Aldığınız en güzel doğum günü hediyesi neydi?
veya sevdiğinize aldığınız bir hediye de olabilir, çok sevinmişti dediğiniz en güzel hediye idi dediğiniz….
En güzel doğum günü hediyesini bulalım hadi😃
#Masalsı #SadeceSev #SafSevgi

Aldığınız en güzel doğum günü hediyesi neydi?
veya sevdiğinize aldığınız bir hediye de olabilir, çok sevinmişti dediğiniz en güzel hediye idi dediğiniz….
En güzel doğum günü hediyesini bulalım hadi😃
#Masalsı #SadeceSev #SafSevgi
En güzel doğum günü hediyesi tabi ki de sevgidir.. tabi ki de insan hediye de alabilir pahalı bir hediye ya da bir yere götürmek gibi anı olması için.. ama yanında olmak sevmek değer vermek en güzeli
Sevdiğim kişilerin en güzel doğum günü hediyesi benim bence.😀 Hediye almak veya vermek çok da önemli değil.
Sevildiğini hissetmek gibisi yok. Aldığım en güzel hediye de bu his✨️
İlk cümle çok iyi…
Aldığın hediye de bunu sana söyletmeleri….
Eig ✍🏻
Teşekkür ederim 🙂
Benim için en güzel hediye, beni gerçekten anlayan ve desteğini ve sevdiğini her daim hissettiğim biri olması olurdu. Ama maalesef hiç olmadı hayatımda öyle biri..
Ben dogumgumlerin de ķisiye göre hediye seçerim sadece 😊
Bana gelecek olursa ben doğum günümün kutlanmasını veya hediyelerden pek hoşlanmıyorum
Cevap
4Cevap
Sevdiğin kişiden gelen en ufak şey bile anlamlıdır. Maddi değeri önemli değil..
En güzel Doğum günü hediyesi beni düşünerek aldığı her hediye en güzelidir...
Cocukken babam bi odayi oyuncaga doldurmustu hayatimin en guzel hediyesiydi..
Eve
Wow çok iyi
Evet evde 🫠🫠
Yakın zamanda dogum günüm oldu. Bir çok hediye geldi hepsi cok güzeldi ama içlerinde hiç beklemedigim birinin hatırlayıp kutlaması en ozeliydi benim için.
Maddi değer değil de manevi değer çok önemli sevdiğim kişilerden aldığım her şey çok anlamlı ve değerlidir benim açımdan.
Bir prinç dünya küresi, kaliteli bir satranç takımı. Film koleksiyonum için eksik bir kaç parça, bir kaç eski para.
Ne alınacağının bilinmesi.. Ve paketi açarken hediye verenin senin yüzünde görmek istediği ifadeyi arayan bakışları, sırıtışı.. Daha güzelini görmedim.
Babam bir kuru Gül alsa yeter benim için ama eminim iPhone 15 alır
En güzel doğum günü hediyesi var mıdır bilmem de beklediğimden gelen hediye hep en güzeldir
Benim için düşünülüp alınan her hediye değerlidir.
Bana göre sevgi, başka birine göre farklı şey olabilir kişiden kişiye değişiyor.
Aldığım en güzel doğum günü hediyesi akıl küpü birde dolar oldu 😅😅
Bugün doğum günüm. Kullandığım sosyal mecralar müşterisi olduğum banka ve telefon operatörü dışında henüz kimse kutlamadı.
Hatırlanmak , düşünmesi
en sevdigim cicegi almasi🥹
Kardeşimden aldığım ipad air olabilir
Kitap
Hangi kitap nasıl bir kitap peki
Dünya klasiklerinden olabilir
Peki en unutulmazı ne olurdu yani diyelim ki kitap alıyorsun kitap ister istemez çokça alınabilecek bir hediye peki böyle unutulmayacak ve etkileyici bir hediyen olabilir
düşünülmüş her hediye kıymetli
Çiçek
kolye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?