#Azimli insan için aştığı her engel çıktığı yeni bir merdiven basamağı mı?
#KişilikKarakter

#SheWolfWoman
#Azimli insan için aştığı her engel çıktığı yeni bir merdiven basamağı mı?
#KişilikKarakter

#SheWolfWoman
Sen bir deney faresisin. Seni bir labirente koyuyorlar ve hareket etmeye zorluyorlar. Hareket etmezsen, canını acıtıyorlar. Labirent tuzaklarla, sayısız acılarla dolu. İki ucu kirli bir sopa.
Hayatta böyledir.
Bir merdiven vardır ve basamakları çıkman gerektiği söylenir. Basamakları çıkmazsan, hayatın kötü yanlarını görürsün ve acı çekersin. Çıkarsan, hayat seni ödüllendiriyor gibi hissedersin ama acı çekmeye devam edersin.
Acı çekmek umrumda değil. Merdivenin başında bekliyorum. Hayat istediği kadar acı çektirebilir. Adım atan taş olsun.
Zamanın akıp gittiği göz önünde bulundurulursa ve insanin hayali hedefi varsa o basamakları tek tek çıkar. He yok bir basamakta takılı kalsa dahi zaman yine ilerleyeceği için yaşamış kabul edilebilir. Hayatı nasıl yorumladığımız ve yaşamak istediğimiz basamak sayısını ve ne kadar çıkacağımızı belirler.
Cevap
5Cevap
Bence insan sevdiği gibi yaşayabilir hayatı.. ben mesela istediğim gibi yaşıyorum..
Ben öyle yaşıyorum hep, her seferinde güzel gidiyorum hoş oluyorum ama o engel beni bitiriyor bir de reddedilmek
Süper Mario gibi zıplayarak eğilerek kayarak gerekirse kanalizasyon gerekirse bulut
Bence evet, her zaman bir basamak yukarıya hedef koyulmalı ve o hedefte ilerlemeli insan.
Neden ama niye bir mücadele vermek zorundayız ben niye bir yerlerden çıkmak zorundayım
En azından emin adımlarla yaşamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?