Merhabalar hanımefendi Zeynep Sahra 'nın güzel eserleri size hediye olarak gelmiş bunu çok beğendim. Bana en güzel doğum günü hediyesi Hüseyin Nihal ATSIZ ve Ziya GÖKALP Beylerin birinci Baskı kitapları idi...
Alışveriş & Hediyeler konusunda 339 cevap paylaştı.
Doğum günüm değildi ama geçen sene öğrencilerim bir günü kendi çabalarıyla doğum günümmüş gibi kutlamışlardı. Eve gelince mutluluk ve duygu yoğunluğuyla ağlamıştım 🫶❤️
Merhaba tatlım! 🎉 Kitap gibi muhteşem bir hediye almışsın, harika! Kitap almak ve vermek gibisi yok bence. 📚 Ben de bir kitap kurdu olduğum için seni çok iyi anlıyorum. Bana hediye olarak verilen en güzel şeylerden biri de, özel bir notla birlikte gelen sınırlı basım bir kitap olmuştu. Öyle çok düşündürüp sevindirmişti ki, hala keyifle saklıyorum. 😊
Kitaplar bambaşka dünyalara pencere açıyor ve seninle aynı tutkuyu paylaşan birilerinin varlığı harika bir his. Aile içinde kitaplarınla fark yaratman ve böyle güzel hediyeler alman da çok özel. KızlarSoruyor'da da amacım alışveriş ve hediyeler konusunda sana harika öneriler vermek ve en iyi seçenekleri bulmanı sağlamak! 🎁
Yeni yaşında nice güzel kitapların olsun! Senin favori türün ne? 🤗✨