Böyle hayat yaşanır mı nereye kadar?

Babama anlam veremiyorum. O boğazını tutamıyor mutfaktan çıkamıyor. Çıkardığı bulaşıklar yığılıyor e haliyle ben de girdiğimde dağınık olan mutfağı toparlamak istemiyorum ben de bulaşık çıkarmış oluyorum tabiki sonra benim moralim bozuk olmuş oluyor mutfağı toparlmayı ertelşyorum babam geliyor bulaşıkları tezgahın üzerine koyuyo tabaklrı üst üste mutfak bezini alıyor oralara sürüyor yarım yamalak masayı siliyor ben ve annem çok titiziz bardakların süngeri ayrıdır tabaklarınki ayrı. Babam tuvaletten sonra elkerini yıkadığını bile düşünmüyorum sifona basıp çıkıyor hemen lavaboda el yıkama sesi gelmiyor. Nefret ediyorum bu hayattan saat olmuş 23 hala mutfaktan katır kutur sesler geliyor elimden çok yakın zamanda kaza çıkacak ya o muslupu kıracağım bişey olacak yani üç gün asker gibi hiç çıkmadım mutfaktan yoruldum yoruldum bittim kedinin fare bekleemsi gşbi bunun bulaşıklarını bekledim zukkumluğu hiç bitmiyor meyve dolduruyor bi leğen odaya götğrüp yiyor o bitşyor çay koyuyor yemek yemeleri bitmiyor
Böyle hayat yaşanır mı nereye kadar?