarafından güçsüz, pasif görülür.
Her şey zıttını çeker derler ya öyle bir şey sanırım :) ama yine de her şey gönül değildir, insan (kadın erkek fark etmez) aklını da kullanmalı. Zira sonunda herkes tercihlerinin sonucunu yaşar, bu hiç şaşmaz.
Ben de efendiligi bırakıyorum yavaş yavaş kadınlar bu ülkede şiddeti, acı çekmeyi seviyor
Kadınlara göre karakter belirlerseniz siz olamazsınız... bahsettiğiniz karakterler iyi mi sizce? değil. İnsan karşı cinse göre şekil almamalı -bence-
Yatağa atmak istiyorsan birazcık s. refsiz olman lazım. Kadınlar duvardan duvara vurulmak için vardır.
bende adam sanmış cevap veriyorum sana ya. En kötülere den gel inşallah. Ne halin varsa gör.
Yapacak bir şey yok. Evire çevire bir kızı dövmeden ölmek yok kral
Cevap
3Cevap
Kadınlar böyle erkekleri sever. Çünkü ulaşılmaz zor bulur
bu devirde öyle kardeşim
Bu kimin uydurmasıdır?
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?