Sana iyi gelen şeyleri yapsan da,
Mutlu olacak çok sebebin olsa da,
Işıklar kapanıp kendinle başbaşa kaldığında bu his sarıyor bazen bedenini...

Sana iyi gelen şeyleri yapsan da,
Mutlu olacak çok sebebin olsa da,
Işıklar kapanıp kendinle başbaşa kaldığında bu his sarıyor bazen bedenini...
Bazen geçmişte yaşadığın olaylar sen ne kadar kendi söküğünü diksende varlığını bir şekilde sürdürüyor onun orada olduğunu biliyorsun bazen kapatmayı deniyorsun ama o hala inatla buradayım diyor. Belki bir gün kapanır belki hiç kapanmaz bilmiyorum.
Kimi bunu karşı cinsle, kimi alkolle uyuşturucu ile doldurmaya çalışıyor fakat çoğu yastığa başını yalnız koyduğunun farkında değil
Belki farkındalar da kabul etmek istemiyorlar veya bu saran hissi bir şeylerle savuşturmak geçiştirmek icin...
Bir şeyin boşluğunu doldurmak için yapılmayacaklari da belli bir olgunluğa erisince anlıyor insan. O aydınlanmaya ulaşınca boşluğunla baş başa kalmak da ayrı bir travma gerçi ya😬😄
Yok kız değil o zaman anlıyorsun o boşluğun içinde olanında sen olduğunu sonra kendini kabullenme dönemine giriyorsun falan fistan uzun konular bunlar :D
Sade olsun o zaman her şey hayatında :D
İskender misali çözemiyorsan keseceksin :D
Seni 4 mesajda aydinlattim Feng sui yi yakaladın ahahha
İhtiyacın varmış :D bu hayatta yıkılmaz sandığına bir çakıl taşı yeter, yıkılır dediğin ise bir ömür sürer gider, düşünmek, eylemde olmak yaşamın gerekliliklerinden ama neyi neden düşündüğünü bilmek bilgelik ister..
İntihar etmek gibi bir düşüncem yok ben kendi halinde bir pirinç pilaviyim hepsi bu (=
Teşekkürler (=
İbu dünyaya ait olamadığımız için ruhsal olarak boşlukta hissettiğimizi düşünüyorum. Ve küçükken küçücük yüreklerimiz Dr açılan yaraların iyileştirilerek boyutta olması sadece üzerini örttüğümüz anlamını taşıyor.
Cevap
2Cevap
Benim de gözlerim arıyor birisini.
@DedektifMinnie Birde dedektif olacaksın bulamadın mı hala? :D
Buldum ama gelmedi.
Çok uzakta.
Hayır. Gelmemek kendi tercihi.
Var.
O boşluk o yara hiç bir zaman kapanmicak
Birinin eksikliğini hissetmek.
++++.
Var tabi